E
Endosetin
Mrhb arkadaşlar ttnet adls 16 mbys 100 gb ınternet hattı kıllanıyorum engelli sızınle tarıfesı 24 aylık sözleşmeli fakat vdls 50 mbsy paketine geçmek ıstıyorum alt yapım vdls 100 mbsy kadar destekliyor ancak paket değişikliği yaparsan 300 tl cayma bedeli çıkıyor sebep ıse sözleşme oysakı engellı paketlerı arasında geçışlerde ücret yansımaması lazım BTK şikâyet ettim ttnete bırebır yap dedı ttnet şikayet dıkekcesı yazdım cevap ıse alt yapı desteklemiyor hâlbuki vdls var bınada herkes kullanıyor geçışımı yapmıyorlar bu konuda ne yapmam gerek ???yardımcı olun lütfen
Türk telekom bana 24 aylık sözleşme yapmış ancak engelli tarifesinde sözleşme yokmuş şikayet edersem işe yarar mı ayrıca adls DEN VDSL'ye geçmek istiyorum 300 tl cayma bedeli çıkartıyor ve yasal olmayan sözleşme var yardımcı olun?
Türk telekom bana 24 aylık sözleşme yapmış ancak engelli tarifesinde sözleşme yokmuş şikayet edersem işe yarar mı ayrıca adls DEN VDSL'ye geçmek istiyorum 300 tl cayma bedeli çıkartıyor ve yasal olmayan sözleşme var yardımcı olun?