Gardaş önce hoş geliyon sefa getiriyon
metepe;nin dediği gibi koca hastane öyle her gittiğin yere park edemezsin biyere park edersin sandalyeyle yada değnekle neyle gidiceksen gidersin gideceğin yere,park yeri sorun değil onu kafandan sil.
Gelmeye gelince Polatlıyı geçtin,temelliye geldin,çay yoluna geldin,bu arada 70 km geçme caaaart diye yersin cezayı çay yolundan sonra heryer kamera dikkat et ayrıca şehir içindede dikkat et heryer kamera,çay yolundan sonra ümit köye geldin devam edersen trafik sıkışık olur muhtemelen sabah saatlerinde geleceksin eğer 08:00 den önce girersen Angara ya çıkma ümit köy köprüsüne yapıştır devam et 10 - 12 km gidiceksin kocaman büyük armada binası göreceksin onu geçince önünde köprü olacak konya yolu konya yoluna dönme köprünün altından geçer geçmez sağa dön ve körünün üstüne çık devam et kenara çek Etlik e gidecem diye sor tarif etsinler Ankaraya girdin gerisini tarif etsem kafam karışır...yada navigasyon varsa etlik gata diye yaz götürsün sen.
oranın tedavi sistemi farklı eğer TSK Rehabilitasyon Merkezine yatmak için geliyorsan Allah yardımcın olsun...
Lokomat cihazını biz bilemeyiz doktorun uygun görürse yada fiziğe yatarsan faydalanırsın neden faydalanmayasın ki ?
Ben TSK Rehabilitasyon Merkezine yattım hiperbarik oksijen tedavisi için ve fizik tedavisi için herşeyden faydalandım ( havuz ) hariç enfeksiyonluydum yaram vardı havuza giremedim o yüzden.
Sen Angara,ya çok erken saatte girmeye bak gardaş trafiğe bi yakalanırsan varya Allah yardımcın olsun bide acemisin yollarda 2 gün dolanırsın artık...