Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk telekom çağrı merkezi müşteri temsilcisi işi hakkında bilgisi olan var mı?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yarın sınava gircem ama nasıl zormudur sınav iş nasıl zormudur giren varmı bu sınava

sınavına girmedim özel bi şirkete baglı türk telekom müşteri temsilciliği yaptım. adapte zorluğu çektiğim için çok uzun süre çalışamadım. çok kalabalıktı çalıştığım yer. bağıran çağıran çalan oynayan derken soğudum işten :))) umarım sende öyle olmazsın. başarılar şimdiden

maaşları devamlı kulaklı takmak zorundamısın

müşteri hizmetlerini nasıl olsa kimse düşüremiyor. gönlüne göre gir çalış. :)

peki türk telekomsınava çağırdı yarın ne osrarlar bide bazıları diyor merkezi randevu sistemi için 182 anlamadı

kulaklık sürekli takmak zorundasın tabiki :)) benim çalışma arkadaşlarımdan bazıları ses tellerinden dolayı bırakmıştı işi. doktor uyarmış ses telleri hasar görmüş. kulaklıkta kötü yapıyo biraz insanı :) çıkarınca dünya varmış diyosun. güzel bi iş ama fazla hareketsiz bi iş

engelli için belki rahat olması lazım ama baksana bende çünkü reflü var oda bogazımı tariş yapar ve faranjit olur bilmem yapabilirmiyim....telekom çagırdı ama illaki telekomdamı çalışcaz

ben belli bi süreden sonra artık konuşamıyodum sesim gidiyodu bogazım kötü oluyodu bizdeki sistemle günde binlerce insanla konuşuyoduk çünkü sistem otomatik olarak arıyodu müşteriyi. hani hiç boş kalmıyoduk :))) umarım seninki öyle olmaz.

türk telekomdu benimkide. sistem otomatik olarak müşterileri arardı bizde onlara yeni tarifelerle ilgili yada kagıt faturadan kurtulmayla ilgili bilgi verirdik ve onaylarlarsa tarife geçişlerini yapardık

:)) hayata olumsuz bakmasın asla da. bu işe olumsuzda baksa bi şans verip gidip denemeli kesinlikle. şans vermeden yaşanmaz :))

dene ve kararını ver :)) biz nedesek boş şimdi. herşey sende bitiyor. inş istediğin gibi olur

sınava giremeedim arkadaşlar rahatsızladnım aradılar bende utanarak söyledim söz verdik adamlara gelcezz diye ama ? psikolojim çok bozuk bunalıma girdim :(

bence iyi olmuş nurse.

senin sinirlerin zaten harap vaziyette. orada çalışanların hepsi psikolojik tedavi alıyorlar sonradan. kolay değil o kadar millete hitap etmek. bu iş parayla çekilecek bişey değil

haklısınız ama ne yapcma bilmiyorum yaşım oldu 26 kamu yönetimi mezunuyum 2 sefer yök ve tbmm dilkeçe yazdım.sınavlara giremiyorum diye ama yapacak bişey yok dediler.şimdi suriyelilere ve yabancı okulda okuyanlara sınavsız üniversite okutuyorlarmış delirdim.etrafımdaki insanalr bir bir memur oluyor bense dalga gecilen alay edilenim .üniversitemi derece ile bitirdim beni kimse geçemiyordu hayalim vardı kaymakam olmak ama ösym zin vermeyince sınava giremiyorum.....tek umut emss ama ne yapıcak ozamana kadar delirmessem......

Sınava girememe sebebim.omurilik baskısından ve stresten 10 dk bir idrara çıkmam...sınav salonundan bir çıktınmı bir daha izin yok...

Üst Alt