Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de malulen emeklilik maaşı ne kadardır?

stuttgart

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
neden yazdiklarim cikmiyor, hata bendemi yoksa?

bende yurt disindan katiliyorum, MS ten dolayi emekli oldum, emekli basvurusunda Türkiye'dende calismis olup askerlik yaptigimi vs yazdim, alman emekli kurumuna verdigim vergi no vs. gibi gerekli bilgileri kendileri Türkiye bildirdi, yaklasik bir yil sonra SGK dan bana gelen yazida emekli masimin tarafima ödenebilmesi icin sadece Türkiye'deki ikametgah, banka hesabi ve en yakin PTT subesini istediler, konsoluslukta ablama vekaletname cikartip, dediklerini yerine getirdim. ablam konu hakinda bilgi edinmis, islemlerin yogun oldugunu, yaklasik bir ay kadar daha sürebilecegini söylemisler, o bir ay gecti hala ses seda cikmadi , bir iki hafta sonra tekra soracagim.
ne kadar maas verecekleri hakkinda hic bir bilgi vermiyorlar, yaklasik malulen emeklilik maasi ne kadardir bilen varmi tesekkürler

Bunun öyle net bir rakamı olmaz. 700 alan da var 5000 alan da. Bu tamamen sizin ödediğiniz prime vs bağlı.

www.turkiye.gov.tr adresinden öğrenmeyi deneyebilirsiniz.

primlerin en düşükten ödense bile 4/a satüsünde malulen emekli maaşı şuan 810 tl..

Bu arada 45 günde ses çıkar genelde....

Üst Alt