Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell engelli hattı kim kullanıyor?

bende almıştım ocamı batırdı 30 35 50 den aşagı fatura ödemedim fazla konuşan biri deilim kapattırmaya kalktım 100 tl civarıda kapatmaya aldılar
çok şükür kurtuldum konturludan şaşmayın
elini veren kolunu alamaz

Ben 2 - 3 sendir Turkcell engelli hattı kullanıyorum ama faturalı. Memnun munuz derseniz "hayırrrr" derim. Diğer tarifeler ve kampanyalar engelli hattının bize sunduğu avantajlardan çok çok daha iyi. Son zamanlarda takip etmiyorum. Belki yeni değişiklikler olmuştuur. Telefonuda pek fazla kullanmadığımdan dolayı tarifemi değiştirmedim :(

Çok eskimiş bi tarife, zamanında avantajı vardı. Şimdi kimseye tavsiye etmiyorum çünkü hiç bi avantajı yok, aklı olan konuşma paketlerinde birini alsın. vodafone yada avea alsın hatta.

destekcell idi köstekcell oldu.

kesinlikle tavsiye etmiyorum, en az konustugum zamanlarda bile 20-25'den az fatura gelmedi.

Faturalı Destekcell2'deyim ben de, 10 SMS ücretsiz paket...
Ayda sadece 15-20 tane SMS gönderirim..
ÖİV, KDV derken 15-20 SMS için her ay 25 TL fatura ödüyorum... :)

Onun hiç bir avantajı kalmamıs suan boşa kullanıyorsunuz bence. Suan okadar cazip avantajlar varkı 15-20-25-30 tl saatlerce konusamız dakkalar veriyolar. Ben aveanın heryöne 1000dk 29 tl tarifesini kullanıyorum çokda güzel bence.

Arkadaşlar eli ayağı tutan sorun olmayan arkadaşlarım özellikle kamuda iseler kamu nun 300 lük tarifesi var avea dan.300 dakika her yöne avealılarla sınırsız.ben bunu kullanıyorum ayda 26 --27 gibi veriyorum baya rahat.ötekiler vodafone olsun türkcell olsun kandırmaca yani kazık ona göre

Bu tarifenin tek faydalı özelliği hiç konuşmayacaksın:eek:
Sabit ücreti diğer operatörlere göre uygun!.
Ama dediğim gibi sadece sizi arayacakalar:eek:

Her yerde çekiyormuş falan hikaye..

Bu tarifeyi ben kullanıyodum. fatura 40-50-60 arası geliyodu. hiç memnun kalmadım. Haydi Gel tarifesine geçtim. her yöne 300 dk. + ilk altı ay da her yöne 300 dk. + pazar ve salı günleri de turkcell ilerle sabah 6 dan akşam 6 ya kadar bedava.. sabit 29 tl. konuş konuş bitmiyo..:):)

Üst Alt