Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'nin en iyi kulak doktoru kim?

Sculptor

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Türkiye'nin en iyi kulak(duyma kaybı, kelimeleri-cümleleri anlamama-karıştırma ve sinirsel olarak) doktoru kim?

bu sorunuz cokkk acemi bi soru desemmi acaba.
kulak doktoru kulak hastaliklarina bakar. sizin konusma anlama, duyma kaybi, cumle ayirma gibi sinirsel olaylarla alakali degildir. bu sorduklariniz odyoloji konusuna girer. odyologlarin meslegini tarif ediyorsunuz. bide cok iddiali olmus turkiyenin diye. doktoruda odyologuda odyometristide kendi alaninda uzmanim der. ama sifa niyetine derseniz; elbirligiyle ya ameliyatla koklear implant, ya kemik yolu implant yada ameliyatsiz isitme cihazi cozumdur sinirsel kayiplilara doktor ilac karetmez. burda odyologlarin elini opecek iyi bi tetkik yaptiracaksiniz. sonrada kayip derecenize gore cihazlanacaksiniz.
gene diyeyim doktorlarin cogu bizim nasil duydugumuzu, hangi cihazlarin bize olacagini bilemezler odyologlar olmadikca.

gereksiz bir cevap verdiğin için sağol. Türkiye'nin en iyi kulak doktoru kim?

Merhabalar..

Levent Sennaroğlu'nu öneriyor herkes genelde KBB alanında iyi olduğu söyleniyor ama bilemiyorum.
Benim Doktorum Beyin Cerrahı Hakan Oruçkaptan ve çok memnunum mükemmel bir doktor en iyilerden..
İşitme açısından beni Levent Sennaroğluna yönlendirdi. O önerdiyse ben de onu desteklerim..

Geçmiş olsun.

LEvent Sennaroğlunun amiri olan EROL BELGİN'i öneririm :)...

Nerede ve hangi alanda iyi bu doktorlar

profesor erol belgin kulak doktoru degil odyologdur.ne kadar gereksiz cevap diye tanimlasanizda yanlis bildigim yerde dogrulari soylemeyi severim.
levent bey kulak doktorudur iste. o kadar doktor dolastim levent bey gibi derdime derman buldugum doktora rast gelmemistim. levent bey dunya yuzunde en begenbdigim kulak doktorudur. ama kulak doktoru sinirsel isitme kayilarinda ise yaramaz. sizin odyo olcumunuzu yapamazlar. sizin tetkiklerinizi yapamazlar. sinirsel isitme kayiplarinda doktorlarin isi bitmistir. birsey yapamazlar. kulak hastaliklari ayri bilimdir, odyoloji ayri bilimdir. bunlari karistirmamak lazim.

Shukufe odyolojiye KBB önermediği sürece gidemiyorsun ki.
Benim problemlerim işitme sinirlerimde odyo vs çekinebilmem için illa ki KBBye gidip Odyo vs istemesini söylüyorsun
Kaldı ki doktor uygun görmezse yazmıyor da. Yani hadi ben odyoloğa gidiyim diyemiyorsun ki. İlla ki KBBye gidecek önce.
Ha odyologlar da testleri çektiler diyelim yine ameliyat vs olacaksa yada test sonuçlarına bakılacaksa tekrar KBBye gönderiyor.
Ben daha yeni işitme sinirlerim için ODYO BERA vs isimlerini unuttum hepsini çekindim ama çeken odyolog KBBye randevu verdi ben buradaki doktoru istemediğimden
Levent Sennaroğluna faxladım, sonuca göre Ankaraya gideceğim.

Son düzenleme:
devlet baba davulu doktorun boynuna asmis sen cal diye:pbir aylik pratisyen doktorada gitsen seni odyoya gonderir:eek: ama tabi kulak yollarini filan kontrol etmeli doktor. en azindan buson varsa bunu cikarmali.
yoksa kulak doktorlarina yolu acan tetkikleriyle hastaliginin teshisini koymasinda en etkili bilim odyolojidir. isitme aletleride doktorlarin bilgisi disindadir her ne kadar davul tokmak onlarda olsada.

ha sahi odyo kagidinda isitmeni hele bi diyiver. bana dert oldu cunku:pdudak okuma yarisinda beni gecme diye:eek:

Mail adresini ver direk odyo kağıdını göndereyim canım bir şey yazmıyor çünkü :D
Hava ses ortalaması sol hava 115 sağ 117 .. Kemik sol 63 sağ 63
Konuşmayı alma eşiği sol NA sağ NA
Konuşmayı ayırt etme sol Ty sağ Ty
Diğerlerinde tireler (-) var :) hep boş boşuna çekindim yani
Kanı ve tavsiye = Bileteral TipA timongram elde edilemedi. Bilateral akustik reflexler elde edilemedi.
Bilateral OAE gözlenmemiştir.

benim anliyacagim kadari bunlar yeterli plumeriacim.:eek:senin hava yolunun bu kadar dusuk olamayacagini dusunurdum pes diyorum. sen beni yenmissin bak bu dudak okumada:eek: ama benim kemik yolu olculmuyor yok desemmi buna gore.
sen bunu Mehmet Aksit hocamiza bi yolla bence. hepimize yardim ediyorsagolsun. belki kemik yollu cihazlar isine yarayabilirmi. saglik konusuna bakmiyor mehmet bey. isitme cihazi bolumune bi yaz en azindan. senin beyin sapi implanti olmana hic gonlum razi gelmiyor. vallahi baya baya uzuluyorum canim. allah yardimcin olsun.

shukufe arkadaşım. ben sadece kbb doktoru istedim. odyo isteseydim belirtirdim. ilgin için sağolasın.

plumeria belirttiğin doktor için sağolasın. birde tevfik sözen varmış. sanırım bu doktor burunda çok iyiymiş. kulakla ilgili bir şey göremedim.

Canım teşekkür ederim henüz Biyonik Kulak yada Beyin sapı implantı demediler ama cevap bekliyoruz henüz ameliyat fikri yok bende.
Olmak istemiyorum ama bakalım Allah büyüktür.

öncelikle hakkında hayırlısı, sağlıklısı olsun. bende hemen başlamak istiyorum bu muayene işlemlerine.

Üst Alt