Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de bulamadıgınız yada pahalı buldugunuz medikal malzemeler?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben kendi ihtiyacım olan urunlerin Turkiye"de cok pahalı oldugunu yada bazen bulamadıgımı dusunuyorum.. dolayısı ile bugunlerde yurt dısı ile bir baglantı kurmanın peşindeyim ve sizlerinde boyle pahalı buldugunuz veya bulamadıgınız urunlerin neler oldugunu ogrenmek isterim ona gore yurtdısı ile bir çalışma yapmanın peşindeyim..
-sarf malzemeleri
-tekerlekli sandalyeler
-tekerlekli sandalye minderleri
-prezervatif sondalar gibi...
bunlar benim sakatlıgım ile ilgili aklıma ilk gelenler ama engellilik sadece omurilik felci demek değil o yuzden sizlerden de cevap bekliyorum??..
ihtiyacınız olan malzemeleri ve turkiyedeki fazla buldugunuz fiyatları belirtirseniz ona gore bizlere daha ucuza saglamanın peşindeyim, kaliteli ve dogru urunleri dogru fiyata temin etmek için cabalıyorum...
ilginizi bekliyorum...

haklısınız kesinlikle daha ucuzu yoktur ama benim ve diğer arkadasların tekerlekli sandalye minderi diye bahsettiğimiz minderler bunlar değil, daha cok butun dunyada kullanımı cok yaygın olan ve kullanıcılarından olumlu yorumlar alan ROHO, JAY ve VARILITE vb markaların havalı yada jelli yada ikisi birden karısık minderleri..
sizi anlıyorum sizde kendi urununuzu methediyorsunuz ama denemeden bilinmez, umarım dediğiniz kadar basarılı bir urundur ve kullananlar zamanla memnun kalır ve herkes cok ucuza bası yaralarından kurtulur. hayırlı satışlar dilerim ama benim bu baslıgım sizin urununuzu tartısmak için değil.. turkiyedeki yuzde coklu kar marjı ile alamadıgımız bazı pahalı ürünleri yurt dısından getirmek adınaydı.. iyi forumlar..

arkadaşımın da belirtiği gibi denemeden bilinmez ama ben 15 saat * 7 gün oturan biri olarak ve 35 senelik deneyimle yazıyorum sünger benzeri minderler 1 seneye varmadan çöküyor idaa eden varsa bana hediye bir minder versin deniğim :p eğer haklıysa onu sonuna kadar savunurum ama görüşüm bu

Sevgili nova güzel konu,teşekkürler.

Senin gibi bende bu konuyu çok araştırıyorum.Malesef türkiyedeki fiyatlar uçmuş vaziyette.

ROHO minder
Türkiyede 1000 TL
Almanyada 660 TL
Japonyada 700 TL
ABD 500 TL

Kendi yıkayan,kurulayan klozet
Türkiyede 980 TL
Japonyada 240 klozet +volt düşürücü 150 =390 TL

ooooooooo daha neler var kardeşim için bis bi koltuk aparatı yaptırdık 6 milyar oda git gel mahvoldu çocuk erzincan neresi istenbul neresi yani

karakaya;

evet aynen oyle, gerci medikalciler de sonucta bunu ticaret olarak yapıyorlar, onlarında masrafları vergileri vs. var ama bizler alamayıp/onlar satamadıktan sonra kıymeti yok..

ben bu konu uzerinde calısıyorum ama tabiki oradaki fiyata mal edemeyiz ama buradan cok daha uyguna mal etsek kar kardır diye düşünüyorum.. yuzde yuz, yuzde iki yüz pahalı olacagına yuzde 10 olsun 20 olsun..

Sevgili nova,

Medikalcilerin ticaret yapmasını ,kar sağlamasını asla eleştirmiyorum.Eleştirdiğim ve kabul etmediğim faiş fiyat uygulaması.

Geçen gün Türkiye'nin en büyük medikal şirketlerinden biriyle görüştüm,ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalyenin fiyatını sordum bana devlet kanalıyla mı alacaksın yoksa kendin mi dedi.Ne farkedecek dedim,devlete sattığınız ürün farklı bana sattığınız farklı mı dedim,Hayır,fiyatı farklı dedi.Devlet kanalıyla alırsam 20.000 Euro ,kendim alırsam 15.000 euro (ve aşağısı)bu ticaret değil ticari ahlaksızlıktır.

