Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Çağrı Merkezi'nde çalışacağım. Öngörülen imkanlar hakkında fikirleriniz..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaslar cmc firması ile görüşme yapmıştım bugun çağırdılar ve işe alımdıgımı söylediler . 2 departman sundular 1 . turkcell çağrı merkezi 2. finans bank telefonda pazarlama kredi kart kredi v.b bende gelen çağrıları kabul etmek ve daha kolay olması için turkceli seçtim . ama imkanları düşük geldi önerisi olan varmı . aylık 700 civari maaş + prim + sigorta + yol . iyimidir sizce . daha önce büyük bir firmada çalışmadım .

pte başına koy ünüversite mezunları bile iş bulamıyo maaşları dahi ödemiyolarr

İşsizsen hele bi başla çalışırken daha iyi bir iş bulursan ona yönelirsin!
Prim dedikleri şey nedir bi araştır. Belki tatmin edicidir. Gayet güzel kurumsal büyük bir firma çalış derim.
Hayırlı olsun! Allah kolay etsin! Huzurlu bir çalışma ortamınız olur inşallah!

daha önce çalışmıştım. ama engelli kadrosunda değildim bu yüzden zorlandım. vardiye işi zor geldi bana(evli olduğumdan). senin saatler sabit olur. yanlış değilsem 09-18 arası idi. hafta sonu da tatil. bence değerlendir. hiç yoktan iyidir. arkadaşın dediği gibi daha iyisini bulursan ayrılırsın...

Turkcell'se hiç teretdüt etmeden işi kabul edin.Emin olun pişman olmassınız :)

maasın net 900 varır artı vergi indirimi 1000 tl yi bulur bende çalışıyorum olanakları güzel

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için allah razı olsun madem o kadar yazdınız işin inceliklerinden bahsedeyim ve sizlerinde yararına olacağından eminim çünki insan kaynakları engelli arkadasların var ise getirebilirsin dedi . firma cmc ve turkcelin taşeronlugunu yapıyor 2 tane turkceli taşeronu var 1 globalbilgi 2 cmc . globalbilgi ali imran arkadaşın dediği gibi imkanları var 900 maaş + prim v.s . cmc ise şu şekilde günlük 8 saat 1 saat yemek molası . saatlik 3.5 TL alıyosun yemek molası 1 saat parası almıyosun . 8 x 3.5 = 28 tL ayda ortalama 22,23 gün çalışıyorsun . 23 x 28 = 644 TL 54 tl de geçim bilmem ne parası veriyorlar . 698 tl net maaş var . prim olayıda günde ortalama aldıgın çağrılara göre performans primleri veriliyor onlarıda izah ettiler ama tam anlatımını yapamicam maaş a 20,30,40 tl dahil durumu oluyo işte . ayrıca turkcel hat veriyorlarmış heryöne 750 dk ve turkcellilerle 6000 dakika . bu kadar . benden evraklar istediler tamamladıgımda götürüp vericem yerleri kavacıkta . anadolu yakasında oturan arkadaslar turkcel departmanına başvuru yapıyor . bankanın pazarlama bölümüne (TELEFONDA KART KREDİ SATIŞI) başvurmak içinde ister anadolu ister avrupa yakasında oturun fark etmiyormuş yerleri mecidiyeköyde . 1 aylık eğitimden geçip iş başı yapıyormuşsun . sizlerinde dediği gibi kurumsal alan oldugu için startı vericem kusura bakmasın sibel arkadas üniversite mezunları iş beğenmiyor ve şuan bu şartlarda verilen para ev geçindirmeye yetmez kiranı ödersin sigaranı alırsın . genç bekarlar için iyi bir iş imkanı ama evliler ev bakanlar için zor .

xxxendleshxxx ne yaptın işe başladın mı? memnun musun?

evet işe başladım şuan eğitim görüyoruz programları tanıyoruz ve telefonda nasıl konuşulacağı hakkında bilgi alıyoruz arkadas ortamı falan güzel maaş konusunda sıkıntı yaşasamda işsizlikten iyidir çalışmak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim insan kaynakları ile irtibat halindeyim . 22 gün eğitimden sonra iş başı .

hayırlı olsun. 22 gün sonra sıkıntılı dönem başlayacak. allah kolaylık versin. bende öğretmen alımlarını bekliyorum eğer olmazsa tekrar çağrı merkezine başvuracağım. bu arada çalışma saatleri 9-18 arası ve net maaş(prim hariç) 900tl mi?

iyi günler herkeze ben 2 sene önce trafik kazası sonucu omurilik felçi oldum evden çagrı merkezlerınde calışmk istiyorum kırıkkalede ikamehgah ediyorum yardımcı olurmusunuz neriye başvurmam gerek ne yapmaloyım....

aslında pek mümkün olacağını sanmıyorum.(en azından kurumsal firmalar için). merkezlerde kullanılan bilgisayar ve programlar merkez dışına çıkarılamıyor. zaten dışarıdan ulaşma imkanı da yok.
yine de farklı firmaları araştırmanızda fayda var...

veydel net maaş 720 tl + primi var ve 4 vardiya . gökhan71 evden çağrı alacaksan globalbilgiye başvur turkcelin asıl çağrıları orda ve evinde çalışmak isteyenleri alıyolar ayrıca maaşlarıda yüksek benim çalıştıgım yer globalin taşeronu . ikinizde başvurabilirsiniz globalbilgiye ama benim buludugum yere girmek daha kolay .

