Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de yabancılara kimliksiz kredi kartı veren banka var mı?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bizim Azerbaycanda paypal ödeme kabul etmediği için türkiyede paypala üye olarak bir de turk bankalarinin birinden kredi karti almak istiyorum,lütfen yardim edin,yabancilar icin kimliksiz kredi karti veren banka varmi?

çok zor neyi göstericeksin? işlem yapacaklar

Kimliksiz kredi ne demek biraz açıklarmısın hemde yabancıya

Türkiye de çalışan TC vatandasına kredi kartı zor veriyorlar..

Bunun cevabını bir bankay gidip öğrensen daha iyi ama kanaatim olumsuz

gasanov
Ben uluslar arasi bir sirkette calisiyorum kimliksiz degilde kredi karti veren tek banka teb veriyor yabanci bir arkadasima cikarmistik bu kredi karti yeni cikti istersen bankaya gidip sor ama burda bildigim kadarin ile calismak zorunda

hepinize tesekkur ediyorum,mesele bu ki,ben kendi ulkemde yasiyorum,ebay.com gibi sitelerde satis yapmam icin bana paypal odeme hesabi gerekli,bizde de bu mumkun degil.bir turk kredi karti gerekli ki satis yaparken alici parayi o hesaba gondersin.online yapmak istiyordum o yuzden kimliksiz dedim

Paypal hesabını onayladıktan sonra para işlemleri IBAN ile olmuyormuydu. Ben öyle hatırlıyorum sanki...

Üst Alt