Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'de uluslararası engelliler kuruluşu mevcut mu?
Türkiye genelinde uluslararası bir engelliler derneği olup olmadığını merak ediyorum. Varsa hangileri olduğunu söyleyebilir misiniz? Yoksa da neden yok?
Bu konuda beni bilgilendirebilecek birileri varsa çok memnun olurum.
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu acaba? Benim için gerçekten önemli bir konu. Ben uluslararası bi kuruluş bulamadım. Sanırım yok, ancak bunun sebebi ne olabilir?
Teşekkür ederim ama sanırım İstanbulla bir ilişikleri yok. Gene de arayacağım elbette.
Peki uluslararası bir kuruluşun olmama sebebi ne olabilir sizce? Soru mu saçmaaaa, ben mi saçmalıyorum bilmiyorum ama gerçekten bu konu hakkında bilgisi yoksa kimsenin, sanırım ben araştırmaya başlayacağım.
sadece isimden ibaret var ama avrupa normlarında yok. uluslararası engelliler vakfı varmış şimdide Metin şentürk dünya engelliler vakfını kurdu, Türkiye dışına hizmet verecekler galiba.
Dernek kuracak arkadaşlar varsa adını Evrensel engelliler derneği veya kainat engelliler derneği yapsın.
Hayallerimize sınır koymayalım...