Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk Telekom Mobil faturalı hatlarda %25 engelli indirimi!?
Türk Telekom'da mobil faturasız hattımı faturalıya taşıdım. Faturasızda %25 engellilik indirimi alıyordum, şimdi geçiş yaptığım faturalı hattımda da bu %25'lik engellilik indirimi kullanabilecek miyim?
Ben Türkcell den Türk Telekom'a taşıdım. Faturalı hattımda %25 indirim yaptırdım. Hat aktif olunca bir bayiye gidip kimlik ve raporunuzla ya da engelli kimlik kartınızla talepte bulunuyorsunuz 2 gün de indirim aktif oluyor...
Ben tarife kontratının süresi dolduğunda yenilemek için turkcell bayisine gidip engelli kartı ve kimlik kartıyla beraber başvurup istediğim tarifeyi seçip onda anında %25 indirim aldım. Aldığım indirimide uygulama üzerinden görebiliyorum.
Sadece türktelekom değil mobil şirketlerin tümünde %25 indirim hakkınız var size düşen beğendiğiniz firmadan bir tarife seçip o firmaya engelli olduğunuza dair belge sunmak
Benim 2 hattım var biri türkcell diğeri türktelekom ikisinden de ayrı ayrı %25 indirim alabiliyorum