Hepimizin kullanmak zorunda olduğu ROHO Minderi konu alalım örneğin,ABD bu minder 319 $ (493 TL) +100 $ Kargo desek 647 TL yapar,peki bir medikalci bu minder kaça veriyor 1000 TL,aradaki fark 353 TL,dikka ederseniz bu tek üründe,medikalci bunu kaçtan alıyor bilmiyoruz bile,tek üründe kar her zaman düşüktür.

Diğer araç ve gereçlerde de durum bundan farklı değil,basit bir ayakkabı silikonu için medikalci 42 TL istemişti,geçen büyük bir markette aynı silokinonun fiyatı 9.9TL.

%10 Kara %20 Kara can kurban ama zor...

seninle hem fikirim musa (karakaya) o yuzdende ugrasıyorum baska bir cozum bulmak için..

murat07ant;
adresi alıyım. kargoda benden gondereceğim.
sert sunger çöker. yumuşak sünger daha zor çöker ancak yumuşak oldugu icin satamazsınız dandik izlenimi verir. oturak tarzı kanepeler sandalyeler genelde sert malzemelerden yapılmak zorundadır cunki ya dışarda duruyordur. rüzgar yagmur çamur güneş yiyordur.
haliyle dayanıklı olması lazım. ben kimsenin ürününe kötü demiyorum. ancak 44*44 ebatındaki bişeyin 1000tl olmasınada bi anlam veremiyorum.
bu havalı minderi kayseride bulamadım yok . 800 tl karsılıgında 2 hafta beklemeli getiriyorlarmış. bi gorebilsem temas yüzeyinin malzemesini, icindeki havanın bizim bilgidimiz bol azot lu havamı yoksa ozel bi gaz mı olduguna felan bakıcaktım. ben deneyemedim siz deneyin söyleyin.
bizimle paylaşın.

karakaya;
Medline Roho Mosaic Wheelchair Cushion
US $139.95
$49.95USPS Priority Mail International
bak mis gibi united states postal service istanbula atar minderi ordan 1 haftada gelir senin memleketine.
16X16 veya 18*18 inch boylarıda.
1 inch 2.54 cm :)

hani nerede 1000 tl işte bu da roho minder. kaç el değiştiriyor tabi gelene kadar.
iişte bu da linki
Medline Roho Mosaic Wheelchair Cushion - eBay (item 360228438759 end time Mar-22-10 20:21:36 PDT)

tek bi pisligi olabilir. o da PTT nin gümrükleme servisine takılma ihtimali olur. adamlar zaten gift yazıp gonderecekler paketi. en yakın bayram 23 nisan dan 1 ay oncesi ve sonrasında gumruk vergi muafiyeti 100 eurodan 300 euroya çıkıyor. yani adam 600 tl gibi bi fatura bile kesse gümrüğe takılmadan gelir.
ürünü pahalıya almayın .

EBAY ADRESİ
!BiM9M(wB2k~$(KGrHqMH-CcEsLMR8ftwBLNqFK,3Mw~~_35.JPG
!BiM9InQ!Wk~$(KGrHqEH-DMEsJhYS,QQBLNqEz(Nvg~~_35.JPG

!Bm138C!!mk~$(KGrHqIH-EQEtq40uHeZBLhGZLLw9Q~~_35.JPG

minder bu değil mi
ROHO CONTOUR SELECT Wheelchair Cushion CS810C 14-15X18

$129+47.50 dolar kargosu ile. kapınızda.
bence 130 dolarlık minderi 1000 tl ye almak pek te mantıklı değil.
işte size roho minder. 180 tl yani. kargo da 90 tl desek eder 270 tl .

bak ayrıca rohonun sitesinde ne yazıyo

The cover has a stretch Lycra® top material that is a durable heavy weight fabric, with a soft feel. The side material is composed of a 3-layered knit polyester spacer fabric, which provides superior air circulation that ventilates and cools the user. The fluid proof, solid, non-skid base material offers a durable easy to clean surface. The cover has the added feature of Velcro straps placed on the bottom, to allow the user to attach the cushion to their chair

3-layered knit polyester spacer fabric yazıyo.
yani turkce çakma adıyla 3d spacer 3 katmanlı 3 boyutlu orme kumaş polyester bazlı.
bendeki kumaşta bunun aynısı zaten.

sen adresini bir an once vermelisin.

yanlışmı anladım yoksa bana bedava mı vereceksin vico minderden öyleyse bana ulaş özelden adresi veririm tabi memnuniyetle

Müdür bu bahsettiğin minder tavsiye edermisiniz

Üst Alt