Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de bildiğiniz iyi bir fizik tedavi hastaneleri var mı?

guldamlasi

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Benim bir yakınım 4 gün önce trafik kazası geçirdi ve doktorlar belinin kırıldığını sakat kalacağını söylediler. Ailesine hastaneden taburcu olduktan sonra fizik tedavi hastanesine yatırmalarını söylemişler.
Sizin bildiğiniz fizik tedavi üzerine iyi hastaneler var mı?
70.yıl fizik tedavi ve Erenköy fizik tedavi hastaneleri var mış, Bunlar iyimi yada en iyisi hangisi bilgisi olan var mı?

guldamlasi;

erenköyde ben 8 ay yattım 10 yıl önce o zamanlar iyiydi biraz disiplinli griş çıkış yat kalk ve temizlik konusunda o kadar o zamanlar iyi fizyoterapistler vardı şimdi bilmiyorum devlet hastaneleri hemen hemen aynıdır özellerde bence para tuzağı hiç bir fayda görmeyeceğini bilselerde para için tedaviye başlıyorlar

Omurilik sağlam mı bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ben Gataya gitmelerini tavsiye ettim.Araştıracaklarmış oraya gidebilirse oraya yoksa Erenköy yada 70.yılı araştıracaklar.

valla c t l kırıkları mutlaka ankara rehabilitasyon hastahanesine uğramalı.gata fos.binadan ibaret.gata dediğin tsk rehabilitasyon merkezi ise.arm bina olarak eski ama drları on numaradır.hem tsk hem arm yi bilen biri olarak diorum.ben zonguldaktan senede 2 ay yatmak için giderdim hastalığım ilerlemedi hiç.orayı bıraktım şimdi ayağa bile kalkamadıım gibi bi sürü hastalık vurdu....

Fizyoterapist iyiyse, ama daha da önemlisi günlük fizik tedavi hizmeti verip, motivasyonu iyi yapabiliyorlarsa, bence yerin hiç bir önemi yok. Bir süre fizyoterapistten hareketleri öğrenmek ve sonra evde kendi başınıza yapmak gayet de yeterlidir. Yani, fizik tedavi hastanesi diye gözde büyütmemek lazım. Yattığınızda bunu siz de göreceksiniz. Önemli olan kişinin kendi azmi ve özeni. Bu varsa, nerede olursa olsun iyi sonuç alınacaktır. Sonuçta fizik tedavi denen şey de belli bir şeydir ve dünyanın her yerinde benzer hareketleri içerir. İşine karşı özenli ve saygılı bir fizyoterapiste denk gelmek kafi. Fantaziye gerek yok :)

Sonuç olarak, bence yok birbirlerinden farkları. Ben olsam en yakın olanı tercih ederim.

Üst Alt