Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell'de hazır kart engelli tarifesi yok mu?

mefo

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaslar baş harfi t ile başlayan gsm oparatörden hazır kart ön ödemeli konuşma ve internet paketi almaya gittim ve hazır kartlı engelli abone alımı yok dediler ve beni faturalı hatta yönlendirdiler bu ne derece doğrudur ? t ile başlayan gsm oparatöründe acaba hazır kart aboneliği varmıdır nasıl nerede abone olmalıyım ? slmlar teşekkürler.

normal abone olabilirsin hazır karta ama engelli tarifesinde hazır kart aboneliği yok faturalı abone olacaksın ve faturalı abonelik ondan daha güzeldir

en son engelli tarifesi diye yutturmaya çalıştığı faturalı tarife 20 tl HY 500 dk idi.Şimdi son durum ne bilmiyorum.Şu an en uygun tarife hattını vodafone taşırsan(üücretsiz işlem) 15 tl HY500DK+500MB veya 19tl HY1000DK+1GB ,veya avea ya gelirsen 23tl HY500DK+5000SMS+2GB veya 10tl HY200DK

ihtiyacına göre seçmek lazımm, ben bu hafta içinde vodafone geçiyorum.15tl olana

Engelliler için oluşturulan tarifelerin şimdiye kadar ekonomik olanına rastlamadım.Engelliler için sundukları tarifelerden hep daha uygun tarifeler kullandım

doğru söylüyorsun normal tarifeler daha uygun

hocam o tarife halâ 10000 kişi ile sınırlı mı diyor 2 senedir :)

Teşekkürler arkadaşlar peki faturalı hat olarak sadece 2 GB interneti ilgili operatörden 10 tl ye alabilir miyim?

merhaba selamlar,
bende yeni engelli haklarıma kavuştum,raporum elimde iken nasıl daha ucuza konuşurum diye düşünüyordum.Bahsettiğiniz destek tarifesini gördüm.Turkcell abone merkezi hemen faturalıya yönlendirmek istedi:) ddim yok kontörlü olsun.numaramı taşıyacağım.tabi 10000 kişi kontenjanı görünce de müşteri hizmetlerini aradım.numaramı taşıyacağım deyince biz sizi hemen numaranızın taşınmasının ertesinde arayalım dedi.destek paketine alım devam ediyor söylediğine göre de.2 gb internet kontörlü hat için süper:)
Ön Ödemeli Destek Tarifesi Kampanyaları - TURKCELL
numara taşıma olacağı için 1 ay denemeye değer.beğenmezsem dönerim vodafone a :))

Ön Ödemeli Destek Tarifesi Kampanyaları - TURKCELL[/QUOTE]

konturlü turkcell destek hattını tafsiye ederim çok avantajlı katılım 10.000 kişi ile sınırlı . demelerine bakmayın işlerine geldimi yapıyorlar bayrama bir hafta kala iki arkadaşım destek hatta geçti

faturasız destek kampanyası turkcellde var.. aylık odemesi ya da yuklenmesi gereken ücret olmadan her yöne dakikası 20 kuruş..
ama faturalı daha avantajlı gibi 1500 dakika turkcellilerle 500 dakika her yöne 20 tl

numara taşıma cevabım bi gelse de geçsem turkcell e artık bende:)deneyeceğiz destek hattını.anlatılanlara göre çok emkonomik olacak.internet için de gayet iyi olacak.hayırlısı:))

Turkcell faturalı destekcell tarifesi alacaklar için;
Bu tarife de 2 ayrı paket var, 20 tl ve 30 tl aylık ödemeli.
Sms kullanımınız çok ise bu paketi alın ama az ise bu paketi alın ama hattımda internette olsun derseniz ilave olarak bu internet paketini de alırsanız aynı paraya daha çok internetiniz olur. :)

20 tl konuşma + 10 tl ye 2gb internet = 30 tl

vodafon faturalı heryöne 500 dk 500 sms 500 mb internet duran ekstra 12 ay taahhütlü 29 tl en uygunu ve iyisi bu sanırım üstelik normal engelli tarifeside değil engelli tarifeleri daha pahalı :)

selam sarasota:)
nasılsın öncelikle?
ben vodafone dan turkcell e geçiş yapacağım.Destek tarifesi tüm tarifelere 10 basar bence.özellikle 10 tl ye 2 gb internet avantajıyla.
Rapor geldi benim emeklerin için sağol.yine kılıfına uydurmuşlar %78 beklerken %72 verdiler ama değişecek bişey olmayacağı için hiç itiraz etmeyeceğim.
Şimdi engelli kimlik kartımı çıkaracağım ve vergi indirimi müracatı yapacağım.
kendine iyi bak

Üst Alt