Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell engelli indirimi indirimi için rapor değil kart isteriz dedi!?

Harun-

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba

Turkcell e engelli indirimi için basvurdum engelli raporu olmaz kart lazım dediler,
kartım var %40 oranlı 2002 ye ait ama kullanımı sürekli
bu kartı göstersem kabul görürmü ? çünkü şuan %80 rapoluyum
şimdi köyde yaşıyorum imkanlar kısıtlı tekrar rapor al başvur benim açımdan çok meşakkatli işler

%40 oranlı kartın yeterli kardeşim.. Faturalı hatlarda indirim uyguluyorlar

yakups
turkcell in sitesinde mevcut faturalı indirimli, faturasızda da +%25 artım sectiğin paketin verdiklerinde

Neffe34
evet dostum kartımın son kullanma kısmında süresiz yazıyo ama işte %40 ve 2002 yani çok eski

ben bu ay geçtimm engelli faturalıya.

raporun 'aslı gibidir'i gösterdim onuda kabul ettiler. başka turkcell yetkili bayilerini gezin kabul etmeleri gerekir.

Hepsi Bir Arada tarifesindeyim 23.5 TL ödedim bu ay

2.5 GB internet
1000 DK konuşma ve 1000 Sms

Bence çamura yatmışlar. Engelli kartı da raporla olur. Böyle saçmalık olur mu?
Asıl olan rapordur. Kart çıkarsanız "Vergi indirimi de istiyoruz" demeyecekleri ne malum.
Amaç üzüm yemekten ziyade bağcıya sopalamak gibi duruyor.
Ben Türk Telekom'a gittim ve rapor istediler.
Raporumu verdim, bir sonraki fatura döneminde hemen indirim devreye girdi.
Kart falan da istemediler

narinçiçek
Sormayın bir hata yaptım yanlışlıkla.
İnternet arayüzü değişmiş. Ben yanlışlıkla "Eşsiz 8GB Tarifesi"'ne girdim. Onayladım.
Pişman oldum ama geri dönüş yoktu. En ucuzu bana yetiyor. 4 GB internet olsa bana yeter.
SMS gereksiz ama en düşüğü olsa yeter. Dakika ise ayda 500 dk yeter de artar bile.
Öyle bir tarifeye geçeceğim yeni yılın ilk günlerinde.
Cuma günleri Sil Kazan yaparak hediyeler de veriyor.

İster rapor, ister kart ikisini de kabul etmek zorundalar.
Ayrıca sürekli karta eski falan da diyemezler.
Ben 2003 yılında alınmış kart ile Türkcell Superonline fiber ve TV+ hizmetinden indirimli faydalanıyorum.

Bazı Bayiler Ne yazık ki başından savmak için bu şekil de saçma işler yapıyolar
Aynısı benim başıma da geldi başka ana bayiden deneyin o bayiyi de şikayet edebilirsiniz

AhmetGS17 evet sil süpür bende yapıyorum şeyi anlamaya çalışıyorum engelli tarife mi daha iyi yoksa normal tarife mi faturali mı faturasız mi daha iyi anlamak istediğim şey bu az bence bahsettiğiniz tarifelerin dakikası interneti ve mesaji

narinçiçek

Faturalı hattım var. Engelli tarife değil Engelli indirimi.
Benim daha önceden kullandığım hat 56 TL civarındaydı.
4 GB internet 1000 SMS 1000 DK vardı.
Bana müşteri hizmetlerinin söylediği engelli indirimi ile 22 TL civarına düşer şeklindeydi.
Ama daha önceden söylediğim gibi ben hatayla farklı bir tarifeye geçince hesaplar karıştı.
Ama %25 indirim devrede yinede. Taahhüdsüz kullanıyorum ayrıca.
Yarın arayıp en ucuz hangisiyse ona geçeceğim.

Benim tarifem ve faturam aşağıda:

nbnYzN.jpg

NLPYag.jpg

AhmetGS17 anladım benim de 57 lira 15 GB internet 1000 dakika 1000 SMS benimde taahhütsuz ama engelli indirimi yok bende taahhütlü 35 lira yaparız dediler kabul etmedim.

Üst Alt