Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye İş Bankası maaşları ne kadardır? Üç ayda bir ek maaş veriyorlar mı?

Konular
37
Reaksiyonlar
0
Türkiye iş bankası maaşları ne kadardır he üç ayda bir ek bir maaş veriyorlarımı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa tşk ederim...

evet iş bankası memurlarına 3 ayda ikramiye veriyor ama
gel gelelim tek bir özürlü istihdam etmiyor..böylede bir kuruluş

Merhaaba, bir engelli yakınım iş bankasında işe başladı,ve şunu öğrendim kiİş Bankası yasa gereği iş yerinde çalıştırılması gereken engelli kontejanından fazla engelli personel istihdam etmektedir.nivwersite bitirmiş yüksek lisana yapmış geçleri sınavıdı mülakatıdı bilmem nesiydi yapıp ince eleyip sık dokuyarak işe almakta, engelli arkadaşlarımızda ise boyle zorlama yapmamaktadır ve tüm personelle aynı maaş ve sosyal hakları vermektedir,

bu durumda dozkok denen kişinin yalancı ve iftira attığı açıktır , büyük ihtimal işe girmek için başvurdu torpille falan işe girmek istedi sonuç alamayınca böyle bir yola başvurdu.

şu anki maaşlarını bilmiyorum ama eğer girme imkanın varsa gir .ek maaş dediğiniz ikramiye ise evet var.ben o kurumdan emekliyim .sosyal hakları iyi.emekli olduğum halde yılda bir kez kuruluş ikramiyesi veriyorlar

günaydın
kardeş iş bankasında 1 yıl çalıştım maaşları asgari ücretten biraz vazla şuan 800 tl diyelim 3 ayda bi 1 maaş ikramiye var...6 maaş kadar temettü dağıtıyorlar.munzam sandığı var.özel sigaortan her şeyin yüzde yüzünü karşılar..mesai vermiyorlar artık şansına iyi bir müdüre düşersen rahat çalışırsın..istanbulda bu paraya geçinmen çok zor ama anadoluda sanırım geçinilebilir ve mesaida vazla olmaz..ben vijdanen rahat degildim.zavallı halktan olur olmaz masraf çıkartıp paralarını kırpmak rahasızlık verdi..bide beddua alıyosun..vatandaşla insanlarla uğraşmak zor bi sanat..zor dayandım 1 yıl saçlarım beyazladı:)

iş bankası chp zihniyeti ile yönetiliyor orda adelet eşit işe eşit ücret politikasını bulamazsınız..engelliye düşük maaş veriyorlar.terfide üniversite mezunu degilsen sınava bile giremiyorsun..operasyon destek diye kıytırık abidik gubidik işler yaparsın..halada şerefsiz bi müdüre denk gelirsen senden kahve çayda ister al başına bela

berkememetatasoy iş bankası yönetiminin zaafiyetini chp ile bağdaştırmandan ötürü seni tebrik ediyorum.

GoXEl;

Kardeş iş bankasının kurucularından biri Atatürk ve vasiyetinde iş bankasındaki hisselerinin bir kısmını CHP'ye bir kısmını da Türk Dil Kurumuna bağışlamıştır. Anlican iş bankasının yönetiminde CHP'den insanlar var. Bu da oranın çalışma mantığını ve felsefesini ortaya koyar.

İş Bankası'nda özürlü statüsünde çalışan var mı?

İş Bankasına sınavsız başvuru ile özürlü statüsünde çalışan biri var mı?
Var ise mülakat hakkında bilgi verir misiniz?

iş bankası vezne memuru 1000 tl.alır.

Vezne Memuru
Maaş Detayları

1. 443 1. 009
1400 TL
1450 TL

1000 TL
1000 TL

Yazılım Mühendisi
Maaş Detayları

5350 TL
5650 TL

3450 TL
3700 TL

Kampanya Veri Analisti
Maaş Detayları

3200 TL
3400 TL

2100 TL
2250 TL

Müşteri Temsilcisi
Maaş Detayları

1750 TL
1850 TL

1200 TL
1300 TL

Memur
Maaş Detayları

1850 TL
1900 TL

1300 TL
1300 TL

Şube Müdürü
Maaş Detayları

5400 TL
5650 TL

3500 TL
3700 TL

Yıllık toplam maaşın 12 aya dağıtılmış ortalamasıdır.Maaş, lokasyon, deneyim ve diğer faktörlere göre

Üst Alt