Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turksat KabloNet (UyduNet) engelli indirimi

hayalet73

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Sonunda engellilere indirim yapan firmalar kervanına Türksat Kablo da yarım yamalak geçti. On gün kadar önce internet için, engellilere özel yeni paket açıkladılar . Zayıf bir paket ama başlangıçtır sonuçta. Bu pakete üye olan veya geçen varsa bilgi verirse sevinirim. Umarım aynı durum televizyon paketlerine de kısa sürede yansır. Ayrıntıları:

İNDİRİM YAPILACAK TARİFE

10 MBPS'E KADAR
20 GB KOTALI TARİFE
TARİFE BEDELİ

39 TL
ENGELSİZ TARİFE

29,25 TL
İNDİRİM ORANI

% 25
1 MBPS'E KADAR SINIRSIZ
29 TL
21,75 TL
% 25
1 MBPS'E KADAR KULLANDIĞIN KADAR ÖDE
12 TL
9 TL
% 25
5 MBPS'E KADAR KULLANDIĞIN KADAR ÖDE
16 TL
12 TL
% 25
10 MBPS'E KADAR KULLANDIĞIN KADAR ÖDE
20 TL
15 TL
% 25
KOTA AŞIM ÜCRETİ
3 TL
2,25 TL
% 25

· Tarifeye, engel oranı %40 ve üzerinde olan vatandaşlarımız abone olabileceklerdir.
· Başvuru esnasında aşağıdaki belgelerden birinin ibrazı ve fotokopisinin teslimi gereklidir:

- T.C. Özürlüler İdaresi Başkanlığı'nca verilen Özürlü Kimlik Kartı
- Devlet Hastanesinden verilen en az 5 imzalı sağlık kurulu raporu
- Nüfus cüzdanına işlenmiş ve engel oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdanı
- Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı

· Engelli vatandaşlarımız bu indirimden, adlarına kayıtlı sadece bir abonelik paketi için yararlanabileceklerdir. Abonenin birden fazla aktif indirimli paketi olamaz.
· Uydunet hizmetine dair indirim belirtilen tarife ücretleri ve kota aşım ücretleri için geçerlidir.
· Engelli Müşterimizin abone olduğu interaktif hizmetler bu indirim kapsamında değildir. (Sabit IP, VoIP, Antivirüs Hizmeti vb.)
· Uydunet hizmeti için yapılan indirim Kablo TV ve Teledünya tarife ücreti için geçerli değildir.
· Kampanya koşullarında belirtildiği sürece, Engelsiz tarifede olan müşteriler de söz konusu kampanyalara katılabilirler.
· Kampanya dışında abonelik yapan müşterilerimizden; kurulum ve aktivasyon ücretleri alınacaktır.
· Yeni abonelik başvuruları; İl Müdürlükleri, iş Ortakları ve Çağrı merkezi üzerinden alınabilecektir. Tarife değişimiyle geçiş işlemleri ise İl Müdürlükleri ve İş Ortakları ofislerinden yapılabileceklerdir.

Güzel ama yetersiz bi kampanya.

Sınırsızın hızı biraz artırılsa daha güzel olabilirdi.

Akasaray merkezde yaşıyorum ve defalarca mail attım ama aksaraya bir türlü yatırım yapmıyorlar bu nedenle yararlanamıyorum :S

24 ay taahhüt olayı işin cılgını çıkarıyor.
Yoksa ha 1 mb ha 8 mb aynı yani...
Ben gidiyorum laptobumla 8 mb le de aynı interneti kullanıyorum.
Evimde 1 mb lede...

