Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Mobil faturalı hatlarda %25 engelli indirimi!?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Türk Telekom'da mobil faturasız hattımı faturalıya taşıdım. Faturasızda %25 engellilik indirimi alıyordum, şimdi geçiş yaptığım faturalı hattımda da bu %25'lik engellilik indirimi kullanabilecek miyim?

Türktelekom mobil uygulamasında görürsün. Tarife tedaylarda yazar.

Ben Türkcell den Türk Telekom'a taşıdım. Faturalı hattımda %25 indirim yaptırdım. Hat aktif olunca bir bayiye gidip kimlik ve raporunuzla ya da engelli kimlik kartınızla talepte bulunuyorsunuz 2 gün de indirim aktif oluyor...

Türk telekom mobil

Bu tarifeden kullanan Arkadaş varmı.

Tarifem Erişilebilir cep 500 dk. 2 GB.1000. sms 32 tl ödüyordum.

Zammıgeldi 46 tl güncel 01/23 / 2023 kesilecek faturamda görünüyor.

[FONT=sans-serif]Türk telekom mobil[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bu tarifeden kullanan Arkadaş varmı.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Tarifem Erişilebilir cep 500 dk. 2 GB.1000. sms 32 tl ödüyordum.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Zammıgeldi 46 tl güncel 01/23 / 2023 kesilecek faturamda görünüyor.
Güncel faturam 51.80 tl görünüyor.

[/FONT]
inzibat[FONT=sans-serif] . Arkadaş siz hangi tarifenin % 25 indirimini alıyorsunuz yazarmısınız .[/FONT][FONT=sans-serif]

[/FONT]

Ben tarife kontratının süresi dolduğunda yenilemek için turkcell bayisine gidip engelli kartı ve kimlik kartıyla beraber başvurup istediğim tarifeyi seçip onda anında %25 indirim aldım. Aldığım indirimide uygulama üzerinden görebiliyorum.

Sadece türktelekom değil mobil şirketlerin tümünde %25 indirim hakkınız var size düşen beğendiğiniz firmadan bir tarife seçip o firmaya engelli olduğunuza dair belge sunmak
Benim 2 hattım var biri türkcell diğeri türktelekom ikisinden de ayrı ayrı %25 indirim alabiliyorum

Üst Alt