Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'nin sayılı şirketlerinden birinde staj yapıyorum. İşe girebilir miyim?

sinova

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam ilk önce o değerli vakitlerinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben türkiyenin sayılı şirketlerinden birinde şuan lise stajı yapmaktadyım kendi bizzat engelli bir arkadaşınız ve bir kardeşinizin bundan 2 yıl önce geçirdiğim perthes hastalığı engelli raporum %40 şuan iş hayatımda ilerlemekteyim duyduma göre çalıştığım şirkette engelli iş alımları varmış yani engelli arkadaşlarımız abilerimiz şuan şirketkette çalışmakta ben lise stajı yapmaktayım normalde de üniversite mezununları işe alıyorlar yani iş başvuru yapacaksınız birde elemeden geçeceksiniz. benim stajım yavaş yavaş sona yaklaştı şidmi staj bitimde engelli raporumla gitsem işe girebilirmiyim ve işe ama yine üniversite okuyacağım sabah iş akşam üniversiteye gideceğim 2. öğretim yani şuan aklımda tek soru lise mezunu olacağım beni işe alırlarmı özürlü belgemde var %40 oranında bunu çok merak ediyorum yani boşu boşuna sevinmeyim belki kendimi avutuyorumdur.

staj yaptığın yerde seni seviyorlarsa kalırsın kardeşim oranın yetkili birisinle konuş böyle böyle de durumu izah et hakkında hayırlısı neyse o olsun selametle

sinova;

Büyük bir ihtimalle kendini avutuyorsundur, ama boşver takılma o kadar güzel vakit geçirmeye bak

ama staj yaptığın yerde çok engelli var direk başvurunlar onları almışlar.

Zaten staj bana sorarsanız okul hayatından daha önemli bir şey. Ama staj süresi de çok önemli tabi

arkadaşım hangi şirkette çalışıyorsun burdan onuda yaz belki bir müslüman engellil kardeşimiz faydalanır.

Üst Alt