Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkcell engellileri ve tüm milleti kazıklamaktan vazgeçsin

hasan5667

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Türkcelle uyarı ve duyuru 1000 kontur-sözleşme-indirim
kimdenHasan BAŞAR <hasanbasar1453@gmail.com>
kimemusteri.hizmetleri@turkcell.com.tr
tarih28 Ekim 2009 17:04
konuABONE AKTİVASYONU VE 1000 KONTUR

selamlar.ben yaklaşık bir ay içersinde vodafondan türkcell konturlu hatta geçiş yaptım.

1-tam o sıra kontur yükleyecek yeterli param olmadığı için 150 kontur yükleyemedim.daha sonra 150 konturu yükledim. 1000 kontur yüklendi mesajını gördüm. Daha sonra bu hat üzerinden birkaç defa tahminen toplam 1 saatlik telefon görüşmesi yaptım hadi etsin 70-80 dakika iki dakkası bile bir kontur olsa 140-160 kontur gitmesi gerekirken benim 1150 konturdan geriye 150 kontur kaldı. Peki bu bin kontur nereye gitti.

2-bana operatör geçişinde sözleşme imzalatıldı yasal olarak bu sözleşmenin bir suretinin benim söylememe gerek kalmadan verilmesi gerekiyordu.bu işlem yapılmadı. Bu sözleşmenin bir suretini derhal istiyorum.

3-ben kekemeyim bm engelli hakları sözleşmesinin ilgili hükümleri ve anaysanın 90.-11.-5.maddelerinin bağlı hükümleri kapsamında bana en ucuz tarifenizden daha ucuz indirim yapmanız gerekiyordu.bu güne kadar yapmadınız.şimdi ben sizi ne yapayım? Alıp vitrin süsü mü yapayım?

4-daha bitmedi sabredin biraz daha.geçen internet üzerinden akıllı mesajla mesaj yollayayım dedim.şifre yazdım gönderdim.şifre geldi.bu şifre ve numaram ile mesaj göndereyim derken.bana uyarı geldi.abonelik aktivasyonunuzuzda bir sorun var. Müşteri hizmet merkezi ile görüşün.şimdi ben kekeme halimle sizinle görüşeceğim. Saçma sapan sözller dinleyeceğim.en iyisi internetten göndereyim.engelli arkadaşların da sitesine yollayayım türcelin iç yüzünü öğrensinler.iyi reklam olur iyi.

Meraktan çatladınız değil mi: Ben hasan başar
::. Esaret Cesaretle Son Bulur .::
telefon no: 0534-... 50 ..
geçiş yaptığım bayil kozlu da güven iletişim

en kısa zamanda olumlu cevap beklerim. Milleti de kandırıp kazıklamaktan vazgeçin yoksa ALLAH sizi öte tarafta çok kötü yakacak. Artık kebap mı olursunuz, dana şişmi, ızgara köfte mi? Allah bilir.Kul hakkının affı yok.Yok BEN LAİKİM, Haşa; "ben allaha va ahiret gününe inanmıyorum" diye yırtacağınızı sanıyorsanız hava alırsınız.

Deve kuşu da düşmanı görünce başını kuma gömer.ben onu görmüyorsam o da beni görmüyordur diye düşünürken gövdesi bütün endamıyla düşmanın darbelerine maruz kalır.

Hadi bakalım vıınn hızıyla icraatınızı görelim.hasan başar

hasa usta sonuna kadar katiliyorum vallahi destekkcell faturali hat aldim dakasini 150kuruştan konuşuyoruz varmi böyle mantık ya....normal insanlara yapilan kampanlara katılsak 5dakkasini 2kontore konuşabiliyoruz bide engelllere destek oluyoruz diyorlar ya havle ya kuvvet ya sabir

hasa usta sonuna kadar katiliyorum vallahi destekkcell faturali hat aldim dakasini 150kuruştan konuşuyoruz varmi böyle mantık ya....normal insanlara yapilan kampanlara katılsak 5dakkasini 2kontore konuşabiliyoruz bide engelllere destek oluyoruz diyorlar ya havle ya kuvvet ya sabir
yani koskoca turkcel bile engellinin cebimde ki parasina göz dikmiş :mad:

Selamlar.Arkadaşlarım, dostlarım.Bu konunun gerek engelliler gerekse vatandaşlar adına takipçisi olacağım.Lütfen sizde e posta adresinizdeki ilgilli yerlere hatta bilgisayarınızda yeniden düzenleyerek Tüketici Hakem Heyetlerine, daha önemlisi toplucu Bakan Binali Yıldırıma gönderelim.Cep telefonu hizmetini evrensel hizmet kapsamından çıkarmışlar.Dört yıl kadar önce internet ve sabit telefonlarda engellilere indirim sağlayan kanun çıktı.Ancak sayın bakan ve sayın AKP li muhterem milletvekilleri ve bakanlar Telekom ve avea ya ortak oldukları için yüksek kar düşük hizmet ve az yatırmla milleti kazıklıyorlar.Ne de olsa kendilerine bedava internet, bedava cep telefonları tahsis edilmiş.Bu da yetmişyormış gibi her milletvekili için kırmzı plakalı merseceds istiyorlar.Millete de sabredin dişinizı sıkın diyorlar.IMF gelince de yumuşuyorlar. Yeter artık seçimden seçime değim kesintitiz demokrası ve kesintisiz insan hakları isteyelim.Biz istersek onlar yapmak zorundalar.

Arkadaşlar cebinize gelen , şunu yaz, buna gönder sadece 12 kontor, 6 kontor tarzı mesajlara sakın cevap yazmayın yoksa kendi isteğinizle pakete üye oldunuz deyip kontor yükler yüklemez konturlarınızı hortumluyorlar. Tek çaresi de hattını kapattırmak oluyor, yaşayan birsürü arkadaşım var...

İLETİŞİM ÜCRETLERİNİZ
Engel Tanımayan Hepsi 5 Gb(mart) : 45,00 TL
DİĞER ÜCRETLER
Telsiz Kullanım Aylık Taksit
: 1,64 TL
Telsiz Ruhsat Taksidi : 1,64 TL
Telsiz Ruhsat Yeni Abonelik Taksiti : 1,64 TL
Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi Taksidi 2 / 12 : 3,92 TL
Yuvarlama Farkı : 0,06 TL
İNDİRİMLER VE DÜZELTMELER
Telsiz Ruhsat Taksitlendirme İndirimi
: -1,64 TL
Toplam Ücret
52,26 TL

Bu ne telsizmiş arkadaş ya 1.64 TL olmak üzere 3 kez telsiz ÜCRETİ kesilmiş 45 TL'lik sabit faturam şimdiden 52.26 TL olmuş 20 Martta Hesap Kesim gelecek bakalım kaç TL olacak o zamana kadar. TEDAŞ'a sayıp sövüyoruz ama Turkcellin yaptığı soygunu bankalar bile yapmıyor bence.

Üst Alt