Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk Telekom mobil engelli tarifeleri kaldırıldı mı?
ben de bimcell e geçtim faturasız 59 TL faturasız telekomun birebir aynısı alt yapı vsvs uygulama dadahil çekim sorunu faşan yok telekom neyse bimcellde aynı sadece adı farklı
arkadaşlar benim taahhütüm 1 ay sonra sone erecek, mobil uygulamada size özel kısmında 105 TLlik bir tarife önermişler. Ben türk telekom sisteminde engelli olarak kayıtlıyım eğer bu tarifeyi alırsam 105 TL üzerinden %25 indirim mi uygulanacak yoksa bana önerilen indirimli fiyat bu mudur
uygulamada engelli indirimi olarak yansıyor. Ben 2 gün önce turkcellden geçiş yaptım başka tarifeye orda normal fiyatı 159 tl olan paket 112.5 tl ye dedi yıllık ona geçtim.. Muhtemelen telekomda aynı statüyü kullanıyor.. Ama yinede müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Aklında kalmasın..
HakanEs26 öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim.Müşteri temsilcilerine sordum Değerli müşterimiz; kampanyaları mobil uygulamamız üzerinden görüntüleyebilirsiniz.Sunulan kampanya ücretine ek olarak %25 engelli indirimi uygulanır cevabını aldım.