Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye ortopedik özürlüler federasyonu başkanı Cemal Merdan'a ulaşamıyorum..?

cavusaga_19

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.Bu platformda engellilerin karşılaştığı sorunlar dile getirilirken,engellerin haklarını korumak üzere kurulmuş dernek ve federasyonlar ne iş yaparlar hiç düşündünüzmü????

Örneğin,Türkiye ortapedik özürlüler federasyonu başkanı Cemal Merdana faceden kişisel sayfasına veya federasyonun face sayfasına nasıl ulaşılır,merak eden arkadaşlar olursa deneyebilirler.

Galiba federasyonun face sayfası eleştiriye açık değil,bu yüzden kapatıldı.Engellilerin sosyal,sportif,kültürel,hukuki yönden hayata kazandırılması amacı ile kurulmuş bir federasyonun başkanına veya face sayfasına ulaşılmıyorsa bu amaçlar nasıl uygulanacak,dertler sorunlar dinlenecek merak ediyorum doğrusu.

Bu platformda çok aradım ama yukarıda açtığım konu hakkında herhangi bir şeye rastlamadım,tartışmaya böyle konular hiç açılmamış.

Tüm arkadaşlarımın Sayın Cemal Merdanın faceden kişisel sayfasını ve ortapedik özürlüler federasyonunun face sayfasına erişilip erişilmediğini denemesini tavsiye ediyorum,haklı olduğum anlaşılacaktır.

Ortapedik özürlüler başkanı Sayın Cemal Merdanı kınıyorum

Amaçları engellilerin sportif,kültürel,eğitim,hukuki vs alanlarda hayata kazandırılmaları üzerine kurulmu bir federasyonun be başkanının nezaketsiz,ilgisiz davranışlarını eleştirmek istiyorum.Yukarıda ki amaçlar için çalışması gereken bir kuruluş eleştiriye tahammülü olmadığı için face iletişim sayfasını kapatabiliyor.Engellilerin dertlerine,sorunlarına nasıl önderlik edilecek merak ediyorum.

Bende merak ediyorum şimdiye kadar kişiye faydası yararı olmuş bu derneklerin

Hiç merak etme by moruk.1 hafta öncesinde ortapedik özürlüler federasyonu başkanı sayfayı öyle güzel süslemişki,katılışlar,yemekler vs resimler koymuş,sanarsınızki vay be dedirtecek şeyler.Ama yorum yazınca 3-5 defa kapatmak zorunda kaldı.Federasyonu tıklayınca çıkan yazı şu aynen.Bad reguest ınvelid hostname (kötü önerileriniz)Yorum yazmak eleştirmek demekki kötü öneri oluyormuş.Ama yorum yazılmazda,güzel güzel resimlere bakar geçersen bişi olmaz

Aslında hep resmi kurumları,uygulamalarını eleştiriyoruz.Hiç kimseye rastlamadımki.Engellilerin dertlerini,sorunlarını takibe almak için kurulmuş dernek veya federasyonlar hiç eleştirilmemiş,yakın takibe alınmamışlar.Kuruluş amaçlarını okuyunca içinizde fırtınalar kopuyor,işte diyorsunuz benimle ilgilecek bir kuruluş,ama işin işine girince araki ulaşacak yetkili bulabilesiniz.

​Merak ediyorsan bymoruk Cemal Merdan vede Türkiye ortapedik özürlüler federasyonu olarak faceden ara,bana hak vereceksin.

ırası geldide geçiyor görüşündeyim.Bu platformda bu gibi kurluşları artık sorgulamanın so

yapmayın arkadaşlar, adamların hakkını yemeyin!
bakın şimdi ben yaptıklarını anlatayım size bunların:
1) telefon açarsınız sekreteri çıkar,çok yoğun meşgul toplantı da falan olduğunu ve size dönüş yapacaığını söyler, 1 sene beklersiniz hala sizi arayacaktır.!
2) hayırsever vatandaşlar tarafından alınan tekerlekli sandalye yada diğer mazlemeleri basın önünde biz dağıttık diye reklam yaparlar, ama sgk nın bu konuda ki düzenlemelerine ses çıkarmazlar.
3) adına engelliler spor yardım derneği diyen bir derneği ararsınız ben spor yapacam bana yardım edin, sandalye ayarlayın dersiniz, bugün biz kapalıyız sen yarın alakasız bir yere git derler.

saymakla bitmeyecek faaliyetlerinden dolayı bu tür derneklere ne kadar tşk etsek azdır.:mad:

bu site onlardan daha iyi çalışıyor merak etmeyin...

ben ofd ne iş yapar diye konu açmıştım burada.bakarsanız bulursunuz.

Atoksal kardeş.1 ay önce tesadüfen ortapedik özürlüler federasyonunun sayfasına girdim.İletişim sayfasına 3 defa mesaj attım.Mesajı attıktan sonra mesajınız en kısa sürrede değerlendirilmeye alınacak ve size geri dönülecektir.

​Sonra neler oldu neler merak edersen tam bir ibretlik şeyler oldu anlatmak isterim.

tahmin edebilirim...
sen yine de yaz neler yaşadığını insanlar gerçekleri bilsinler.

