Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de engellilerin yaşam koşulları çok ağır

Emfa

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
BU nedir arkadaş ya HEP HAKSIZLIK...!!

* Engelli statüsünde çalıştırsınlar.
* Asgari ücret versinler
* Hor görsünler
* Hakkımızı yesinler
* Herkez gibi eşit iş yaptırıp Herkezden az para versinler

Ev kirası 700 tl
Asgari ücret 1400 küsür.
tel fatura - kış kömür para yahut doğal gaz para - Ev erzak - eşinin veya çocugunun gideri.

Gelde geçin anası satım :)

Not: daha internet veya kendi ihtiyaclarını hiç saymıyorum bile :D

[SIZE=4]Üst kademe ferah alt kademe fesat[/SIZE]

[SIZE=4]ALLAH GÖRÜYOR... [/SIZE]Hesap günü merak ediyorum har vurup hakkımızı yiyenler nerelere kaçacak :)

TÜRKİYEDE GEÇİM ZOR.........................

Not: Artık isyan edesim geldi :) Ama savunan yok bizi...

Dün iş yerınden genel olarak bu konuları konustuk fanatık AKP li bir arkadas ile. BUnları soyleyınce tek dedıgı; şükür etmesını bılmıyorsunuz diyip kesıp attı :)

Asgari ücrette beli oldu :D 114 TL Artış olcak :D 1 ekmek yerine 2 alırız anca .))))))))

çok doğru söylüyorsun da bazen engelileri engelilerde eziyor engelliyim diye üstün insan değilsin hep bana hep ben benim olsun olmaz ayrıca engelli haklarını yiyen kim olursa olsun hak helal değildir bir engelli için istihdam çok değerlidir engelli istihdam olmalı sahtekar engeliler hariç

Hayattan beklentiler bilinmezlikler ve bunalım

hep beklenti içindeyim değişiklik arıyorum yüzde 56 engelliyim, çalışmıyorum engelli maaşı da az her gün bunalımdayim sizde benzer şeyler yaşayan varmı.

Üst Alt