Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell hatalı fatura gönderiyor ve Destekcell'in artık hiç bir avantajı yok!

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba

Son 3-4 aydır faturalarımı inceledim ve turkcell destek tarifesindeyim.faturamı incelediğim zaman güncel-fatura sorgulamarında mesaj ücreti almaktadırlar.
Normalde destek tarifesinde böyle bir ücret alınmaması lazım.sizde son faturalarınızı inceleyin göreceksiniz.
Bir de destek tarifesinin diğer tarifelerden hiçbir farkını kalmadığını ve indirim yapılması gerektiğini savundum.
sizde inceleyin ve turkcell ve diğer hatları biraz sıkıştıralım ve indirime gitsinler.

kendinize iyi bakın.

vodafone derim :) arayan beni buluyor yada ben aradığımı çaldırıp kapatır onlar bana döner bu arada arandıkca kontör kazanırım

vodafoneninde msj laşma kampanyaları wardır sanırım

slcko6 eğer öyle bir ücretlendirme var ise müşteri hizmetlerini arayıp fatura incelemesi ve geri iade iste
benim faturaya da eklenmiş güncel sorgulama (ama faturadaki adı da "iş ortakları servisi kullanımı" olarak görünüyo) ben itiraz ettim iade ettiler sanırım bu ay belli olucak http://www.engelliler.biz/forum/members/24097.html

Vodafone Faturalı aylık 55 tl. Vodafone içi + Sabit hatlar Sınırsız Türkcell Avea 400 Dk. 400Dk,dan sonrası ücretli.... Başka tanımam

aveanın da var 39 kontüre ister avealılarla 5 bin mesaj.. ister 39 kontüre her yöne 5 yüz mesaj hakkı var...

Üst Alt