Kardeş yukarıda demiştim ya.Tesadüfen ortapedik özürlüler federasyonunun sayfasına 1 ay önce girdim.Hukuki bir konuda yardım için 3 defa mesaj attım.Mesajlardan zaten bir netice gelmedi.Federasyon başkanı cemal merdanı faceden ekledim ama oda eklediğine bin pişman oldu galiba.Beni ekledi yazışmaya başladık.Tam bir hafta özelinden yazıştım.Haa bu arada belirteyimki sakın olaki duvarıma yazma diyede tembih ediyordu.Konu şu idi.3 sene evel benim P rapor ile reddedildi,benim iş mahkemeye kaldı.Tam 1 hafta özelinden yalvardım yakardım.Başkan dedim bakın benim başıma bunlar geldi,gelin bu işe ön ayak olun,bundan sonra engelli bağkurluların başına bunlar gelmesin.Hukuki desteği verin,mahkeme sonunda da federasyon tüm masraflarını alsın.2-3 gün bakayım araştırayım dedi.

Yine yazışamaya devam edince belkide zoraki de olsa bir dilekçe federasyona faksla yönetimle konuşayım dedi.İnsan olarak sevindim,umutlandım bu sevinçle memleketten 4 paket leblebi gönderdim.Öğleden sonra istanbul mng şubesi paketiniz o şahsı tanımıyorum diye geri çevirmiş.1 saat sonra başkan cemal merdanı facede yakalayınca şunu sordum.Başkan dedim oraya kadar gelmiş paketi neden almadınız yada üzerinde telefonum olmasına rağmen neden arayıpta reddetme nezaketinizi göstermediniz ayıp ettiniz başkan dedim bir tek kelime bile yazmadan kütttttt faceden engelledi.

iş bundan sonra daha hayret verici bir durum aldı inan çok ama çok şaşıracaksın.
.

anlat anlat en fazla burada da oturanboğa susturur seni:)

Bu hareket çok ama çok zoruma gitti,incindim gururum kırıldı.Yapı itibari ile yanlış bir harekete tahammül edemiyorum kafaya koydum.Faceden değişik nikler aldım.Yalnız şunu belirteyim o sırada facede sadece cemal merdan vardı,bu olaydan 3 gün sonra hesap edememiş,federasyona face sayfasını yeni açmış.Boy boy resimlerini koymuş.Açılışlar,yemekler,toplantılar vs vs.Yorumlara yazmaya başladım.Sayın başkan gelen paket bomba değildi,zehir değildi,neden almadınız yada tel açıp reddetme nezaketini göstermediniz.Tıkkkk anında facemi engelliyor.Ardından2-3 tane daha alıp yazdım.Şunu belirteyimki kesinlikle en küçük bir hakeret etmedim.En son yorumda şunu yazdım.Başkanım işi gücü bıraktınız insanların yorum yazmasını eleştirmesini engellemekle meşgul oluyorsunuz dedim.Kütttttttt engellendim yine.Baktıki baş edemeyecek federasyonun face sayfasını kapatmak zorunda kaldı.Bu günde farkettimki googleden ortapedik özürlüler federasyonu nu tıkladığında aynen şu yazıyor.Bad reguest ınvelid hostname(kötü önerileriniz)Eğer sayfada gezinir,süslü resimleri bakar geçerde çıkarsan kötü öneri olmuyor ama eleştiri yaparsan kötü öneri oluyor.Soruyorum engelli bir insan nasıl ulaşacak bu insanlara ve dertlerini sorunlarını nasıl anlatacak çözüm isteyecekler acaba.

bunlara bir şey danışmıyacan, bir şeyde sormayacan.
ne verirlerse alacan, eleştiri falan yapmıycan!
bunlar bizim büyük federasyon ve dernek başkanlarımız!
sanırsın cumhurbaşkanı bunlar, ulaşmak istersin ulaşamazsın.
dedim ya omurilik felçlileri derneği başkanı 1 senedir bana dönüş yapacak!
sabırla bekliyorum!

Atoksol kardeş ulaşılmayacağını biliyorumda mesela şu sen googleden ve faceden ortapedik özürlüler federasyonuna tıkla bakalım karşına ne çıkacak.

bu tür dernekler genelde sırtına binmediği eşşeğe ot vermezler ,medyayı kullanarak,ünlü şarkıcıları, mankenleri ,tv sunucularını ve ona benzer kişileri ön plana çıkartarak malzeme olarakta bir iki tane ihtiyaç sahibi engelli bireyi kullanarak 75 milyondan ve hatta avrupadan sms yoluyla ,nakdi ve ayni yardım toplayarak sömürücülük yapıyorlar tabi aralarında istisnalarda var ama malesef bence böle.

