arkadaslar ben kendi ihtiyacım olan urunlerin Turkiye"de cok pahalı oldugunu yada bazen bulamadıgımı dusunuyorum.. dolayısı ile bugunlerde yurt dısı ile bir baglantı kurmanın peşindeyim ve sizlerinde boyle pahalı buldugunuz veya bulamadıgınız urunlerin neler oldugunu ogrenmek isterim ona gore yurtdısı ile bir çalışma yapmanın peşindeyim..
-sarf malzemeleri
-tekerlekli sandalyeler
-tekerlekli sandalye minderleri
-prezervatif sondalar gibi...
bunlar benim sakatlıgım ile ilgili aklıma ilk gelenler ama engellilik sadece omurilik felci demek değil o yuzden sizlerden de cevap bekliyorum??..
ihtiyacınız olan malzemeleri ve turkiyedeki fazla buldugunuz fiyatları belirtirseniz ona gore bizlere daha ucuza saglamanın peşindeyim, kaliteli ve dogru urunleri dogru fiyata temin etmek için cabalıyorum...
ilginizi bekliyorum...
-sarf malzemeleri
-tekerlekli sandalyeler
-tekerlekli sandalye minderleri
-prezervatif sondalar gibi...
bunlar benim sakatlıgım ile ilgili aklıma ilk gelenler ama engellilik sadece omurilik felci demek değil o yuzden sizlerden de cevap bekliyorum??..
ihtiyacınız olan malzemeleri ve turkiyedeki fazla buldugunuz fiyatları belirtirseniz ona gore bizlere daha ucuza saglamanın peşindeyim, kaliteli ve dogru urunleri dogru fiyata temin etmek için cabalıyorum...
ilginizi bekliyorum...