Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de omurilik pili dolandırıcılığı

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar omirilik pilinden kasıt burada epidüral stimülasyon

Forumu biraz incelerseniz ( kök hücre tedavisi olup ayağa kalkan var mı başlığında ) omurilik pili ile yürüdü diye haber göreceksiniz bundan öncede 2 defa aynı yer ile ilgili haber vardı.

Biraz araştırma yaptım son çıkan haber ile ilgili bahsi geçen omirilik hastasının kırıkları L1-S1-S5 miş . Haberin içeriğinde doktor ile 2021 yılında tanıştığı ve omurilik pili taktığı bu sayede adım attığı yazıyor. İlginç olan destekli adım atması .. ee ne var bunda diyeceksiniz? , bahsi geçen hastanın sosyal medya hesaplarını incelediğimde zaten paralel bara tutunarak adım atabildiği , evin duvarlarınada barlar yapıldığı görülüyor sıkı durun hemde 2019 yılında. Yani doktorla tanışmasından 2 yıl önce hahah ..

Uzatmayayım .. daha öncede yaşlı bir amca yürüdü diye reklam yapmıştı aynı yer. Sonradan ne olduğu anlaşıldı

Yeter kardeşim .! Ya yaptığınız tedaviyi doğru düzgün anlatın manipüle etmeyin yada hiç girmeyin haberi. Bu haberlere kanıp binlerce lirasından olan omurilik felçli hasta var.

İsim falan vermiyorum bu yer ve hasta ile ilgili dediğim başlığı araştırırsanız görürsünüz. Haddini aşma doktor.!

Haa ayrıca , l1-s1-s5 kırıklarınıda sanki T veya C seviyeymiş gibi aktarmakta ayrı bi saçmalık ..

Üst Alt