Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom engelliler için özel tarife düzenlemeli..?

hija

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar oturanboğa forumun lideri olarak sana bir önerim var Türk Telekom a tüm üyeler adına engellilere yönelik tarife isteğinde bulunlaım

:) Böyle bir çalışma halen devam ediyor. Kısa sürede böyle bir kampanya başlayacak. Şimdiden müjdesini vermiş olayım :)
Ama ayrıntılar henüz belli değil. Üzerinde çalışılıyor....

engellilere özel kampanya

eğer böyle bir kampanya başlarsa çok sevinirim.internet bizim için şart bence.ama öyle belirli aylarla sınırlı olmamalı,turkcell veya aveadaki gibi engellilere özel sürekli tarife paketleri olmalı bence.
Umarım en kısa sürede iyi haberler alırız.
hayat hepimize güler İNŞAALLAH

Bu konudaki talepler bu başlıkta paylaşılabilir. Telekom da görecektir bu talepleri...

...

Engelli bireylerin daha ekonomik olarak interneti kullanması gerektiğini ve bu nedenlede özel bir tarife olması gerektiğini 2 yıl evvel dile getirmiştim.Bir çok sitede de bu yönde mail gönderilmesi için çaba sarfetmiştim.İnşallah böyle bir uygulama başlar.

arkadaşlar kamuyken bile böyle bir uygulama yoktu.şimdi olacağını hiç sanmıyorum.belki adsl lerde olabilir.oda biraz yüksek hızdakilere % 15-20 gibi bir oran uygulayabilir.

bence olsun turkcell gibi %50indirim olsun yani şuan 30ytl ise 15 olsun bizlere

tüm adsl paketlerinde normal fiyatlara göre %50 indirimli olmalı engelli paketleri ve sürekli olmalı bu uygulama birkaç ay değil

adsl indirim

selam arkadaşlar ben telekom yetkilileriyle konuştuğumda engellilere adsl kullanımında indirim yapılmasını düşünmektelermiş inşaallah olur ayrıca dijitürk yetkililerini biz engellileri de düşünüp indirim yapmış olduğu için tüm engelliler adna teşekkür ediyorum

en az tüm paketler % 50 indirimli olmalı telefon + adsl

telekomun adls için engellilere yönelik indirim yapması çok iyi olur ve pek çoğumuzun çok işine yarar şöyleki çoğumuz engelimizden dolayı işsiziz buda ekonomik yetersizlik demek durum böyle iken engellinin dış dünyayla bağlantısı sayılabilecek internete(adls) 30ytl verip kotayla sınırlandırılması hiç adil değil bence en azından normal tarifelerden farklı bir yanı olması lazım :!: :!:

İnşallah arkadaşlar yetkililer sesimizi duyar indirim olur bende desdek amaçlı yazı yazayım dedim haydi haayırlısı.

slm arkadaşlar.
evet digitürk gibi telekomda adsl de de boyle bir indirim yapsa çok iyi olur 4 gözle bekliyorum bende...
saygılar sevgiler bence

adsl

valla çok iyi olur .zaten evde internet yok.bu sayede sizlerle daha çok vakit geçirmiş oluruz..

adsl

türktelekoma engelliler için indirimli adsl tarifesinin ne zaman uygulanacağını böyle bir paket olup olmadığını sordum gelen cevabı sizlele paylaşmak istedim.cevap aynen şöyle......

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Engellilere yönelik bir indirimimiz şu an için mevcut değildir.
TTNet A.Ş. olarak hizmetlerimizi her alanda daha iyi seviyelere getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.
TTNet A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.

Saygılarımızla
TTNET A.Ş.

internette niye engelli indirimi yok

dijitürkte bile %50 indirim olurken internette niye bu indirim yok seçimler yaklaşıyo acaba böyle bi indirim olabilirmi oy kapmak için yoksa 10 yıl sonra biz topraktaykenmi yapacaklar indirimi o zamanda ahirette nete telepati yöntemiyle bağlanırız heralde :lol:

arkadaşlar türktelekom tt adsl elektirik iski hepsi için mücadele başlatalım sosyal hukuk devleti olan ülkemizde olması gereken şeyler bunlar ağlamayana meme yok saygılar

Üst Alt