Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Ankara

umutsuz13

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 15 gun sonra ankara gataya ftr ye gıdecem kendı aracımla gıdecem sorum şu
1 engelli otoparkı varmı
2 ankara ya vardıktan sonra gataya nasıl gidebilirim
3 tahmini ne kadar süre tedavi olanagı saglanıyor(kac ay-hafta)
4 lokomat cıhazından faydalanabılıyormuyuz
BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. HAYIRLI GECELER

1. Otoparklar var. Ancak Gata oldukça büyük bir yerdir. Birden fazla bina ve otopark var. Öyle önünde durabileceğiniz, park edebileceğiniz yer bulamazsınız.
2. Etlik tarafına gidin... Yolda GATA'yı görürsünüz zaten. Kime sorsanız gösterir.

http://www.gata.edu.tr/rehab/iletisim_ulasim.html

Gardaş önce hoş geliyon sefa getiriyon :)

metepe;nin dediği gibi koca hastane öyle her gittiğin yere park edemezsin biyere park edersin sandalyeyle yada değnekle neyle gidiceksen gidersin gideceğin yere,park yeri sorun değil onu kafandan sil.
Gelmeye gelince Polatlıyı geçtin,temelliye geldin,çay yoluna geldin,bu arada 70 km geçme caaaart diye yersin cezayı çay yolundan sonra heryer kamera dikkat et ayrıca şehir içindede dikkat et heryer kamera,çay yolundan sonra ümit köye geldin devam edersen trafik sıkışık olur muhtemelen sabah saatlerinde geleceksin eğer 08:00 den önce girersen Angara ya çıkma ümit köy köprüsüne yapıştır devam et 10 - 12 km gidiceksin kocaman büyük armada binası göreceksin onu geçince önünde köprü olacak konya yolu konya yoluna dönme köprünün altından geçer geçmez sağa dön ve körünün üstüne çık devam et kenara çek Etlik e gidecem diye sor tarif etsinler Ankaraya girdin gerisini tarif etsem kafam karışır...yada navigasyon varsa etlik gata diye yaz götürsün sen.

oranın tedavi sistemi farklı eğer TSK Rehabilitasyon Merkezine yatmak için geliyorsan Allah yardımcın olsun...

Lokomat cihazını biz bilemeyiz doktorun uygun görürse yada fiziğe yatarsan faydalanırsın neden faydalanmayasın ki ?

Ben TSK Rehabilitasyon Merkezine yattım hiperbarik oksijen tedavisi için ve fizik tedavisi için herşeyden faydalandım ( havuz ) hariç enfeksiyonluydum yaram vardı havuza giremedim o yüzden.

Sen Angara,ya çok erken saatte girmeye bak gardaş trafiğe bi yakalanırsan varya Allah yardımcın olsun bide acemisin yollarda 2 gün dolanırsın artık...

eyvallah kardeşim degerli bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Konu başlığı değişmiş...

TSK Rehabilitasyon Merkezi GATA'da değil... Eskişehir yolunda, Bilkent kavşağından dönüp gitmek gerekiyor.

TSK Rehabilitasyon'da yatan arkadaşlardan bilgi istiyorum..?

2 yil once sira almaya gittim ve bugun haber geldi pazartesi yaticam hastane nasil sizce? yatan arkadaslardan bilgi istiyorum. cevap veren herkeze tesekurler

meraba arkadaşlar

arkadaşlar Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
Hangi tedavi prosedürleri uygulaniyo bir bilgisi olan var mı?
GATA dışında Ankarada hangi hastane fizik tedavi açısından daha iyi?
TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar yatan ve bilgisi olan birisi var mı yani güncel bi zamanda. 4 -5 sene öncesi değilde son 1-2 yıl oncsinde yatan sormam gereken birkaç soru varda

Üst Alt