Beyinde hipofiz bezinin arkasında ameliyat edilmesi riskli bir bölgede 1cm civarında dermoid tümör yada kist teşhisi konan bir rahatsızlığım var görmede ve dengede sorun yaşıyorum Türk Silahlı Kuvvetlerinde muvazzaf olarak çalışıyorum .GATA dan b10 f1 kodlu sınıf değişikliği raporu veriyorlar ama yardımcı sınıf olduğumdan ve başçavuş rütbesinde olmam bu hakkımı engelliyor eğer sınıf değişikliği alsa idim maülen emeklilik hakkını elde edecektim aynı zamanda iki sorum var
1-sivil hastanelerden örnek ANKARA HACETTEPE üniversitesinden emeklilik için rapor alsam Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olduğumdan sivil hastanelere artık muayene oluyoruz raporlarını emekli sandığı kabül eder emekli olabilirmiyim etmesze dava açmamı tavsiye edermisiniz
2-bu tümör için emekliliği hak etme durumum sivil hastanelerde nedir .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
1-sivil hastanelerden örnek ANKARA HACETTEPE üniversitesinden emeklilik için rapor alsam Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olduğumdan sivil hastanelere artık muayene oluyoruz raporlarını emekli sandığı kabül eder emekli olabilirmiyim etmesze dava açmamı tavsiye edermisiniz
2-bu tümör için emekliliği hak etme durumum sivil hastanelerde nedir .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER