Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell sosyal destek kampanyası 2019

Fener1982

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar turkcell destek kampanyası diye bir kampanya başlamış. Kampanya engelli gazi ve şehit yakınlarını ilgilendiriyor. Kampanya ile %25 indirim yapılıyor. Ben geçen hafta başvuru yaptım. Başvurum 5 gün sonra kabul edilmiş. Kampanya faturalı hatlarda %25 indirim sağlıyor. Faturasız hatlarda ise %25 artırım yapılıyor. Ben faturasız kullanıyorum. Ben şu an 4gb 500dk 1000sms lik bir paket kullanıyorum. Bu paketi kampanya ile birlikte 5gb 625dk 1250sms yaptılar. Kampanyadan yararlanmak isteyen arkadaşlar 532 turkcell müşteri hizmetlerini arayabilirler. Kampanyanın adı sosyal destek kampanyası.

Fener1982

her ay mecburi belli miktar para verme mecburiyeti varmı
yoksa kontor yukleyincemi indirimden faydalanıyorsun
hattında kalan konuşma surelerini bir sonraki ay kullanıyıormusun gibi soruları yanıtlarsan
daha yararlı bilgi vermiş olursun bizlere
işin ic yuzunude anlat sana zahmet tesekkurler

SARUHAN

Hiçbir ücret ödemiyorsun. Paketi aldığın an paketini %25 artırıyorlar. Kontör yükleyip paket satın alınca aldığın pekete ek olarak %25 de turkcell veriyor. Kalan konuşmalar bir sonraki aya devretmiyor. 1 ay geçerli.

Kampanya dan yararlanmak çok kolay %40 ve üzeri sağlık raporu olması yeterli. Size en yakın turkcell iletişim merkezine raporunuz ve kimliğinizle gidin sosyal destek kampanyasından yararlanmak istiyorum demeniz yeterli. Veya 532 turkcell müşteri hizmetlerini arayın onlar size yardımcı olacaklardır.

Fener1982

öncelikle bilgi icin tesekkurler
demekki bu kampanya sadece her ay paket satın alan
arkadaşların işine yarar
iyi gunler tekrar tesekkurler bilgi icin

Aynen öyle. Faturalı hatlarda ise fatura miktarindan %25 indirim yapıyorlar. Örneğin 40 tl lik faturayı 30 tl ödüyorsun.

Türk telekom 10gb 1000 mesaj 750 fakika ayrıca whatsap için 2 gb 29 tl türkcell o kadar avantajlı degil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener1982

Turkcell ile görüştüm sadece kullandığım paketten indirim oluyormuş almış olduğumuz cihazlar ekstra servisler vs değil
Yani ben 100tl lik paket kullanıyom 75tl ye düşülcek

"İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra deneyin " uyarısı veriyor.

Ugurkrdg

hocam nasıl yapılıyor bende bu pakete geçmek istiyorum aynı fiyat ama 6 gb bendeki net

Rebellious

Hesabımda kontrol ettiğimde profil fotoğrfımın altında sosyal destek rozeti var. Neyse yarın bir time gideyim bakalım. Evraklarım ile değişen bir şey olacak mı ?

Alman

Peki daha önce buna benzer bi indirimden yararlanmak için evrak verdiniz mi o rozet ondan olabilir yani indirimden faydalanıyor olmalısınız

indirimden yararlanmak için evrak vermedim. Engelli destek tarifesi kullanıyorum ondan olabilir o rozet.İndirimden faydalanmıyorum. Normal tarifem geliyor.

Alman

Ondan olmalı değişen bişey olacağını sanmıyom ama gidip görüşmekte fayda var

Destek tarifesi kullaniyorum. Ayrıca otomotik plus 8 gb internet, müşteri hizmetlerini aradimtarifemin daha avantajlı olduğunu söyledi. Ayrıca şimdiki tarifeden geçiş olmuyormuş

İnternetten Faturalı Paketlerini İnceledim Fiyatları Uçmuş Resmen , Geçen Sene 89 TL ye 2000 dk 10gb Kullanıyordum şimdi bu Paketin Fiyatı 159 TL olmuş.

