Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell BizBize Destek Tarifesi kullanan var mı, avantajlı mıdır?

bekir0675

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Turkcell BizBize Destek Tarifesi' kullanan varmı avantajlı mıdır ?

500 dk 1000 dk gibi toplu dakikalar daha hesaplı bence.bende 1000 dk 34 liralik paket kullanıyorum.turkcell de 1000 dk kullansam kaç para oderim hiç hesaplamaya gerek bile yok

en güzeli avea 1.5yıldan beri yıkılan paket kullanıyorum
500dk her yöne 1000sms her yöne 1gb internet 19tl

ben kullanıyorum çok da memnunum. desdeksele ek olarak 150 dakikalık her yöne ev alanı oluşturdum. 4,9 tl aylık faturası var. diğer vergiler ile birlikte 3 ayda bir 20 tl civarında fatura geliyor. 150 dakika bana fazlası ile yetiyor.

Türkcellulerle 1500. dk. her yöne 500 dk.paket için aylık 21,5 Tl. öduyorum.(mesaj ayrı ucretlendiriliyor.)(bu paketin eksigi mesaj olmaması)Llimit aşımları ve mesaj her yone 20 krş.

türksel destek tarifesiiiii???????????

benim yüzde seksen raporum var?piskiyatriden almışım faturalı engeli tarifesine geçmek istiyorummm?yani zihinsele giriyorrr?sanırım yüzde 50 indirimliii? piskiyatriden rapor alanlara verirlermiii?fiziki rahatsızlığım yokkk?bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Çok gereksiz bi tarife, normal tariler ondan daha iyidir.
Normal kampanyalı paketleri deneyin, özellikle avea ve vodafone.

ben piskiyatriden rapor almışım? bir engel çıkmazmı neticede zihinsele giriyorr

Raporun içeriği önemli değil, oran önemli...

Hazırkart yani faturasız kullanıyorum heryöne 20krş 1sms20. krş 1mms80krş ayriyetten bana özel kampanya 10 Tlye heryöne 1ay 200 dakika veriyorlar.

önceden 1 gb internet vardı şimdi 250 mb yapmışlar.AYIP etmişler

bende bugün önödemeli destek tarifesine geçtim avantajlı 20 tl ye türkcelilere 1500dk heryöne 500dk toplamda 2000 dk yeterde artar bile kaçırmayın bence....

DESTEK HEPSİ paketi !... Ben yaptırdım.... Son katılım tarihi 31.Ağustos.2013
Turkcellilerle 1500 dk.
Her yöne 500 dk
Turkcellilerle 10000 SMS
Her yöne 100 sms
her yöne 100 mms
İnternet 250 MB

seranko bu dediğin paket faturalı hatlar için mi geçerli bir de fiyatı nedir hep sabit mi gelecek?

engelli tarifeleri genelde tamamen göstermelik amaçlı yapıyorlar. maksat engelliler içinde tarifemiz var demiş olmak. yoksa hiçbirisi mevcut kullandığım paketin yakınından bile geçemiyor avantaj konusunda.

SİVASLI

Böyle daha iyi anlarsın

DESTEK TARİFESİ

• [FONT=inherit][/FONT]
  • [FONT=inherit][/FONT]
    [FONT=inherit][/FONT]
    [FONT=inherit][/FONT]
    [FONT=inherit]
    MESAJLAŞMA

Turkcell’lilerle 10.000 SMS
    + Her Yöne 1.000 SMS
    + Her Yöne 100 MMS
    + Turkcell’lilerle 100 DK
    görüntülü görüşme
    + 10 MB​

10 TL
    KONUŞMA

Turkcell’lilerle 1.500 DK
    + Her Yöne 500 DK
    + 10 MB​

20 TL
    HEPSİ

Turkcell’lilerle 1.500 DK
    + Her Yöne 500 DK
    + Turkcell’lilerle 10.000 SMS
    + Her Yöne 1.000 SMS
    + Her Yöne 100 MMS
    [FONT=inherit]+ 250 MB İnternet[/FONT]​

30 TL
    [/FONT]​
    [FONT=inherit]
    [/FONT]
[FONT=inherit]isteğe bağlı ister hepsini al ister sadece konuşmayı, ödeyeceğin faturada sabit aşarsan söylenen ücret neyse o uygulanır....[/FONT]

AS21;
Avea,
Her yöne 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet + 30 tl ve üstü yüklemeye avea içi 1000 dk daha. 23 tl

benim tarifemde her yöne 500 dk-her yöne 2.000 sms-sınırsız internet( adil kullanım 2 GB) 20 tl idi,şimdi 27 tl.üstelik raporada gerek yok.
AVEA

Turkcell destek tarifesi sadece destekcell abonesi olan kişileri ararsanız %50 indirimli.Dikkat edin.

Benim PTTcell 14'lük tarife HY200.dk HY250.sms ve sınırsız internet hepsi 14 tl. Bunun rakibi yok.

Benim daha önceden kullandığım destek tarifesi vardı.. 25 TL sabit ücreti vardı.. faturalı hat.. Bu kampanyayı duydum.. Diğer telefonumu buna geçirdim.. Gayet de memnunum... "BİR BANKACI" nickli kişinin dediği gibi değil olay... İsteyen alır dener... Lakin amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok arkadaşlar.. Ben kullanıyorum.. hiçbir zaman da öyle bir sorun olmadı... Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa gider tüketici hakem heyetine çatır çatır parasını geri alır.. Bu kadar basit... TİM lere başvuruyorsunuz.. % 40 ve üzeri engelli belgesi ve nüfus cüzdanı istiyorlar.. Yeni fatura döneminde işleme alınıyor... Aynı kişi üzerine bu şekilde 3 adet telefon hattı alabiliyor ya da mevcut tarifenizi bununla değiştirebiliyorsunuz... AVEA Türk Telekomun yan kuruluşudur.. Şehir içinde çekim gücü,hizmet kalitesi ve fiyatı normal olabilir.. Bu hattı bir de dağda bayırda ovada çayırda deneyin bakalım sonuç ne olacak ::))

avea ve vodafone çekmiyor arkadaş depoda çalışıyorum depo kapısına kadar çıkmam gerekiyor internet desen zaten sıkıntı çekmeyince hat bağlantıda olmuyor ama türkcellde nedense sorun yok ben kullanıyorum destek paketini 1 gb internet aylık 10 tl

Herkes depoda çalışmıyor , Turkcell yeterince soydu milleti gerek yok daha fazla para vermeye.

Mami Junior;
sanki depo hariç heryerde süper çekiyor. bizim evde bile doğru düzgün çekmiyor 2. kat. vede şehrin göbeği.

Aretias28;

Eski oturdugumuz evde de turkcell çekmiyordu ona bakarsan.
Eskidendi o çekmeme olayı, genel olarak her yerde çekiyor.
Param çok diyosan. git turkcell bi şey diyen yok zaten.

Üst Alt