Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom ADSL'den VDSL'ye geçiş cezası olarak 300 TL istiyor!?

• Konbuyu başlatan Endosetin
  • Başlangıç tarihi
E

Endosetin

Mrhb arkadaşlar ttnet adls 16 mbys 100 gb ınternet hattı kıllanıyorum engelli sızınle tarıfesı 24 aylık sözleşmeli fakat vdls 50 mbsy paketine geçmek ıstıyorum alt yapım vdls 100 mbsy kadar destekliyor ancak paket değişikliği yaparsan 300 tl cayma bedeli çıkıyor sebep ıse sözleşme oysakı engellı paketlerı arasında geçışlerde ücret yansımaması lazım BTK şikâyet ettim ttnete bırebır yap dedı ttnet şikayet dıkekcesı yazdım cevap ıse alt yapı desteklemiyor hâlbuki vdls var bınada herkes kullanıyor geçışımı yapmıyorlar bu konuda ne yapmam gerek ???yardımcı olun lütfen

Türk telekom bana 24 aylık sözleşme yapmış ancak engelli tarifesinde sözleşme yokmuş şikayet edersem işe yarar mı ayrıca adls DEN VDSL'ye geçmek istiyorum 300 tl cayma bedeli çıkartıyor ve yasal olmayan sözleşme var yardımcı olun?

Nasıl yasal değil
Taahhütnameler yasaldır

Engelli paketlerinde sözleşme yok şimdi aradım görüştüm müşteri hizmetleri diyor engelli tarifesinde sözleşme tahadut yok pazartesi şikayet edecem hem tarifemi değişmiyor hemde sözleşme yapmış ve yok yere

Ses kayıt dahi aldım tüketici hakem heyetine dilekçe verecem bilgilendirme yapmadan direk imza almak kolay mi 24 ay mecburmuyum 16 megabit hiza vereyim diyorum 35 mbsy hipere çek diyor 300 tl ceza eee yasal olmayan sözleşme var kadın sustu kaldı yerinde suçları belli ya

Taahhütsüz TTNet internet aboneliği yapmazlar
Kaç TL ödüyorsun ayda

Sana sesi atayım istersen bey efendi 64 tl öduyorum 2 ayri bayan birebir soyledi engelli tarifesinde sözleşme yok istesen 444 0 375 ara sor

Farklı bir siteye yazı yazmıştım orda biri beni uyandırdı bende aradım sordum aldığım yanıt tahaddüt yok denildi ben şok oldum ben 1 yıl 3 ay var halen şikayet edecem tarife degismez imza alır alt yapım vdls 100 mbsy destekliyor diyor yok hep bahane bahane pazartesi olsunda

Bak sahranil 100 GB yalın internet 64 TL ev telefonu yok işte bu iyi.

Kolay gelsin endo

16 mbys 100 gb ultranet yalın evet ama sakın sözleşme vermeyin bunu size diyeyim yok tahaddüt vermeyin

Bende de aynı 100 GB 16 mbhz ultranet
Bir yıl önce 24 ay taahhütlü abone oldum
50 TL ama ev telefonu mecbur 12 TL de o toplam 62 TL aylık öderim

Engelli tarifesi değil yokki
Normal

Taahhüt faydalıdır,o olmazsa zam korlar heran

Valla bayan dedi sözleşme yok yani bize itelemiş uyanmasak kaldık öyle en azından şikayet etme hakkı doğdu hiç yoktan iyidir tarifemi değişmese iptal kararı verdim diyecem haksız yere imza var yasal değil engellide direk hakem heyetine

Normalde olur sözleşme benim engelli olarak aldım engelli kimlik kartı fotokopisi verdim

Adls den vdls geçiş yapsa kalsın yapmasa iptal diyecem direkmen dilekçe yazacam

engelli tarifesinde taahhüt olmuyor, fakat yeni abonelerde bağlantı ücreti oluyor ve abone olurken modem aldınız mı? modem için 24 ay taahhüt veriliyor. ilaveten hattınızın desteklemesi yeterli değil geçiş için. boş port olması lazım yeterli sayıda port yoksa yer açılması için beklersiniz mecburen.

Boş port var vdls 100 mbsy destekliyor modem almadım modemim zykel b10b vdls adls modem şuan site de az sayıda kullanıcı var vdls yeni kart takılmış denildi eve gelen ekip onlar dedi geçiş yap biz hemen gelip bağlantıyı yapalım fakat ttnet bana sorun çıkartıyor adls den vdls geçiş de 300 tl cayma bedeli çıkartıyor fakat sözleşme 24 ay onuda bana imzalatmis be tahaddut yokken bu bize vermiş

Tahadut verme yoktur şimdi aradım yine diyor ucuza düşmesi için tahadüt var zırt dedim şikayet edecem sustu

Attığım linki okumadınızmı

Neden tahathütsüz sözleşmesiz arıyorsunuz Endosetin
Tahathüt olmazsa heran zam korlar Bunu unutmayın.

Vdsl nedir ne yapacanızda ısrar ediyorsunuz

Engelli paketine zam koyamaz ayrıca bana 16 megabit hız yetmiyor vdls 50 megabit hız lazim sürekli youtubeye video yüklüyorum ultranet upland yani veri indirme yükleme hızları çok düşük watsaptan 3 dakkalık videoyu bile 10 dk ancak atıyor perfomansı düşük eee alt yapım destekliyor 5 tl fark için niye bunun zırıltısını çekeyim ki hem modemim hem alt yapı uygun

Bayağı net adamısınız endo
Kim diyor engelli paketlerine tahathütsüz zam koyamaz diye, öyle bir korlar ki.

Herkes biliyor bir engellinin devletten maaşlı olduğunu.acımazlar artık Öyle değil mi -mka

Engelli paketlerin de tahut yok ben superonline kullanıyordum iptal ettim aradım tahudum bitmeden iptal edersem ne ceza öderim dedim sizin engelli paketi dedi hiç bir ücret ödemezsiniz ben de iptal etmiştim

Türk telekom uyanıklık yapıyor hakkını ara

Muratkanireş

taahhütsizlerde ceza yok zam yapılır çünkü taahhüt yok.taahhütlüde anlaşma gereği anlaşman oldugu için anlaşma boyunca zam yapamazlar ama anlaşman bitmeden çıkacak olursan anlaşma belgesınde zaten yazar yapılan indrimleri ceza olarak alırlar

kısaca farkları bırınde istediğn zaman çıkarsın ceza yok ama gelen zamları eklerler diğerinde zam yapamazlar ama süreden evvel çıkmak istersen kullandıgn indirmli farkı ceza olarak alırlar.

Üst Alt