Evet Çekim Kalitesi Hızı Vs Çok çok İyi - Değer mi Bu Kadar Paraya Bilemedim.

ibrahimozt

Hattın kullanıcısı 25 yas altı bi tc verirseniz olur cocugunuz yada yigeniniz varsa kullanıcı olarak onu gösterin

tuba27
Turkcell çoğu engelli destek tarifesini kapattı 10 mb 1 gb seçenekleri var şaka gibi. 1 gb ın fiyatıda 30 küsür tl idi. Aradım vodafone geçeceğim dedim. Niye geçmek istiyorsunuz diye soru sordular niye kazıklanayım ki dedim. Sonra araştırdım vodafone çoğu yerde çekmeme sorunu varmış hangi vodafone kullanan ark.a sorduysam geçme dediler. Bende eli mahkum kendi tarifemde kaldım. Ama vodafone hala aklımı kurcalamıyor değil. Sadece şehir merkezlerinde olsam sorun değilde çok gezdiğim için turkcell'den ayrılamıyorum. Tarifenden çıkarsan eski kullandığın tarifene geçemiyorsun çok saçma ama gerçek.

Matraxman
[FONT=Verdana]Adil kullanım kotası kalktı belki onun acısını çıkartıyorlardır belki.[/FONT]

Ben bugün turkcell'e gittim platinum 10gb 100tl den kullandığım paketimi raporumla %25 indirim uygulandı 75tl ye düşüldü.

Vadafon Ankara'da çoğu yerde .merkezde dahi çekmiyor.12 GB internet tarifesindeyim39.90 TL aylık

.son bir aydır ne evde ne işyerinde arayan ulaşamıyor.
60 aylık taahhüt yapmışlar haberim bile yok.uygulamadan baktım cayma bedeli yok .lanet olsun. .

Turkcell gittim bugün kaçırma dedi 15 GB pakete 45 TL ödersin dedi tamam dedim .

Merhaba Arkadaşlar ,

19 ekimde Turkcell bayiine gittim. 75 mi 79 liralık bi paket var 14 GB İnternet 5 GB Sosyal Medya ( FAce/İnstagram/Youtube/Twitter i kapsayan 5 GB ) 1000 Dk 250 Sms paketi.
Bi abimin kızının ( kızı üni okuyor ) üstüne Genç Pro yaptık şuan vergiler dahil 41 küsür liraya düştü ve mükemmel hızlı.

Paketi herkese tavsiye ederim ama 25 yaş aldı bi tanıdıkla yada TC doğum gün ay yıl ve baba adını bilseniz de yeterli sağolsunlar yardımcı oluyorlar.

Turkcel tarife öneriniz

Arkadaşlar suan şuan vodafon red 15 tarifesindeyim 50 tl ödüyorum..turkselin buna benzer tarifesi var mi 15 gb internet anca yetiyor bana..

bende faturalı olarak yararlanıyorum gnc 10+3gb tarifesindeyim ödedigim fatura 37 tl %25 indirimle beraber

Turkcell Faturalı hattım: TURBO SUPER FIRSAT

4 GB İnternet
Yurt içi her yöne 750 dk konuşma
Yurt içi her yöne 100 sms:
Fiyat: 29,25₺
Abonelik tipi: Aylık Abonelik.

Not: bunu 12 ay taahhütlü alırsanız interneti 8 GB olarak veriyorlar.

Not: KDV vs Dahil.

%25 engelli (sosyal destek) indirimsiz fiyat 39₺

Devam ediyor mu

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vodafone ;

sabit ve vodafone hatlarla sınırsız,
2000 smd,
2000 dk,
15 gb internet,
ve sosyal medyada interet kotasını düşürmeyen kampanya 69 tl

dahil evet. instagram facebook ve spotify,fizy net gitmiyo

Üst Alt