Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de aktif tekerlekli sandalye üretimi yapan firma var mı?

leomemo

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
türkiye de aktif tekerlekli sandalye üretimi yapan bir firma var mı?yurt dışı aktif sandalyeler baay tuzlu geliyor ..

malesef yok.. eger ufak tefek zayıf biri isen en ucuz IMC medikalin çin malı ve bedeni sandalyeleri var 900-1000 TL civarı olması gerek.. ama kalitesi nasıldır bilemiyorum, kullanmadım ve gormedim

Var tabiki.BELMO marka .izmirde üretiliyor.bu bir tekrlekli sandalye fabrikasıdır ve 2 yıl garantili.türk malı ve kaliteli.ben yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum.sadece 2 defa arıza yaptı.kargo ile izmire yolladım ve tamir edip bana gönderdiler.her tekerlekli sandelye arıza yapabilir.önemli olan en kısa zamanda tamir edilip sahibine geri gönderilmesidir.ben BELMO dan bu yönden çok memnunum.Fiyatıda uygun. 2,400 TL civarında.Tavsiye ederim...

Belmo | Akülü Engelli Arabaları buradan ulaşabilirsiniz.

Belmo'nun kendi üretimi olan aktif manuel sandalyesi var mı ki?

belmo aktif tek sandalyesi var da izmirde üretildiğini bilmiyodum

Malasef doğru düzgün yapan yok. Adam gibi titanyum boru kullanıp hafif sandelye üretelim demiyorlar.15-20 kğ gelen su borusunu kaynatıp millete sandelye diye satıyorlar.Estetik, hafif ve ucuz bir sandelye yapsalar hemen bende alacam...

arkadaşlar bu aktif sandalyeler çok pahalı bunu 2. el bulma imkanı var mı ?

Ankarada kifas var.ben 10 yıldır kullanıyorum memnunum da.internetten inceleyebilirsiniz...

OturanBoğa;
yok. ben bizzat izmirde tasarımını ve birde şase kasa vs. gördüm. hiç de aktif bir sandalye değil. ağır sandalye, aktif demek çok zor.

leomemo;
şuan belmonu aktif sandalyesi yok arkadaşlar. daha geçenlerde izmirde belmoya uğradım. yok aktif sandalyeleri. bir aktif sandalye yapmayı tasarlamışlar ama ben kasasını gördüm kasa bile ağırdı...

ataka34;
akülü değil arkadaşlar aktif sandalye arıyoruz...

ENFAL ASUDE;
kifasın hangi modelini kullanıyorsunuz?
bir ağırlığı ne kadar?

ben kifasın urban modelini kullanıyorum.agırlıgını tam olarak bilmiyorum.ama hafif denilenebilecek agırlıkta.açılması kapanmasıda rahat.ben taksiye geçtiğimde kendim kapıyorum çoğunlukla.hem sportif,hem kullanışlı hemde portatif.başka sandalyede kendimi daha fazla engelli hissediyorum.çünkü bu sandalye bana özgürlük saglıyor.yaa bu sandalyeye çok alıştım ondan bilmiyorum.tabiri caizse atlıyorum zıplıyorum bu sandalyenin rahatlığında.tavsiye ederim.ama yeni model çıkarmışlar süvari modeli,ona bayıldım.imkanım olduğunda onu almayı düşünüyorum.o daha bi güzel duruyor=))
Urban_grey_07.jpg

Merhaba ben de aktif tekerlekli sandalye aramaktayım. Arabaya tek başıma geçebileceğim şekilde hafif olması gerekiyor. Belmo beni çok sevindirdi ama cevaplarınız da kuşkuya düşürdü. Yakında gidip bakacağım.
ENFAL ASUDE, kifasın ürünleri de çok güzel gözüküyor ancak internette fiyat bilgisi bulamadım. Senin sandalyeni kaça aldın mesela? Ne yazık ki aktif sandalyeler çok pahalı. Yukarıda bahsedildiği gibi 2.400 gibi bir fiyata sandalye varsa oldukça iyi ama benim şu ana kadar gördüğüm en ucuz sandalye aşağıdaki linki olan 4 milyar değerinde olan.

MEDLİS :: Revolution

Medlis Engelsiz Yasam Urunleri

Daha iyisini bulamazsam bunun için para biriktirmeye başlayacağım.

Bir de önemli bir konu olarak ben oldukça kiloluyum. Aktif sandalyelerin ise kişiye özel yapıldığını görüyorum. Bu doğru öyle değil mi?

B
en bunu yurtdşından 2000€ ya aldım.
İmkanın varsa yurtdşından al...

gule gule kullan, hangi ülkeden yada hangi siteden 2000 euroya aldın? aksesuarlar dahil mi?

Belçika da bi medikal firmasından aldım.
Baz modeline bi kaç parça ekletip aldım.
Almanyadan ilk alıcaktım, belçikada sitesinden baktım oranın fiyatının daha uygun oldugunu gördüm.
Baz fiyatı almanyada 2300 € iken , belçikada 1800 € idi.
Ölçülerimi verdim, 2 hafta sonra elime geçti.

