Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu özlük hakları hakkında bilgisi olan var mı?

snn5151

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ekpss den kamu hastaneler kurumunda maaş ne kadar yardımcı olurmusnuz lütfen

Merhaba arkadaşım ben de ekpps'den kamu hastaneleri kurumuna lise mezunu olarak memur olarak atandım maaş 1465.tl döner 635.tl toplam :2100.tl kadro derece de 13'ü 1'i olarak atamam yapıldı.dönerden alınan kısım emeklilik hesaplamasına da eklenmiyor bilgin olsun yani 1465.tl üzerinden emekli olacaksın tabi çalışmalar devam ediyor

kardeşim ben adliye yazmıştım kamu hastanelerde geliyordu herkes keşke kamu hastaneler kurumunu yazsaydın diyor pişmanlık yaşıyorum resmen daha rahat felan filan denilyor doğru mu

veli kaplan Maaşınız bekar maaşımı yoksa evli ve çocuklu olarak mı yatan o kadar.

Ben de Çevre ve Şehircilik'te çalışıyorum 3 aydır. Ve alıyorum. Bu normal mi? Sizin 2100 olması kamu hastanesinde bulunmanızla mı ilgili, yani kurumdan kuruma böyle farklılıklar oluyor mu? Lise mezunuyum ve bekarım.

@Sculptor bana da öyle geldi. Dediğiniz iki seçenekten biri olmalı. Yoksa bu kadar fark olmazdı herhalde. Siz ne kadar alıyorsunuz peki şu an sormamda mahsur yoksa?

@Sculptor Benim de vergi indirimim bugün geldi 2. dereceden. 60 lira alırım diye tahmin ediyorum.

Bende hastanede çalışıyorum, bu ek ödemenin emekliliğe sayılmaması kötü oluyor

635tl döner deniliiyor ama bildiğimiz döner değil her ay alınan sabit ücret,tüm memurlar alıyor diye biliyorum.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurumlarda maaşlar düzenli değildir. İl Sağlık Müdürlüğünde Çalışanların bile; ilden ile maaşları değişir. Her hastane yada Kamu Hastaneleri Kurumu Sekreterliğinde çalışanlarında maaşları ilden ile değişebilir.
Dolayısıyla maaşlarda 100-300 lira arası oynama olur. Bunu bizzat sorarak öğrendim. Başka ilde çalışan ve benimle aynı kadrodaki arkadaşla farklı maaşlar aldığımızı bordro üzerinde gördüm: Teknik hüzmet sınıfından verebileceğim rakamlar 500 lira civarı oynamaktadır. Nedeni döner sermaye dağılımındaki düzensizliği.

İllaki 500 lira değil de bakarsın bizden daha az alan vardır bir bakarsın daha çok alan vardır. İl isimleri vermeyeceğim. Memur olarak çalışacaksanız Kamu Hastanelerini tercih ediniz derim. Rahat ortamda nöbetsiz çalışmak isterseniz. Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliğine geçiniz derim. bu nedenle maaşınız değişebilir. aşağı yukarı -100 yada +100 olabilir.

Tkhk nasıl bir kurum ?

Arkadaslar ekpss 2016 sınavına cok az bir zaman kaldı. Daha önceli atamalardan Gördügüm kadarıyla tkhk baya bir kadro veriyor. Özellikle memur veya vhki kadrolarında çalışan arkadaslar. Engelliler için nasıl bir kurum? Hafta sonu yada gece nöbeti varmı.? Ben bu konuda bir fikrinizi almak isterim

Son düzenleme:
@elsina.92 hastaneler lokum gibi kurumlardır. Asla pişman olmayacağın kesin bende TKHK'da memurum. Sormak istediğin birşey olursa bana ulaşman yeterli.

@elsina.92 Ayrıca Nöbet işi hasta kayıtlar için var ancak Engelli personele isteği haricinde asla nöbet veremezler. Eğerki sen nöbet tutmak istiyorsan hasta kayıt birimine verirler acilde nöbetini tutarsın. Yoksa zorunluluğu yok. Sana tavsiyem hiç bulaşma nöbet işine. :)

msteriousxyz selamlar ? nasıl cevre ve sehırcılık rahat mısınız bende bı sonrakı ekpss de dusunuyorum bıraz bılgı verebılır mısınız mumkunse nasıl maaş durumları calısma saatlerı vb..

Üst Alt