Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Mobil Tarife Engelli İndirimi hakkında bilgisi olan var mı?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Türk Telekom Mobil (Cep tlf) engelli indirimi alan var mı? Ne kadar dakika, internet ve sms alıyorsunuz ve ne kadar ücret ödüyorsunuz?

nostaljik
Selam
Turk Telekom TL olarak indirim yapmıyor sadece konuşma suresi sms ve internet olarak
size %25 daha fazla kullanma hakkı veriyor
Turk Telekomun en düşük Faturasız tarifesini
aşagıdaki resimde örnek olarak verdim

Not: hic bir operator TL olarak indirim yapmıyor sadece daha fazla konuşma suresi sms ve internet hakkı veriyor
aslında ortada para olarak indirim yok sadece daha fazla kullanma hakkı veriyolar
nakit olarak indirim yapmıyolar

SARUHAN

Anladım. Ben TL olarak indirim yapılıyor sanıyordum. Evde internette yapılan engelli indirimi gibi değil bu galiba? Bir şey daha soracağım: peki indirim isteyince engellilere özel ayrılan paketleri seçmemiz mi isteniyor? Yoksa herhangi bir kullanmak istediğimiz paket üzerinden indirim alma seçeneği bize sunuluyor mu?

Şuanda en ucuz konuşma sms ve internet
Bimcell'de
Ben 11 senedir Bimcell kullanıyorum
cok memnunum Turk Telekomun cektigi heryerde
Bimcell cekiyor VE Bimcell den Bimcell'le konuşmak sınırsız ucretsiz bilginiz olsun
aşagıdaki resimde Faturasız hat ucret tarifelerini görebilirsiniz

@SARUHAN
1500 dk 1500 sms 11 gb internet 42 lira pttcell
Hocam sizn örnek verdikleriniz hepsi faturalı yani zorunlu odeme olan darifleler buyrun bakın
[FONT=arial]Faturalı [/FONT]Pttcell Hayat Altın Tarifesi'nin aylık ücreti Yeni Aktivasyon, Numara Taşıma ve Pttcell faturalı tarifeler harici tarifelerden geçiş yoluyla gelen aboneler için KDV ve ÖİV dahil taahhütlü ücreti ücreti 42TL, taahhütsüz ücreti 77 TL'dir.

@SARUHAN

Turkcell Fatura üzerinden %25 indirim yapıror
senin dediğin faturalı hatlar icin gecerli
faturasız özgur tarife icin suanda turkiyede en ucuz bimcell baskada yok

Üst Alt