Diğer aktif modelleri de görme imkanım oldu, meyra ve ottobock vs.
En güzeli buydu ve diğerlerine göre parça fiyatları daha uygundu.

Manuel Tekerlekli Sandalye
adresinde bir bakın istersenız fiyatlar uygun gibi çin malı ama üreticisi Türk geçen sohbet odasında raslamıştım 10-11 kg demişti aktif sandalye için.. ama bana biraz diğerlerinden farklı gibi geldi..

Mami Junior;

dostum bu süpermiş gerçekten. güle güle kullan. fiyatı türkiye'de dudak uçuklatıyor gerçekten. ben hep şakasına benim tekerlekli sandalyemi limuzin olarak adlandırmışımdır, bu ise tekerlekli sandalyelerin limuzini galiba gerçekten :D

kifastan ben 5 yıl önce urban modelini 600 tlye almıştım.evde kullanmak için.şimdi de 800 ila 1000 tl civarında sanırsam.kifasın yeni çıkardığı süvari modelinin fiyaatını ögrenmek için dün kifası aradım.süvari modelinin dışarıda kullanıma uygun olduğunu ve 1000 tl olduğunu söylediler.tlfla ararsanız bilgilendirirler.tabii ottobock sandalyesi filan daha güzel ama onlar çok daha pahalı.uygun olanların içinde en iyisi kifas bana göre...

1000 lira inanılmaz uygun bir rakam. böyle olunca da insan biraz kuşkuya düşüyor :D ama senin tavsiyen ile dikkate alıcam ve en yakın zamanda arayıp öğreneceğim. çok teşekkürler

ben 5 yıldır kullanıyorum.ötekinide 6 yıl kullanmıştım.aslında bakımı yapılınca daha uzun zamanlarda kullanılabilir...

2000 € ya can kurbann burada ki fiyatına göre ya Mami junior ,Bana da belçikada ki medikalin adresini gönderebilir misin kardeş,Türkiye ye gönderide herahngi bi sıkıntı oldu mu bi de?

Kendim yurtdşına gittimiştim.
Orada araştırma imkanım olmuştu, akrabalarım vasıtasıyla sandalyeyi getirttim.
Direk firmadan istenebilirmi bilmiyorum.
Ordaki anlayış buradakine göre farklı, çünkü heyet raporu alıp bedava ya alabiliyolar.
Firmanın ismini öğrenince yazarım buraya.

muhammet;
bende alıcam sandalye cok guzel yurt dısı fıyatıda baya ıyı sen kımınle ırtıbata gectın
bır tanıdıgınmı vardı yoksa fırmaylamı ırtıbatatla aldın olcumu nasıl alırım bırde sadece oturma olcusumu

@CAN_KUŞ,

Burdan aldım galiba, galiba diyorum çünkü netten bulmadım firmayı, yerinde gidip görüştüm.
Handbewogen-Actief Rolstoelen

Normalde dışarıya satmıyolarmış, çünkü onlar heyet raporuyla gelenlere medical malzeme sağlıyolarmış.

Eğer bir yakınınız varsa, ölçülerinizi ve istediklerinizi bildirip bi fiyat alabilirsiniz gibime geliyor.

Tabi ne kadar sağlıklı olur tartışılır buda...

Ben kifasın kasırga modelini yaklaşık 10 senedir kullanıyorum hem evde hem de dışarda. Dışarıda oldukça rahat bi kullanımı var gayet rahat ve seri kullanabiliyorum ancak aktif mi derseniz tartişılır benim dışarıda kullandığım sandalye 12 kg civarında yani amacınız tek başınıza otomabilinize falan binmekse hiç bir işinize yaramaz ben şimdiye kadar farklı bi marka alma ihtiyacı duymadım ancak otomobil alma ihtimalim olduğu için ilk önce gerçekten aktif bi saldalye almam gerekiyor bunu kifas sandalye ile yapamazsınz. Katlamak falan oldukça rahat ve kolay ancak arka tekerlerin çıkmaması ve ağırlığı nedeniyle o kadar da aktif bi sandalye denemez. Fiyat ve dışarı kullanımı açısından uygun.

aynı sıkıntı bende de var aaktif arabaya kendim koyabileceğim uygun bi sandalye öneriniz?

Biz Adana Üç Ay Medikal Firması olarak bu üretimi gerçekleştiriyoruz. Bunlar da alüminyum ve krom olarak iki farklı katlanır, aktif sokak sandalyemizin fotoğrafları. Detaylı bilgi için;
0322 321 37 40 ya da 0532 167 94 92

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

belçikanında sahibinden com gibi bir sitesi yok mu acep

belmonun izmir fabriksı tıpkı wollex gibi çinden getirilip burda montaj ve servis işlevi görmektedir

Üst Alt