Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Finans Engelsiz Taşıt Finansmanı hakkındaki düşünceleriniz..?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
[FONT=Tahoma]Türkiye Finans olarak Engelsiz Bankacılık anlayışı doğrultusunda hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda engelli ve engelli velisi/vasisi müşterilerimize 0 km engelli taşıt finansmanı ve engelli vatandaşlarımızın ailelerine de 0 km taşıt finansmanı sunuyoruz.

[h=4]Engelsiz Taşıt Finansmanı Fiyatlaması[/h]
Vade (ay)Kar OranıFinansman Masrafı (TL)Toplam Aylık MaliyetToplam Yıllık Maliyet
121.10%2501.53%18.38%
241,17%2501.52%18.21%
361,19%2501.54%18.50%
481,22%2501.58%18.93%

Aylık ve Yıllık Maliyet oranları 20.000 TL finansman tutarı üzerinden hesaplanmıştır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına kar oranı, masraf ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Bankanın kar oranı, masraf ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Detaylı bilgi için Türkiye Finans Şubeleri'ni ziyaret edebilirsiniz.

[/FONT]
kaynak:Türkiye Finans Katılım Bankası | Bireysel Bankacılık | Bireysel Finansman Desteği | Taşıt Finansmanı | Engelsiz Taşıt Finansmanı

ben 25000 tl kredi çekmek istiyorum bu bankadan. akbank 11000 tl faiz koyuyor. ziraatbank ta aynı miktarda faiz koyuyor.

ben bu bankadan kredi almak istiyorum bir avantajı varmıdır sizce?

faize bulaşmak istemiyorum,bu bankada kar payı olarak 25000'e ne kadar bilmiyorum.

düşünceleriniz bana yön verecek.. sağlıcakla kalın..

kardeşim ben bank asyada çalıştım daha önce tek söyliyeceğim şey FAİZSİZ BANKACILIK YOKTUR.

ne yapacağımı,hangi bankadan alacağımı bilmiyorum? ama araba almam lazım bi şekilde hastaneye 40 km deyim. mutlaka almam lazım. bana en kolay yolu siz gösterebilirsiiz..

yorumlarınızı bekliyorum.

kardeşim şunu söyleyebilirim eminevim diye bir kuruluş var faizsiz kuruluş burada gün gibi birşey oluyor her ay birisi ev yada otomobil sahibi oluyor istersen git bir konuş derim.İmamlar genelde bu yolu kullanıyorlar sıfır faiz var!

Ayrıca Toyotada kampanya var 100 tl peşin mayısta ödemeye başlıyorsun üstelik 2 yıl yüzde 5 benzi/mazot indirimi veriyor.Yalnız bu sistemde Faiz sistemi aklında bulunsun.

Kendi kendinizi kandırmayın lütfen..İkinci sütundaki "KAR ORANI" deyimi faizinin bir başka şekilde söylenmesidir..Yani 12 aylık kredi finansmanında aylık faiz oranı %1,1 olacak anlamına gelir..
Faizsiz bankacılık olmaz.. Olur diyen kelimeleri eğip bükerek, kıvırtarak faize "KAR ORANI" yatırılan paranın getireceği faize de "KAR PAYI" der.. Ekonomiden az çok anlayanlarda faizsiz ne bankacılık nede sermaye piyasasının olmayacağını bilirler..

Faiz, kendinize ait olmayan bir parasal değeri kullanmanızın bedeli, ücretidir..Ticari anlamda kimse kimseye bedavadan (ücretsiz) para kullandırtmaz...

Ya finans bankalarına faizsiz diyor din adamları.ama bakiyorum bu bankalarla ziraat .ak bank gibi bankalari bir tutuyorlar din alimlerinden çokbiliyorlar.

