Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell DestekCell tarifesinin anlamlı/avantajlı hale gelmesi için talepte bulunalım

A_GEYiK

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar, Destekcell tarifesinin diğer tarifelere göre artık bir avantajı kalmamıştır. Bu sebeple 3 ay önce Turkcell'e ücretlerin tekrar düzenlenmesi talebi için bir yazı göndermiştim. Ne kadar çok talep olursa o kadar iyi olacağı görüşündeyim. Paylaşayım istedim, yazı aşağıdadır.

"Destekcell tarifesini kullanan aboneler Bizbize tarifesine göre %61 daha avantajlı konuşmaktadır. Sınırsız konuşma paketleri, kampanyalar ve diğer operatörlerin de benzer tarifeleri göz önünde tutulduğunda Destekcell kullanıcıları için %61'lik avantaj ortadan kalkmaktadır.

Biz engelliler için cep telefonu gereksinim olmaktan çok zaman zaman hayati önem arz eder hale gelmektedir. Son zamanlarda teknolojinin ilerlemesi, diğer tarifelerde görüşme fiyatlarının ucuzlaması, Destekcell tarifesine yansımamıştır. Bu anlamda sınırsız görüşme paketleri ya da ekonomik paketler de göz önünde tutularak Destekcell tarife ücretlerinin tekrar gözden geçirilip düzenlenerek engelliler için avantajlı hale getirilmesi konusunda yardımlarınızı rica ederim."​

TURKCELL - Söz Sizde

Sevgili Müşterimiz;
İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.
Size hizmet edebilme fırsatı sunduğunuz ve iletişimde Turkcell’i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sözsizde Ekibi

hadi bakalım yolladım:)

Paylaşıma teşekkürler cidden son 2 aydır faturamda artma oldu bende göndereyim :)

postaladım...

Sevgili Müşterimiz;
İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.
Size hizmet edebilme fırsatı sunduğunuz ve iletişimde Turkcell’i seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sözsizde Ekibi

destekcell=kazik cell demek benim için

güya engellilere bir katki olsun diye bu tarife konuldu tam aksine katki değil ceplerimize külli zarar bir kampanya

normal herkesin faydalandiği kampanyalardan faydalanmak 3kat daha avantajli inanin ben destekcell hattimi kapatani 2yil oldu

destek tarifesi ile bizbize tarifesini kıyasladığınız zaman destek tarifesi daha avantajlı ama sizin görüşmeleriniz aylık 1 saatten fazla ise ben paket öneririm.çünkü türkcell olsun diğer operatörler olsun paket uygulamalarına yoğunlaşmış bulunuyorlar.rekabet o yönde olduğundan size uygun paketi kullanın derim

Destekcell tarifesindeki aboneler şebeke içi ve sabit hatlarla dakikası 18,5 kuruşa konuşmaktadırlar. Oysa Turkcell'in yeni tarifesi olan Çiftçi tarifesindeki aboneler bile her yöne dakikası yaklaşık 6 kuruşa konuşmaktadırlar.

TURKCELL - Çiftçi Tarifesi

o zaman hat değiştirin :D En mantıklı çözüm mumi

Valla şuanda ödediğim faturaları göz önünde bulundurursak sanırım ben Turkcell'e destekte bulunuyorum:D Sırf haftada 2 gün bedava ve ailenin birçok üyesinin Turkcelli olmasından dolayı değiştiremiyorumda..:D

Ben de Destekcell den müzdaripim.
Mesajın aynısını gönderdim.Bşr sonuç elde edeceğimizi zannetmiyorum.
HAzır dakikalı paketlere geçmekte fayda var gibi görünüyor.

bende kontrlu hatta geçeli cok oldu ınsana 47 lıra sadece vergi gelirmi birde üstüne konusma tabiki 80küsür faturayı ödeyınce anında gectım kontrlüye yukardaki arkadaşın dedigi çok doğru biz türkcelle destek oluyoruz :D

bende

bende gönderdim arkadaşlar inşallah bi faydası olur..

Sevgili Müşterimiz;

Sözsizde Ekibi

ben de gönderdim... umarım işe yarar..
eğer sesimizi duyurabilirsek "kıçımızla top tutmuş oluruz"... ;)
teşekkürler A_Geyik... :)

Turkcell'in Bizbize Destek tarifesinin ilgili sayfasında şu cümle yer almaktadır: "Bizbize destek tarifesindeki gazi, gazi eşleri, malul ve engelli vatandaşlar Turkcell ve Sabit hatlar ile ayda sadece 18,5 Kr'a konuşuyorlar." Bu cümle tamamiyle hatalıdır.

Bu cümleden "... ayda sadece 18,5 Kr'a sınırsızca (ya da belli bir dakika karşılığı) konuşuyorlar." anlamı çıkmaktadır ki böyle bir durum söz konusu değildir.