Ben de Turkcell Global Bilgi'de çalıştım. Tabi benim çalıştığım dönemde maaş o kdr değildi. Maaşlarda iyileştirme yapmışlar şimdilerde. Ben vardiyaya felan kalmıyordum. Sabah 8 akşam 5 çünkü idari kadroda çalışıyordum özürlülük raporundan dolayı. Kurumsal bir firmadır.Olanakları geniştir. Ben müşteri temsilciligi yapabilirim diyorsan işe gir derim ben. Başka bir arkadaşımızı ndediği gibi : üniversite mezunları dahi iş bulamıyorlar. Kaçırma işi.

Prim olayına gelince. Prim olayı biraz karmaşık bir sistem. Takım liderin olacak. Takım lideri senin gün içindeki çağrılarını dinleyebiliyor ve ay sonunda veya haftalık olarak değerlendirmeleri sonucunda sana not verebiliyor. Bunun yanısıra yönetim tarafından sana çağrı gelebiliyor. Turkcell kampanyaları veya tarifeleri ile ilgil ibilgi soruyolar tabi müşteri kılıgına bürünerekten. Ona baglı not alıyon. Sonra Günlük gelen sorular vardı bizim zamanımızda onları cevaplıyon sistem üzerinden. Bir de konuşma kaliten var. Onu da baz alıyolar. Ve konuşma süren. Günlük konuşma süresini iyi tutturman gerekiyor. Atıyom günlük ortalama ne fazla olcak ne de az. Onu ancak çalışmaya başladıktan sonra 2.ayında felan kavrayabilirsin. Atıyom yine mesela günlük ortalama konuşşma süren 3dk.20 sn fena olmaz diye düşünüyorum. tabi dedigim gibi bu değişebiliyor. Ancak zamanla kavrayabilirsin. Maaş+prim+yol+yemek +ssk bunalr iyi tabiki.

Unutmadan. Ben çalışırken haftasonları işe gitmezdik biz idari kadrolardakiler. Tabi şimdi durum nedir bilemiyorum. Gerçi çalışan bi arkadaşım var ama o da şey dedi bana : Artık Cumartesileri de gidiyoruz işe yogunmuş diye öyle yapmışlar. Bu arada yazdıklarım d.bakır lokasyonu için geçerli. :)

keşke senin dediğin yerde ve pozisyonda çalışsam ama nerdee benim şuan işe girdiğim yer global bilginin de taşeronu o yüzden maaşlar düşük : ) global çok iyi para veriyor ama biz globalinde taşeronu oldugumuz için düşük işte bakalım hayırlısı olsun 1 yandan işe girdim diğer yandan memurluk sınavlarını bekliyorum

Hiç iş tecrübeniz yoksa, ilk işe girecekseniz bu şarları kabul etmeniz de fayda olacağını düşünüyorum.çünkü,büyük bir şirkette çalışmak size ilerki zamalar içerisinde daha iyi potansiyelde iş bulma hakkına sahip olacaktır.ilk baştan böyle düşükten başalayabilirsin ama zamanla,sabretmiş olduğun selamete ereceksin.Direk yüksek maaşla işe girmek için de; ya üniversite mezunu olup mastır yapmış olmak, yada büyük bir şirkette çalışıp referans sahibi olmak.
Turkcell müşteri hizmetlerin de ben de çalıştım 2006 senesin de ama,çalışma şartları bana çok ağır gelmişti ben de çıktım.Çünkü,benim mesleğim muhasebe idi,muhasebeden ayrılıpta öyle bir işe alışmak zor geldi tabi ki,muhasebe deki maaşım düşük olduğundan dolayı,ordan da biraz fazla maaş verince şartları çok cazip gelmişti ve hemen atladım... ama; umduğumu da bulamadım.Neyse ki,şuan çok iyi şartlar da iyi bir iş yerin de çalışmaktayım ve burda olmamın en önemli etkeni de önceki çalıştığım şirketlerin referansı oldu.O yüzden dedim ya sabrın sonu selamettir.:)
Şimdiden hayırlı olsun,işiniz de başarılar........

arkadaşlar aranızda d.bakır lokasyonu hakkında bilgi sahibi olan var mı???

ilk iş başlangıcı ise gayet iyi bir iş fırsatı. olanaklları açısından da - kurumsal firma açısın dan da.

hayırlı olsun..

meraba,ben sadece kariyer.netten başvuru yaptım . başka ne yapmam gerekiyor bşr kursa filan kayıtlı olmam şartmı . işkurdan mı yoksa başvuru yapmalıyım .

elif_2314
slm işe alındınız mı acaba?başladıysanız nasıl çalışma koşulları acaba?

Öyküm
selamlar..turkcell global bilgi de mi çalışıyorsunz acaba?ben de müracaat ettim de biraz bilgi verirseniz sevinirim nasıl çalışma koşulları falan maaş v.s engelli kadrosunda türk hava yolları dediler benim için..teşekkürler..

Üst Alt