Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk net kampanyalı internet ve telefon..?

kablo net kampanyalarına da bakmanızı öneririm ... kolaylıklar

Ben beş aydır kullanıyorum memnunum 150gb kota 65mbps hız 1000 dakika telefon heryöne 44.99 lira olarak ödüyorum engelli tarifesinde.

kablo net kablo tv hattı üzerinden hizmet veriyor türk net telefon hattı üzerinden hizmet veriyor.
aynı zamanda kablo net taahhütlü hizmet veriyor.

türk net sözleşmesinde kullanımda artış olursa ara ödemelerden bahsetmiş bir de daha sonra damga vergisinin abonenin faturasına yansıtılacağını yazıyor

turkcell superonline 39 tl veriyorum sınırsız internet tahutsuz

Kablo tv üzerinde 24mbit hız 50 gb akn ile ayrıca kablo tv paketleri içeren paketi 24.99 a veriyorlardı enson.

@EHAYRET

Turknet müşteri hizmetlerini arayın (7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01) ve turknete geçmek istediğini ancak hattınızın ne kadar hızı desteklediğini öğrenmek istediğinizi söyleyin, çünkü turknet hattınızın desteklediği hızı veriyor bu yönden iyi. Turknete geçmek istiyorsanız yetkiliye söylersiniz aboneliğinizin başlatılması için gerekli işlemler yapılır, sizin mail adresinize evrakları gönderirler o evrakları doldurur imzalar turknete kargo ile geri gönderirsiniz turknet sizin adınıza mevcut abone olduğunuz firmadan aboneliğinizi kendi bünyesine almak işlemlerinizi başlatır bu süre yaklaşık 1 hafta sürer ve bu süre içinde de internetiniz kesilmez mevcut internetinizi kullanmaya devam edersiniz, abonelik işlemleriniz tamamlanınca turknet sizin kullanıcı adınızı ve şifrenizi sms ve mail ile gönderir aynı anda da ttnet aboneliğiniz kesilir siz kullanıcı adınızı ve şifrenizi modem ara yüzüne girersiniz ve internetinizi kullanmaya devam edersiniz. Turknet telefon+internet engellilere özel 44.99 TL'dir, ayrıca diğer internet servis sağlayıcıları halen müşterilerine kotalı paket satmaya çalışırken turknet yapa altyapısı olan bölgelerdeki abonelerine adil kullanım kotasız hizmet vermektedir. Aşağıda da göreceğiniz gibi sınırsız internet hizmetini bu fiyata alan turknet müşterilerinden bir örnek resim ekledim.

nNKeoX.png

Ben kullanıyorum 150 GB'dı aşamadım henüz :) . AKN'si de bol,hızı da jet gibi. Ayrıca Telefonuda ortaya koydum annem babam artık cep telefonu kullanmıyor :).

En uygunu bu diyebilirim.

hakanaca

neden bu kadar ucuz 39 tl sınırsız kota ne kadar arkadaşım tam detay yazsana engelli tarifesi mi normal mi? sözleşmede yok galiba valla çok iyi bende buna geçeyim hemen turknet e geçmiştim 44.99tl diye ama maalesef 2 aylık faturayı 125tl çıkarmış bana turknet ile çalışmaktan vazgeçtim müşteri hizmetleri çok ilgisiz ve tecrübesizler sürekli hatalı fatura kesiyor ve iptal etmiyorlar.

keşke bende sizin gibi 64mb dediniz ben 24mb razıyım 16yı zor alıyorum :)

hakanaca

banada yardımcı olurmusun bende alayım yüzde 60 raporum var özel mesaj atarmısın yada burdan ne yapacagımı cevaplarmısın akn kaç

ÇANKIRI'da kullanıyorum ama pek memnun degilim. Sürekli kesinti oluyor. Bide müşteri temsilcileri pek anlayışlı degil sürekli konu aktarıyorlar. Kısacası aldıgımdan belli yıldım daha dogrusu internetin alt yapısı olmadıgı için yıldırdılar.

PEK TAVSİYET ETMEM!!...:(

zamanın da aldım ev de tlf oldugu için 39 telefon olmasa 10 tl de üzerüne şimdi kampanyaları takip edeceksin tahutsuz oldugunu söylüyorlar sözleşmede ki yerini iste göstersinler sonra yok okumadınız diyorlar

Arkadaşlar ben yeni aldım raporu 52 süresiz kalpten nasıl basvuruyoruz raporun fotokopisi ilemi

matpcy

Eğer turknet abones olmak istiyorsanız [FONT=sans-serif]Turknet müşteri hizmetlerini arayın (7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01) ve turknete geçmek istediğinizi söyleyin engelli paketinden yararlanmak istediğinizi söyleyin size evrakları göndereceklerdir onları doldurup geri göndereceksiniz raporunuzın fotokopisini kimliğinizin fotokopisini ve doldurduğunuz evrakları göndereceksiniz işleminizi başlatacaklar[/FONT]

[FONT=sans-serif] bende turknet kullanıcısıyım ve 150 gb kota ve artı yanında 50 mgbit vdsl kullanıyorum ve gece 2 den sonra sabah 8 ze kadar hızım yükseliyor yasaya göre artık cayır cayır takılıyorum tavsiye ederim[/FONT]

Son düzenleme:
Turknetlilere 150 GB olan AKN yaz boyunca 250 GB olarak verilecek herhangi bir ek masraf çıkmazsa 150 GB olan kota 250 GB'ta çıkarılacak

vpzR3A.png

ben başvuru yaptım dıyelım gelıp internet hattını çekip kapıda bırakacaklarmı yoksa modemne kadar bağlantısı turknetten elen ekıpmı yapscak yada ben yenı bır ekıp buulup kapıya kadar gelen kaployu bağlayacağım

Üst Alt