Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Standartları Enstitüsü çalışanları ne kadar maaş alıyor?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar ,
TSEde maaşlar nasıldır özürlü olanlara ne yaptırırlar çalışma düzeni nedir acaba internette araştırdım bişi bulamadım bilgisi olan varmı bu konuda selamlar
başvuru yaptım ama yeni işimden de olmak istemem özel sektör ama olsun ne kadarda az olsada ikramiye falaln varmıdır özürlüolanlarada
sanki girdimde :) bende nneyse hepimiz için olsun bu sorum...

birşey bilen yazmıyor tahmin olarak yazılmış oralarda ikramiye kalkmış deniyor imkanları iyi deniyor fakat maaş yazanlar düşük yazmışlar bunun neresi iyi maaşları düşük ikramiyesi yoksaa ne işe yarar başka işlerden ne farkı var aynı maaşı veren işyerleri için söylüyorum düşük olanları kaaale almıyorum söz gelişi ....

maaşları 2010da çıkan yasa ile oldukça düşürüldü eski alıcılığı kalmadı bu kurumun ben vazgeçtim şahsım adına bu kurumda çalışanlar son 3 yıldır zam bile almıyorlar ama eskiden tam bir çiftlikmiş :D

sendika yokmu bu kurumda,bütün kurumlar birleşcek diyor faruk çelik

Üst Alt