Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Sosyal Tarife'nin içerisine şehirlerarası konuşma da dahil olmuş

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
22
arkadaşlar sosyal tarifede her ay 3000 dakika şehir içi konuşmak ücretsiz . ama bu gün bir konu sormak amacı ile türk telekom müşteri hizmetlerini arayınca sosyal tarifede bir değişiklik varmı diye sorduğumda 19 kasım 2012 tarihinden itibaren şehir içi 3000 dakika konuşmanın içersine şehirler arasıda konuma dahil edilmiş . burdan şu yanlış anlaşılmasın ayrıca 3000 dakika değil var olan 3000dakika şehir içi aramaya şehirler arası konuşmalarda eklenmiş. ama türk telekom internet sayfasında bu bilgiyi bulamadığım için takım lideriyle görüştüm oda şehirler arası eklendiği bilgisini teyit etti ona şunu sorduğumda peki sitenizde niye bu bilgi yok dediğimde teknik servisteki arkadaşların gözünden kaçmış olabiliceği söylendi sanki bir yenilik yapıyorlar ama duyulmasınıda istemiyorlar gibi şu saat itibari ile hala türk telekom internet sayfasında sosyal tarife şöyle tanımlanmış [h=4]SOSYAL TARİFE[/h]
  • Sosyal Tarife 11 Haziran 2012 tarihi itibariyle yeniden abone alımına açılmıştır.
  • Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 12,50 TL’dir.
  • Tarife kapsamında 3.000 dakikaya kadar şehir içi görüşmeler ücretsizdir.
  • 3.000 dakika limitini aşan şehir içi görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • Şehirler arası görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • GSM görüşmeleriniz dakikası 37 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • Akşam 7’den Sabah 7’ye şehir içi ve şehirler arası tam 3.000 dk. bedava konuşma hakkı tarifeye dahildir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ücretsiz seyahat kartı verilen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarından ev telefonu aboneliği yaptıran veya olan müşterilerimiz tarafından tercih edilebilir. 18 yaşından küçük bedensel engelli vatandaşlarımız, velisinin/vasisinin izni ile bu tarifeden faydalanabilecektir.
  • Özür durumuna göre, tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %40 ve üzeri olan müşterilerimizden tam teşekküllü hastanelerden alınmış olan sağlık kurulu rapor/heyet raporu ibraz edenler faydalanabilir. Kurumlar tarafından tahsis edilen “kimlik kartları” ile yapılan başvurular kabul edilebilir.
  • Sadece adına kayıtlı bir telefon aboneliği için bu tarifeden faydalanılabilir.
[FONT=Lucida Grande]Sosyal Tarife tarife paketleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. görüldüğü üzere 3000 dakika içinde şehirler arası konuşmadan bahsedilmiyor ama ben 3 defa teyit aldım artık şehir içi 3000 dakikanın içinde şehirler arası konuşmada mevcut. bu arada akşam 7 sabah 7 kampanyası 31 aralık 2012günü sona ereceği fakat uzatılırsa televizyonlardan bilgi verileceği söylendi engelliler biz ailesine önemle duyurulur[/FONT]

Sosyal tarifeye bende üyeyim, 1 ay oldu detayını bilmiyorum ,benim hat cep numaralarına da acık daha olo demedim korkuyorum anlaşılan gelen faturadan :)

12.50 gelmesi lazım butun ev telefon faturalarım.ama malesef hiç 12.50 fatura gelmedi.bedava diye bir şey yok hepsi kandirmaca...

bana hep 12. 50 geliyor ama şurada türk telekom ve diğer telefon hizmet sağlıyıcıların yaptığı bi oyun var örnek şimdi siz siz şehir içi diye bir yer arıyorsunuz o numara bir bakıyorsunuzki türk telekom numarası değil millenicom telefon hizmetlerine ait türk telekom bunu ücretlendiriyor bu konuyu btkya taşıdım cep telefonlarında olduğu gibi eğer aradığım numara başka bi öperotöre aitse sinyal sesi versin diye ama ilgilenen olmadı bunu anlamanında tek yolu var internet üzerinden türk telekom müşteri hizmetleri sayfasına abone olun ücretsizdir şehir içi şehirler arası başka op konuşmalarınız ve ücretleri ayrıntılı bir şekilde görüyorsunuz

[FONT='inherit']ben bu sosyal tarıfeye geçmek istiyorum ama telefon ve net kardeşimin üzerıne.Net kampanyaya 2 yıl ımza atmıstı nısanda bitecek.şimdi ben telefonun devrını üzerıme alsam net sözleşmenın bıttıgı nısan’a kadar kalsa olurmu illa net ıcın telefon kımın üzerıneyse net de o nun üzerıne mı oluyor.Yoksa aynı evde tel baskasına net baskasının adına kayıtlı olurmu?

[/FONT]

Üst Alt