[FONT=Tahoma]Türkiye Finans olarak Engelsiz Bankacılık anlayışı doğrultusunda hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda engelli ve engelli velisi/vasisi müşterilerimize 0 km engelli taşıt finansmanı ve engelli vatandaşlarımızın ailelerine de 0 km taşıt finansmanı sunuyoruz.
Aylık ve Yıllık Maliyet oranları 20.000 TL finansman tutarı üzerinden hesaplanmıştır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına kar oranı, masraf ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Bankanın kar oranı, masraf ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Detaylı bilgi için Türkiye Finans Şubeleri'ni ziyaret edebilirsiniz.
[/FONT]kaynak:Türkiye Finans Katılım Bankası | Bireysel Bankacılık | Bireysel Finansman Desteği | Taşıt Finansmanı | Engelsiz Taşıt Finansmanı
ben 25000 tl kredi çekmek istiyorum bu bankadan. akbank 11000 tl faiz koyuyor. ziraatbank ta aynı miktarda faiz koyuyor.
ben bu bankadan kredi almak istiyorum bir avantajı varmıdır sizce?
faize bulaşmak istemiyorum,bu bankada kar payı olarak 25000'e ne kadar bilmiyorum.
düşünceleriniz bana yön verecek.. sağlıcakla kalın..
[h=4]Engelsiz Taşıt Finansmanı Fiyatlaması[/h] | ||||
Vade (ay) | Kar Oranı | Finansman Masrafı (TL) | Toplam Aylık Maliyet | Toplam Yıllık Maliyet |
12 | 1.10% | 250 | 1.53% | 18.38% |
24 | 1,17% | 250 | 1.52% | 18.21% |
36 | 1,19% | 250 | 1.54% | 18.50% |
48 | 1,22% | 250 | 1.58% | 18.93% |
Aylık ve Yıllık Maliyet oranları 20.000 TL finansman tutarı üzerinden hesaplanmıştır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına kar oranı, masraf ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Bankanın kar oranı, masraf ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Detaylı bilgi için Türkiye Finans Şubeleri'ni ziyaret edebilirsiniz.
[/FONT]kaynak:Türkiye Finans Katılım Bankası | Bireysel Bankacılık | Bireysel Finansman Desteği | Taşıt Finansmanı | Engelsiz Taşıt Finansmanı
ben 25000 tl kredi çekmek istiyorum bu bankadan. akbank 11000 tl faiz koyuyor. ziraatbank ta aynı miktarda faiz koyuyor.
ben bu bankadan kredi almak istiyorum bir avantajı varmıdır sizce?
faize bulaşmak istemiyorum,bu bankada kar payı olarak 25000'e ne kadar bilmiyorum.
düşünceleriniz bana yön verecek.. sağlıcakla kalın..