Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk telekom sosyal tarife ve internet indirimi..?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
meraba suankı ev telı babamın üzerine normal tarifeden ücret oduoz.engellı tarıfesıne gecmeyı dusunuorum fakat babamın üstüne olan tel noyu üstümemı alsam alabılırmıyım yada babam kapattırıp ben yeni bı numaraylamı sosyal tarifeye geçsem olur.

bu arada internetde nası indırımler var .ttnet dışında netde engellıye indırım yapılıormu

Kampanya yeni müşteriler içinmiş.

Sosyal Tarife ile yeni abonelik yaptıran müşterilerimiz, 24 ay boyunca GSM yönüne dakikası 37 kuruş yerine 15 kuruş üzerinden ücretlendirileceklerdir.
Sosyal Tarife yeni abonelik kampanyası, 31.12.2012 tarihine kadar devam edecektir.

sosyal tarifeye geçen varmı yakın dönemde.fatura hep 12.5 mu gelıo

Evet ben 3 ay önce geçtim, telefon faturası 12.5 lira geliyor (şehir içi ve şehir dışı sabit hatlara yapılan aramalar aylık 3000 dakika bedava)
İnternet faturam da sınırsız 45 tl geliyor.
Gerçi ben telefonu babamdan kendi üzerime aldım ama engellinin birinci derece yakını olması yeterli yani sizin kendi üzerinize almanıza gerek yok. Ama Ankara'da olan arkadaşlar için söylüyorum, su faturası indirimde aboneliği kendi üzerine almak şart.

Üst Alt