Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Vınn kullanan var mı?

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
49
Arkadaşlar vınn almayı düşünüyorum kullanan varmı? yada bilgisi olan arkadaş?

Var tabiii memnunmu vınn dan? sürekli vınn kullanmıycam ama habire seyahat ediyoruz gittiğmiz yerlerde problem oluyor..:)

Teşekkür ederim bilgiler için :) dağ başına gitmiyoruz yaf:) şehir şehir..:)

Sevgili Erciiiiiiiiiiiiiiiiiii,

Vınnnnnn adına kanıp da güzel güzel internete gireceğini sanma. Kendileri ismini yanıltır şekilde tasarlanmış, bol seyahat edenler için en azından küçücük minicik bir internet imkanı sunmaktadır kendileri. Sık seyahat edenler için çok ideal. Kota kullanımına dikkat etmeni öneririm. Download ederken pek sorun olmuyor da upload ederken cebine bi bak, yakmasın. :) Ayrıcaaa bu küçücük alet kalabalık ortamlarda biraz daha yavaş çalışmasıyla insanı çılgına çevirmeye ramak kalıyor. Toplantı notlarını acilen isteyen veya çalışanlarını ters köşe etmekte üstüne olmayan patronlara nazire olsun diye nadiren de olsa kullandığım bir alettir kendileri. :)

Bu bilgiler faydalı oldu mu?

1. Evet oldu, teşekkür ederim.
2. Eh işte, çok işime yaramasa da okudum sonuna kadar.
3. Hayır, hiç olmadı git kendine başka bir başlık bul yazı yazacak.

1.Evet oldu,teşekkür ederim:)

gözüm korktu yaf..:D zaten Turkcell'e yeterince destek oluyorum birde vınnlamasınlar..:)

erci 3g vınn'ı sadece 3g istasyonlarının bulunduğu bölgeler de kullanabilirsin.Şuan 3g istasyonları bakımından Turkcell önde ama yine de yeni bir yapılandırma olduğundan,şehir göbeğinde de olsan sıkıntı yaşayabilirsin...tabii sürekli seyhaat ediyor ve internet hayatınsan vınn isabetli olur...

en cazip kampanya olarak da ilk 3 ay 19 tl ardından 21 ay 39 tl'ye 4 gb paket alabilirsin.

kampanya detayı linkte...

TURKCELL - VINN 3G Modem Kampanyası

Teşekkürler ayyüzlü
bu 21 ayda 39 lira sabitmi ?

nasıl bir sıkıntı saatlerce internete bağlananamamak gibimi? yoksa ara sıra kopmalarmı?

Birde cidden veritasında dediği gibi uploadlar ı telefona mı yansıtıyorlar?

rica ederim ne demek erci:)

evet 4gb kadar kullanım 21 ay 39 tl...4gb üzeri kullanımlar da ise mb başına 0,050 TL ücretlendirilirsin.yani modum paket aşmamaya dikkat etmelisin.

önceden download,Upload paket dışı ücretlendirilirdi.ana sayfadaki bilgi aşağıdaki gibi...

İndirilen ve Yüklenilen (Download - Upload) veri İnternet Paketinden düşer

OO güzel o vakit ben sadece Ankara dışına gittiğim birkaç günlük sürelerde kullanmayı düşünüyorum kota aşımı olmaz sanırım(zaten yeterince destelcell'e destek oluyorum)..:) Tekrardan teşekkürler

:)

görüşme olarak kullanımın fazla ise paketlere geçbilirsin . paketler, hattını yoğun kullananlar için çok avantajlı

Valla faturalara bakınca yoğun kullanmışım diyorum:)

Genel olarak memnun insanlar. Civarda aynı baz istasyonunu kaç kişinin kullandığı v sizin istasyona yakınlığınız vs. de önemli.

Kısacası konumunuza göre değişir :)

Ben vıın aldım ama menmumdegilim 3g cekmiyen bölgelerde yavaş ayrıca 4GB 24 ay tahatütlü 39 demişlerdi 42.60 tl her ay veriyorum.VIIN ALACAKLAR .VIINI ayrı alalarak tahatütsüz alsınlar.ucuz paketler var .

uzaakkk durrrrrrrrr :) ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bi güzel yanını göremedim il merkezlerinde 3g hızında ilçelerde edge hızında yani tlfdan nete girer gibi hızı felan önemli değil ama ilk 3 ay 19 tl diyor seni 24 ay tahahhütlüyor ondan sonra ki aylar ? o ödediğin 19 milyonun kalanı nolcak :) onlarıda diğer 21 ayda güzel güzel alıyor senden :) sözleşme işi oldumu olmuyor ttnet al onlarında var rahat olursun :) ben 200 tl fatura ödediğimi bilirim ;)

arkadaşım ben tavsiye etmiyorum kullandığım için iptal ettim 1 kere kota hemen doluyor eger faturalı alırsanız fazla fatura patlar BEN 4 gb kotalı faturasız vın 8 günde bitti ona göre tavsiye etmem

adamlar akıllı, uploadı bile eklemişler ki kota çabuk dolsun.. zihniyete bak yahu...

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinizede teşekkür ederim..Vınn'ı aldım hatta 3G olmayan yerde de deneme imkanım oldu açıkçası bana çok çokta kötü gelmedi ben sürekli vınn kullanmayacağım için 4Gb ı zor geçerim zaten her an da kotayı görebilme imkanın var.. Evet fiyat Turkcell'in sayfasındaki reklamlarından farklı ama şuda varki 12 ay lık sözleşmeleride var ben ondan aldım..(ilk 3 ay 19lira sonra 49 lira)

Anti abi daha önceleri uploadı direkt faturaya yüklüyorlarmış o daha kötü:)

Tabii Almanyadaki teknolojiye alışınca vınn sınıfta kalır mehmet..:)

oezix ne zaman gelıp gıttın dost gorusemedık?

Valla Mehmet, Bahçe evi böyle küçük bir yükselti üstünde, balkon birarafta yeşilliklere ve diğer bir tarafta kayseri yoluna bakıyor, kuş sesleri, böcek sesleri arasında püfür püfür de esinti varken, internet keyfi yaşattı ya varsın yavaş olsun yaf:D ne geldiyse başımıza sürat yüzünden gelmedi mi zaten:D

La memet o ne demek sen kalkıp oradan gelecektın bız orada senı aramıza almayacaktık varmı oyle lagaluga ?

E ne dıyım kardes organızator olsam sımdı ozelıne gırer kufrederdım ama :) dua et ben organıze etmedım :)

kamu çalışanlarına 4 gb 29 tl bir yıl boyunca ben memnunum

Sözleşmem biter bitmez iptal ettiricem..Birdaha da Turkcell le alakalı bişeymi? aman uzak dursun..

Turkcell'e hayata bağlanmıcakmışsınız demekki :D

ben selocanlı değilim ki :D:D:D
kazıkcelle günahımı vermem :D

Üst Alt