Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom mobil engelli tarifeleri kaldırıldı mı?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Türk Telekom'un mobil faturalı engelli tarifeleri kaldırıldı mı acaba? Sayfasında göremedim de.

Kaldırıldı sadece seçtiğiniz tarifeye tüm operatörler gibi türk telekom da sadece %25 ındirim yapiyor

arkadaşlar benim taahhütüm 1 ay sonra sone erecek, mobil uygulamada size özel kısmında 105 TL’lik bir tarife önermişler. Ben türk telekom sisteminde engelli olarak kayıtlıyım eğer bu tarifeyi alırsam 105 TL üzerinden %25 indirim mi uygulanacak yoksa bana önerilen indirimli fiyat bu mudur

onur1907

uygulamada engelli indirimi olarak yansıyor. Ben 2 gün önce turkcellden geçiş yaptım başka tarifeye orda normal fiyatı 159 tl olan paket 112.5 tl ye dedi yıllık ona geçtim.. Muhtemelen telekomda aynı statüyü kullanıyor.. Ama yinede müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Aklında kalmasın..

HakanEs26 öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim.Müşteri temsilcilerine sordum “Değerli müşterimiz; kampanyaları mobil uygulamamız üzerinden görüntüleyebilirsiniz.Sunulan kampanya ücretine ek olarak %25 engelli indirimi uygulanır” cevabını aldım.

Son düzenleme:
Üst Alt