Hayirli günler Arkadslar Ben Esim icin yaziyorum. Biz Almanyada yasiyoruz
Esim 1998 ile 1999 arasi Türkiyede 390 gün SSK dan calismisligi var, 2000 yilinda Almanya geldi, ve 2001 yilinda Gecirmis oldugu Trafik kazasinda Beli kirildi ve platin taktilar sirtina. Burda yani Almayada Malulen emekli oldu %60 agir özürlü raporu var. (1.) Derecede bakima muhtac diye devlet bakim parasi veriyor
Dr Bulgulari
1- Travmatik BWK-12 Kırılma ( 12/L1 2001, 12/L2 2001 )
2- Depresyon
3- Kronik ağrı hastalığı
4- intihar riski ( Pisikolog sorunlar )
5- Ayakta yanma
6- Boyun agrisi C5/6
7- kişilik değişikliği ( Kronik Kazadan dolayi )
8- Bedensel bozuklugu
Simdi soruma gelince Esim Türkiyede Bir Arastirma Hastanasina yakin zamanda. Bas vuracagiz Acaba %60 Rapor alabilirmiyiz,Türkiyedende Malulen Emeki ola bilmesi icin.
Lüten yardimlarinizi Esirmeyiniz tskl.
Eger Konuyu yanlis yere acmis isem kusura bakmayin. Aranizda yeniyim- Adim Arkadaslardan ricam Lütfen Konu yanlis yere acilmis ise Dogru Konuma, Eklesin ler. Tskl.
Esim 1998 ile 1999 arasi Türkiyede 390 gün SSK dan calismisligi var, 2000 yilinda Almanya geldi, ve 2001 yilinda Gecirmis oldugu Trafik kazasinda Beli kirildi ve platin taktilar sirtina. Burda yani Almayada Malulen emekli oldu %60 agir özürlü raporu var. (1.) Derecede bakima muhtac diye devlet bakim parasi veriyor
Dr Bulgulari
1- Travmatik BWK-12 Kırılma ( 12/L1 2001, 12/L2 2001 )
2- Depresyon
3- Kronik ağrı hastalığı
4- intihar riski ( Pisikolog sorunlar )
5- Ayakta yanma
6- Boyun agrisi C5/6
7- kişilik değişikliği ( Kronik Kazadan dolayi )
8- Bedensel bozuklugu
Simdi soruma gelince Esim Türkiyede Bir Arastirma Hastanasina yakin zamanda. Bas vuracagiz Acaba %60 Rapor alabilirmiyiz,Türkiyedende Malulen Emeki ola bilmesi icin.
Lüten yardimlarinizi Esirmeyiniz tskl.
Eger Konuyu yanlis yere acmis isem kusura bakmayin. Aranizda yeniyim- Adim Arkadaslardan ricam Lütfen Konu yanlis yere acilmis ise Dogru Konuma, Eklesin ler. Tskl.