Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell kampanyalariyla telefon alan var mi?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar turksel kampanyasiyla faturali hattima yansiycak sekilde alacagim hangi telefonu onerirsiniz..samsung,sony yada iphone modellerinden..nederseniz alsam mi faturaya ekstra supriz fiyat ekliyorlar mi..

Son düzenleme:
Iphone4 8gb 1000 tl aylik 70 tl odemeli iphone 4 kullanan var mi...iphone4 s fiyati 1300 kusur...

Merhaba,

Turkcellden kampanyalı telefon almadım ama 2007-2010 yılı arası Turkcellde İletişim Danışmanı-Müşteri Hizmetleri olarak çalıştım..
Seçtiğiniz telefon için öncelikle en az 6 ay kullanılmış bir faturalı hattınızın olması gerekiyor.(benim zamanımda böyleydi) :eek:
Sabit faturanızın üzerine ek olarak seçtiğiniz telefonun ücreti geliyor.
Ben çalışırken genelde müşteriler faturalarından şikayetçiydi ama bunun sebebi nete bağlanmalarınız mesaj gönderimleriniz vs.
Bir de en önemlisi diyelim ki aldınız ama 2-3 ay sonra hattınızın borcunu ödemediniz borçtan dolayı kapandı yada hattı iptal ettirmek istediniz;
Telefonun kalan tüm borçları tek faturada geliyor. Hepsini ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Samsung güzel benim şu an kullandığım Samsung ve öneririm çok güzel bir telefon.
Iphone da güzel ama bluetooth vs. sadece Iphone arasında oluyor.
Sony hakkında bir şey söyleyemiyorum.

Sizce alsam mi nasil olur,supriz faturayla karsilasirmiyim,mesela ben.destek tarife ornek iphone turksel bana teklif sasirtici fiyat ama tarifemle.beraber mi aynen soyle yaziyor 69.99*24 ay 999.9 tl tarifenizle.birlikte bu nedemek oluyor

Tarifeniz haricinde telefon için ne kadar ödeyecekmişsiniz?
Aylık taksitlerle kredi kartı vs olmadan olduğu için güzel tabi ki bütçeniz uygunsa..

Nete girişlerde dikkat ederseniz ve kullandığınız tarifeyi geçmemeye özen gösterirseniz bir problem olmaz
Ayrıca taahhüt ettiğiniz süre boyunca hattınızda kapanma olmayacak buna özen göstereceksiniz.
24 ay ödendiğinde size peşin fiyatından daha fazla gelmiyorsa alın güle güle kullanın :eek:

Zaten herhangi bir artı fatura gelirse (sözleşmeyi komple okuyun)
O zaman müşteri hizmetlerine şikayette bulursunuz yada tüketici haklarına.

Kendi bütçenizi ve ödenecek toplam faturayı değerlendirmeniz gerekiyor.
Turkcell kendi kendine size fatura eklemez.
İlla ki bir şey oluyor net, msj vs.

plumeria ben vazgeçtim :D saol teşekkür ederim,bi telefona 300 tl fazla veriyorum ben ne anladım ki bundan,normal bi şekilde telefon alımı yapmak için online işlemlerde bakıyorum peşin fiyatına diyor...

LG g3 al on numara telefon LG 855 muhteşem telefon ben aldım çok memnunum. Hattini Turksele taşımana gerek yok sıfır hatla beraber telefonu da ala bilirsin örneğin 29 TL fatura 1gb internet 500 dk 100sms yle alabilirsiniz en düşük tarifeyle bile alırsın vodafonu awea yı sıktır et slmlr

Mturksel bana teklif sasirtici fiyat ama tarifemle.beraber mi aynen soyle yaziyor 69.99*24 ay 999.9 tl tarifenizle.birlikte bu nedemek oluyor[/QUOTE]
Örneğin tarifen 50 TL 55 TL telefon taksici toplam 105 TL 24 ay ödersin

bence operatör üzerinden telefon almamaya çalışın mümkün mertebe çünki telefon fiyatı vade süresi uzun olduğu için yaklaşık %50 daha fazla bedel ödüyorsunuz ama illa alıcam diyosanız size tavsiyem engeliniz müsait ise sony xperia m4 aqua tavsiye ederim işlemci ram bellek ve kamera kalitesi oldukça iyidir ve fiyatıda uygun bi telefondur ..

ben aldim öyle bir pişmanlik yapmıştım sakın ama sakın almayın paran yoksa kullanmayın bence 80 tl faturam vardı 80 tl de telefon 160 tl ödüyorum telefonun fiyatida 1920 tl falan ediyor sadece telefonun fiyati ama teknoloji magazalarından almış olsaydım 1400 tl ye alacaktim ekstra 250 mb internet falan bunları hiç katmıyorum samsung mu bi daha almam zaten turkcell mı bi daha asla

Üst Alt