[FONT=Tahoma]Değerli dostlar kutsal kitabımızda belirtildiği üzere faiz dinimizde kesin bir dille yasaklanmış ve haram kılınmıştır… Buna mukabil borçlunun alacaklıya enflasyon farkını ödemesi faiz değildir, çünkü bu fark reel bir fazlalık (faiz) değil, alınanla ödenenin eşitlenmesini sağlayan, adaleti gerçekleştiren bir rakam fazlalığından ibarettir... Konuya ilgi duyan arkadaşlar Diyanet İşleri Başkanlığının web sitesinde Kuran kısmına girip oradan da tefsir bölümüne bakıp da Bakara suresinin 275’nci ayetinin tefsirini okuduklarında faiz konusunun teferruatlı bir şekilde izah edildiğini göreceklerdir (Sf.47)... Tabii burada konumuz faizin haram olup olmadığını tartışmak değil, şayet tartışılacaksa da şu başlık altında bunun tartışılmasının doğru olmadığı kanaatindeyim zira arkadaşımız bu başlığı bir şey danışmak için açmış, faizin haram olup olmadığını tartışmak için değil… [/FONT][FONT=Tahoma]Ancak şunu söylemek lazım günümüzde faizin hayatımıza etki etmediği bir alan var mıdır acaba?... Neredeyse içtiğimiz suda,içimize çektiğimiz havada bile faiz mevcuttur ne yazık ki… Faize bulaşmamak için eski adı finans kurumu, şimdiki adı ise katılım bankaları olan kurumlara giden kişiler bilsinler ki vahşi kapitalist rekabet sebebiyle bu kurumlar da isteyerek veya istemeyerek faize direkt veya dolaylı olarak bulaşmaktadırlar… Bu finans kurumları kuruluşlarını müteakip ilk birkaç yıl içerisinde gerçekten de faize el sürmemeye büyük hassasiyet göstermişler ancak biraz palazlanmaya başlayıp piyasada iyi kötü bir yer edindikten sonra o ilk kuruluş zamanlarındaki hassasiyetlerini kaybetmişlerdir… [/FONT][FONT=Tahoma]Sonuç olarak kişilerin bir finans kurumundan kredi kullanması benim bildiğim kadarıyla bankalara (hele hele özel bankalara) nazaran genelde biraz daha avantajlı olmaktadır zira kredi kullanımlarında bazı muafiyetler söz konusudur finans kurumlarında… Ama faize bulaşmamak diye birşey söz konusu değildir zira kullanılan kredi işleminde faiz olmasa bile bankanın isteyerek veya istemeyerek bulaştığı sair faizli işlemler sebebiyle neticede işleme faiz bulaşmaktadır… Bunun bilinmesinde yarar vardır… [/FONT][FONT=Tahoma]Bu kadar kesin ve net konuşmamın nedeni de çok uzun süreli bir tecrübe birikimidir… [/FONT]

kaderimsee çekerim..;

Faize bulaşmak istemediğini dile getirmişsin kredi araştırması yapıyorsun , sana tavsiyem eğer birşeyler yapmak istiyorsan her ay ödiyeceğin parayı evde bir yere koyup 5 sene sonra araç alman yada bunu düşünmeden herhangi en ucuz faiz oranlı bir kredi çekmen .

fethullah gülen gibi hocalara soracak olursan faize cevaz verirler .tevhid ehli bir müslümana danışmanı tavsiye ederim fazi büyük bir vebaldir adını eğip bükerek insanları kandırmaya çalışan firmalardan uzak durmanı tavsiye ederim sayguılar

argadaşlar bu bankalar kadar adi kuruluşlar görmedim...hiç heveslenmeyin sadece memurlara veriyorlar...ya da özel sektörde en az sabit olarak 10 yıl devirmiş kişilere...ben her zaman ilgili Otomobil markasının kendi uyguladığı finanasman önerilerine bakmak lazım derim..çoğu kampanyalarda faiz oranı çok düşük..bankanın kucağına oturacağıma markanın kucağına otururum daha iyi...

Üst Alt