Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de en mağdur grupların engelli ve emekli olanlar olduğunu düşünüyorum

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
türkiyede en mağdur grupların engelli ve emekli olanlar olduğunu düşünüyorum

engelliye bir himet verilene kadar illallah dedirtiyorlar ekpss den atama yapacaklar hala ses seda yok üstelik iki sene geçerli noldu hala atama yok indrimleri milletin kurudan beleş götürdüklerinin yanında devede kulak kalıyor milletin isteksizce verdiği sadakaya benziyor

emekliler içinde adam gibi zam verilmiyor asgari ücret 800 küsür olmuş emekliye bağlanan maaş 700 tl vs vs devlette bu kör noktaları görecek bürokratlar lazım demekki hükümetin aslında bunları yapacağına inanıyorum ama bakan ve bürokratların yanlış yönlendirmelerinden kaynaklı mağdur gruplar olarak iki grup öne çıkıyor engelli ve emekli ALLAH yardım etsin

oylede olsa neden magduriyet edebiyati yapip niye uzulesiniz:)bal tutan parmagini yaliyo gunumuzde. iktidardaki partide oy ugruna devletin sosyal haklarimizi kendi degil ozel sektorun insafina biraktigi, sosyal devletlerde devlet eliyle yapilmasi sart olan hakkaniyetli yapilacak olanlari ozel sektore yapin diyip kanunlar cikardigi ulkemde en iyisi olan olanaklardan nasil faydalanacagimizi ogrenip onlari uygulamaliyiz.

yani bir bal tutmak lazım parmağı sokup tadına bakmak için yoksa maksat doymak değil :)

Üst Alt