Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Silahlı Kuvvetleri neden engelli memur alımı yapmıyor!?

sss

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Türk Silahlı Kuvvetler neden engelli statüsünde memur alımı yapmıyor? veya yapıyor da ben mi bilmiyorum???

Sonuçta kurumların belli miktarda bir engelli alımı oluyor.. Türk Silahlı Kuvvetleri de bir kurumdur.. Bu kurumda engelli memur çalıştırmak zorunda değilmidir? veya TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ anayasa dışında bir kurum mu???
fikri olanı sormuyorum varsa "bilgisi" olan cevap yazsın... yoksa neden engelliler olarak bir dilekçe hazırlamıyor neden harekete geçmiyoruz???

Sevgili sss,
Türk Silahlı Kuvvetleri genelde nitelikli engelli personel alımı yapıyor ve işçi statüsünde çalıştırıyor. Askeri ilanları memurlar.net sitesinde "Özürlü İlanları" veya "Askeri İlanlar" sayfasından takip edebilirsin.

bu kurum devlet kurumu değilmidir? nedeni nedir işçi statüsünde almasının?

süper bir fikir bencede en azından askerlik şubelerinde çalıştıra bilirler

gaziler zaten neticede devletten maaş almıyorlar mı? bence bu onlara yeter. önemli olan hiç çalışmayanı istihdam etmektir. hiç işi olmayıp ve başka bir yerden geliri olmayan oraya alınsın

Emniyet müdürlükleri teşkilatı da almıyor .
Acıkları var almaları gerekmezmı?

Evet engelli maaşları cok az birey bu maaşı nla kendisine mi bakacak
ne yeyip ne içeçek ne giyecek hanı sosyal yaşantısı
hani sağlık giderlerini engelli maaşıyla nasıl karşılayacak .
Sizlere soruyoruyorum.:(
:(

tek silahlı kuvetler değilki bütün devlet kurumları engelli memur çalıştırmak zorunda hepsi de alsın

elbette öyle... sizden ricam ilinizde veya ilçenizde gittiğiniz engelli bürolarında bu konuyu yetkililerle paylaşmanız...( eğer engelli bürolarına gitmediyseniz gitmenizde fayda var kendi hakkınızda söz konusu)
engelli bürosundaki yetkililer daha iyi bileceklerdir bu yöntemleri...

Daha bugün Askeri Şubede idim ve engelli çalışan memuru vardı.

x64 o gördüğün yüksek ihtimal işçi statüsüdür... bu zamana kadar türk silahlı kuvvetlerinden engelli alımına dair ne resmi gazetede ne de internet ortamında bir açıklama yapılmadı...
tekrar tekrar edeyim...
sizden ricam ilinizde veya ilçenizde gittiğiniz engelli bürolarında bu konuyu yetkililerle paylaşmanız...( eğer engelli bürolarına gitmediyseniz gitmenizde fayda var kendi hakkınızda söz konusu)
engelli bürosundaki yetkililer daha iyi bileceklerdir bu yöntemleri...

Hak ararken başkasının aldıklarını çok görerek aramayın, kurumlarıda haksız yere karalamayın.
Hak aramak için resmi yolları deneyin.
Eğer T.S.K. ile ilgi bilgi edinmek istiyorsanız T.S.K. nın internet sitesine girin ordaki bilgi edinme
formunu doldurup sorduğunuz ve bilgi edinmek istediğiniz konu hakkında en kısa zamanda size cevap verirler.
Bu bütün kamu kurumları için geçerlidir. Bilgi edinme yasası gereği bu yolla istedğiniz bilgileri alabilirizsiniz. Tabii
kanun çerçevesinde.

aferits bey... :) komik adamsınız.. kim karalamaya çalışıyor bir kurumu? anlamadım
paranoya olmuş sizde: mübarek 3 kelimeyi "türk silahlı kuvvetleri" ard arda başkaları okuyunca direkt savunmaya geçiyorsunuz... bu ne ya... normal bir soru sordum ve bilgisi olan cevap versin dedim.. yaptığım budur.. ne türk silahlı kuvvetlerini haksız yere karalarım ne de benim karalamam ile türk silahlı kuvvetleri karalanır...
dediğiniz bilgi edinme kanunun lütfen siz yapında kaç hafta da size geri döndüklerini bir zahmet görüverin... hele bu bilgi edinme birde engelli memur statüsüyse... vay halimize

Bende sorunuza cevap vermiştim zaten.
Sizin kendi yazdığınızdan haberiniz yok . Tekrar okuyunda cidiyet öğrenin.

benim yazdığımdan da haberim var sizin yazdıklarınızdan da haberim var...
dokunsam ağlayacak kadar ciddisiniz aferits bey amca

Bende T.S.K 'da engelli kadrosunda sivil memurum, çalıştığım bölümde bir arkadaşım daha engelli kadrosunda görev yapmaktadır, T.S.K engelli memur veya işçi alımlarında İşçi Bulma Kurumlarına, Resmi Gazetede yayınlayarak, Engelli Dernekleriyla irtibata geçip, istediğine uygun memur veya işçi alımı yapmaktadır, ben engelliler derneği tarafından yönlendirilmiştim

ben sivil memurluğa müracat ettim engellilerin başvurusu kabul oluyormu kazanırsam

fenerbahçe44 baska kuruma müracat et bu kurumda memurluk zor cok nadir engeli memur alıyorlar ilerleye bilecek hastalıkları kabul etmiyolar

Üst Alt