Oysa Bizbize Destek tarifesinde sadece; dakikası 18,5 Kr'a konuşuluyor.

Doğrusu bir örnekle şöyle olmalıydı: "Bizbize destek tarifesindeki gazi, gazi eşleri, malul ve engelli vatandaşlar Turkcell ve Sabit hatlar ile ayda sadece 18 TL'ye 300 dakika konuşuyorlar."

TURKCELL - Destek

çok ıy bır paket ıstıyoruz. pakedın adıda ENGELSİZ paket olsun bu bızı hakketten ıy destekleyen tarafın kulanma tarıhı çoktan geçti....

Sayın Korkmaz,

Mevcut uygulamalarımızda, yapılabilecek iyileştirmeler ve ya değişiklikler konusunda siz müşterilerimizden gelen görüşler ve öneriler bizim için son derece önemlidir. Bu önerilerinizi değerlendirilmesi için not ediyoruz.

Ancak, bazı uygulamalarda farklı kriterleri gözününde bulundurmamız gerektiği için, yapılan önerilerin müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda değişip değişmeyeceği konusunda net bir bilgi paylaşımında bulunamıyoruz.
Paylaşımınız ve iletişimde Turkcell'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

Bana da Turkcell'den bugün bir mesaj geldi:

"değerli müşterimiz, ilettiğiniz önerinizle size sunduğumuz hizmet kalitesini geliştirme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz. turkcell"

fırsatı biz verdik, değerlendirmek size kalmış sayın turkcell.. :) :) :)

Şuan bırakın avantajı standart bizbize tarifesi bile destek tarifesine göre çok çok avantajlı durumda...
Standart bizbize tarifesinden alıntı...
Üstelik milyonlarca Turkcell’liyle 5 dakikası 40 Kr’ye doya doya konuşabilirsiniz

TURKCELL - BizBize

Bizler dakikası 18,5 Kr'a konuşurken bizbize tarifesindeki standart bir abone dakikası sadece 8 Kr'a konuşuyor.

hangi dagda kurt olmus

turkcell kullaniyorum sadece sms kullaniyorum duymadigimdan

bugun bi msj geldi kendi kendime guldum
tebrikler ucretsiz kol saati ve gold saglik paketi kazandiniz hemen05327550757arayiniz kayit yaptirin son gun

iyi valla durup dururken

shukufe;

shukufe, gelen smsin turkcell tarafından gönderilip gönderilmediğine emin olmadan bir işlem yapın derim.bence, ayrıca 4440535 den size giden smsi teyid ettirin.

Arkadaşlar aman dikkat edin.bazı sahtekarlar önüne gelene,turkcelden para,ev,araba kazandınız diye sms göndererek dolandırıyorlarmış.sonrasında başınız ağrımasını istemiyorsanız kampanya tanıtım smslerini mutlaka sorgulattın ve öğrenmeden içeriğini dahil olmayıın.bir dost tavsiyesi:)

Sadece telefon numarası yazan mesajlara dikkat edin,bilgilerinizi yollamayın; Gold'dan hediye kazandınız diye mesajlarda gelebilir yalannn eğer şirketlerden gelirse altta isimleri yazıyor yani mesajın TURKCELL diye bitmesi lazım ve ya AKBANK...

Konuşma ücretleri avantajlı hale gelene kadar her ayın 3'ünde protesto amaçlı cep telefonlarımızı bir günlüğüne kapatalım derim. Ne dersiniz?

arkadaşlar ben önceden TURKCELL-BizBize Tarifesindem sabit üçret yüzünden 9.90 tl vermek zoruma gitdi doğrusu.belki 5 dakkası 40 kr. hesaplıdiyepilirsiniz ama 2 saniye 13 kr 30 saniyeden sonrası 27 kr.305 saiyesi 42 kr gelen son fatura bilgisi böyleydi.Ben deşimdi bizbize destek tarifesine geçdim tek avantajım sapit 09.kr ücret ödüyorum 18,5kr ne konuşursam onu ödüyorum zorumada gitmiyor.konuşdugum için.baketlerede gececeklerde söyledikleri baket üçretinede enaz 3tl ilave katıyorlar sizin anlayacagınız .

Destekcell'in fiyatları konusunda yeni bir düzenleme yapılmış.

24 Haziran 2011 tarihinden itibaren BizBize Destek tarifesinde aylık sabit ücret alınmayacak,yurt içi her yöne aramanın dakikası 20Kr ve kısa mesaj ücreti 20Kr/adet olacaktır.

TURKCELL - Destek

Önceki fiyatlar

Aylık Sabit Ücret:0,90 TL
Turkcell'lileri arama:18,5 Kr/dk
Sabit Hatları Arama:18,5 Kr/dk
Diğer Operatörleri Arama:41,5 Kr/dk
Yurtiçi kısa mesaj ücreti:20,75 Kr/adet

Üst Alt