İbrahim kardeş sessiz kalmak da olmuyor,eleştirmek ses getirmek gerekir düşüncesindeyim.Bizler burada hep resmi kurumlarca yanlış uygulamalardan şikayet ediyoruz.Ama hiç rastlamadım bu tip konulara.Bizleri temsil etmekle görevle seçilmiş,sorunlarla ilgilecek insanları pas geçiyoruz.Yorumlar eleştiriler yazalımki biraz çeki düzen yapsınlar engellilere karşı ilgisiz kalmasınlar.

​Merak ettiğim şey,Başbakanlıkta,cumhurbaşkanlığıda,mecliste vs tüm kurumlara birşeyler yazınca hiç değilse olumlu yada olumsuz cevaplar geliyor.Oysa bu federasyon nasıl bir kuruluş ki erişilmez oluyorlar.

Bakın googleye tıklayın çıkacakmı ortapedik özürlüler federasyonu.Bu nasıl bir sistemki kafan esince erişilemeyeksin.Şayet yorum eleştiri yapmazssan da bakıp geçersen oh ne ala.Ama eleştiri yaparsan hemen siteyi erşime kapat kimse görmesin.

Atoksal kardeş 1 sene bekledim diyorsun uğraş vermelisin.Bu dernekler kime bağlıdır.Gidebildiği yere kadar ulaşmak gerekir .Onlar cevap vermiyor ilgisiz kalıyorsa kadere razı olup sessiz kalmakmı gerekir.

Hiç farkettinizmi buradan yazılan şeyler googlede görünüyor .Yazacaksınız eleştireceksinizki bunlar sessiz kalsada bir gün elbette cevap vermek ilgilenmek zorunda kalacaklar.Hep sessiz kaldıkça bunlar hep böyle yaparlar.

​Oturanboğa beni neden sustursinki,anlamadım.

​Hep birlikte sorgulamamız gerekmezmi?????

engellilerin sesi amaçlı kurulmuş federasyonlar dernekler bi yana bu site hepsine bedel bizim oturan boğamız var .

​Aslında Oturanboğanın yorumlarınıda görmek isterim.

​Buradan ses getirecek hareketleri başlatalım ilgisiz kalmayalım.

Oturanboğanında görüşlerini yorumlarını görmek isterim.

Oturanboğa kardeşim.Hakkında konuştuğum yazı yani bad reguest ınvalid hostname(kötü öneri)bir siteye girmek istersen neden konur merak ediyorum.

bu federasyonların ve derneklerin kontrollerini denetimlerini yapan bir birimin olduğunu biliyorum bence bu birimlere ulaşmak lazım ,belki bi faydaları olurda bi problemi olan arkadaşımın problemini çözerler ama o tür yerlerde genelde akvaryumda balık beslerler yada kafeste kuşlarla oynarlar ...

İbrahim kardeş 5 gün önce başkan faceden yeni sayfa koymuştu.İnan görsen varya.15 adet kendi resimlerini koymuş.Katılışlar,açılışlar,yemek toplantı vs.vs.Dediğim gibi bakarda geçersen ne ala.3-5 defa eleştiri yapınca anında kaldırmak zorunda kaldı.Şimdi o sayfayı göremezsin.

​O birim neresidir,resmi bir kurummudur?????

Şunuda belirteyim.Sayın başkana özelinden yazarken de sıkı sıkı tembihliyordu.Aman sakın duvarıma yazma.Milletin görmesinden sakınıyordu.

Selam saww.Baltazar formülünden anlamıyorum.Rahatsızlığım çocuk felci ortapedik.Rapor P idi. ile reddedildi.

​Öncelikle haber sitesinde yayınlamadan evel kendi gözleriyle googleden Türkiye ortapedik özürlüler federasonunu tıklasınlar bakalım haklımıyım.Şu yazıyı göreceklerdir.Bad reguest ınvalıd hostname(kötü öneriymiş)

Bakıyorum hala pek duyarlı sesler göremiyorum.Herkes kaderine razı gibi.

Türkiye ortapedik özürlüler federasyonunu googleden kimse tıklayıpta aaaa gerçekten iletişime kapatılmış diyerek gerekli duyarlılığı göstermiyor.

Şöyle baktım.Federasyon sadece bir kaç sitede reklam için kullanmış elinden gelse yada unutmuş galiba,silmeyi aklına getirmemiş.

Bu platformda 1-2 arkadaş konuyla ilgilendi.Oysa bir hareket başlatmamız gerekmezmi

Merak ediyorum.Burada bir sürü sorunlardan engelelrden bahsediliyor.Bunca arkadaşın bu tip derneklerle ilgili yaptığı bütün işlerden yakınması yok galiba.Herşey yolunda gidiyor olmalı.

Hiç merak eden arkadaşlar olmadımı.Googleden giripde karşısına çıkan yazıdan.Bu yazı nedir ne değildir.Neden böyle bir yazı yöneticilerin keyfine göre konur.Ama düşünüyorumda burası Türkiye,demekki oluyor.Tepkisizde kalmayı seven bir milletiz.

Bu konuda bütün arkadaşların yorum yazmasını bekliyorum.El birliği ile araştıralım.Bu iş nedir ne değildir.Neden federasyon yöneticileri böyle bir yola başvurmuşlardır.Sorgulayalım.

Üst Alt