Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye kamu hastaneleri kurumu başkanlığı'na atandım..?

osmanq

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI BURSA /TÜM İLÇELER atandım arkadaslar ben basvuru yaparken bursaya mı yoksa ankaraya mı basvuracagım , bu kuruma atananlar bılgı verebılırler mı ?

Sistem değişmediyse evraklari sağlık bakanligi c blokta atandigin birimin bölümüne (saglikci.memur.hizmetli) bölümüne teslim edeceksinOrda bulunan büro elemanları bazen sorun cikartiyorlar.sana tavsiyem atandigin görevde calisabilir diye tekrar rapor al.raporun sureside sürekli olsun.yoksa rapor için kapidan geri donersin.bakanligi ara yada sitesindeki aciklamalari dikkatli oku. Hayirli olsun

Ayrıca saglik bakanliginda tayin için asaleti beklemeye gerek yok.ornegin bursaya atandin.mersinlisin mersine tayin istiyorsun diyelim.asalet iiçin 1 yil beklemeye gerek.kuruma baslayisini yap 1 ay sonra tayinini iste.alt bölgeyi istersen cabuk tayin olur.alt bolge degilse diğer tayin dönemleri 3 ayda bir olur.

Merak ettiğim konu bursaya mi , ankaraya mi raporum sürekli ,

Bursadaki kamu hastaneleri sekreterliğine basvuracaksin sanirim. İl içine mi yoksa ilçeye mi atanacaksin orasi belirliyor.

Arkadaslar bi sorum var ben onlisans kamu hastaneri izmir tasraya atandim esim muglada daimi isci yenibebegimiz oldu bide tayin isteyebilirmiyim nasil bi yol izlemem lazim benim

kardeşim ankara ile işin yok bursa sağlık bakanlığına git oraya başvuru yapacaksın.

Pazartesi günü basvuracagım kısmetse arkadaslar , evrakları soracagım

inşallah başarılar dilerim kardeşim Allah c.c. utandırmasın... ;)

bende tkhk istanbul avrupaya atandım. 3047 sağlık teknikeriyim. sizin bölüm nedir ?

Ben bursaya memur olarak atandım cuma gunu gıdıp bılgı aldınız mı

yanlış olmasın.

yahu arkadaşlar, bulunduğunuz ildeki kamu hastaneleri nin genel sekreterliğine evrakları vereceksiniz diyor. kalkıp atandığınız şehre teslim etmeyeceksiniz. yoksa ben mi yanlış anladım. ama ikamet ettiğiniz ildeki yere vericeksiniz evrakları diyor tkhk nun sitesinde. ben de izmir taşra ya atandım ama Bursa'daki genel sekreterliğe başvurucam diye biliyorum mesela.

İkamet ettiğiniz veya bulunduğunuz yerdeki sekreterliğe verilecek evraklar. Kalkip atandiginiz yere gitmenize gerek yok. Onlarda evraklari toplayıp bakanliga yollayacaklar. Kasim gibi calismaya baslarsiniz dediler.

Hayırlı olsun. ek ödemeniz döner sermayeden kaç TL ? Benim atandığım kurumda işler çok yoğunmuş sizden bile daha yoğun olabilir ama ek ödemesi yok. Türkiye de nerede haksızlık varsa beni bulur zaten !:(

csharpci;

kardeşim TKHK döner olmasının sebebi maaşının düşük olması atıyorum başka bir kurumda 2000 tl maaş alıyorsan hastanede maaşlar 1300-1400 civarı artı dönerle 2000 tlye ulaşıyormuş memur maaşları aynı her kurumda emekli olunca en düşük maaşı TKHK çalışanları alır çünkü maaşları düşük görünüyor kendini şanslı hissedebilsin problem yok daha başlamadan dert etme şükür et gerisi olur gider :D

merhaba eskişehir kamu hastanesi çıktı napmam gerekli

aynı kuruma çıkan arkadaşlar varmı açıklamalar nerde nasıl öğrenebilirim ben son uc yıldır turkiyedeyim bana çok tuhaf geliyor şaşkınlık içindeyim bir yandan sevinç varken bir yanımda burukluk var yukarda atanmayan bir arkadaşımız var inşallah hayırlısı olur her işte bir hayır var ben buna inanırım ve inanın inandıgınız surece umudunuzu kaybetmediğiniz surece hayat daha yaşanır hale gelir en onemlisi pozitif olmak 2 yıldır depresona ve bunalıma girdim sonuc sadece kendimi hırpaladım teşekkurler

Üst Alt