İndirme yapanlar için bilmem. Benim işim hep online la...:)

Ama 21 lira ise güzel bir tarife derim.

merhaba arkadaşlar ttnet hariç hangi kurum olursa olsun bence indirim onların olsun

türk satta 5 mbps internet 69 tl

ttnette 16 mbps internet 64 lira ikiside sınırsız fiyata bakınn .. ttnette 8 mbps sınırsız 59 tl engelli indirimine 41 tl bence ttnet den şaşmamalı sonuçta hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor. bence ttnet

Altyapı olarak ttnet dahada uygun şartlarda fiyat sunmalı.

ya iyi hoşta,işte her yerde de yaygın olsa bu kablonet..talep üstüne geliyolarmış..bir yer de belli çoğunluk olmasa olmazmış..e iyi de sen reklamını iyi yapmasan milletin nasıl haberi olurda seni seçer..ben bunu anlamıyorum..bence diğerlerinden bin kat iyi bu..hemde hızlı bildiğim kadarıyla..

Şimdi elma armut ve eriği birbirine karıştırmayalım. Adsl, kablo internet ve fiber internet sonuçta internet erişimi sunar fakat teknolojiler farklıdır. Adslde santral binasının karşısındaki apartmanda oturuyorsanız 8 mbps görürsünüz ama santrale 3 km uzakta oturuyorsanız 4 mbps alırsanız şanslısınız demektir. Allahtan TTNet de artık fiber sistemine geçmeye başladı. Şu anki sistemleri sokağınıza kadar fiber kabloyla gelip evinize bakır kabloyla giriyorlar.Ayrıca belli bir sabit ücret de telefon için ödersiniz. Kablo internette hız daha stabildir. 1 mbps abonesi iseniz genelde hızınız 1 mbpsnin biraz üstünde verilir. İnternetle beraber eski kablotv hizmeti ücretsiz verilir. Sokağınıza kadar fiber kabloyla gelip evinize koaksiyel kabloyla girerler. Fiber internette ise hız tam anlamıyla stabildir. Bu hızı internette gezerken hissetmeniz mümkün değil fakat download aşamasında rahatlıkla hissedersiniz. Binanıza kadar fiber kabloyla gelir evinize cat6 utp kabloyla girerler. Genelde binanıza kabinet kurdukları için aktif ve pasif cihazlarla birlikte yatırım maliyeti yüksektir. Yani bu üç teknolojiyi birbiriyle kıyaslamak, araba galerisindeki kamyon, minibüs ve binek otoyu birbiriyle kıyaslamaya benzer. hangisine ihtiyacınız varsa ve hangisi işinize geliyorsa onu kullanırsınız bu kadar basit.

hayalet73;
Adslde santral binasının karşısındaki apartmanda oturuyorsanız 8 mbps görürsünüz ama santrale 3 km uzakta oturuyorsanız 4 mbps alırsanız şanslısınız demektir.
demişsin..

bu kastettiğin telekom binasınımı diyorsun ? eğer öle ise ben telekom binasına 200-300 metre uzaktayım..ama sözde 8 mb/sn sınırsız olan netim 1-2 mb/sn ye çıktığında şükrediyorum..sence bu nedendir ?

Adsl deki sorunların % 50 si evinizdeki splitter cihazından, % 50 si de apartman içindeki telefon altyapısının çok ek yapılmış olmasından kaynaklanır. Splitteri değiştirmeyi deneyin ve mümkünse apartman dağıtım kutusundan evinize tek ve eksiz bir kablo çekin. O mesafede yüksek hız almanız lazım.

splitter değiştirdim..o zman binanın altyapısı iyi değil..onuda bilemeyiz şuan..duvarın içinde yani kablolar :) neyse saolsın kardeş..

Evet eski sistemlerde sorun olabiliyor. Yeni binalarda telefon altyapısı için apartman içine cat6 kablo çekiliyor.

Fiber internete geçecek olanlar ben arayıp sordum 40 yaşın altında olan binalara çekiyorlarmış sadece

teşekkürler güzel hizmetmiş.. ama kotaları nasıl oluyor ben anlamadım. hali hazırda 1 mbps lik sınırsız tarife kullanıyordum 30 tl civarı kablo tv+hd yayın birlikte 41.5 veriyoruz.taahhütümüz yok çok şükür :)

Valla çok büyük iş yapmışlar gibi sınırsız tarifede sadece 1 mbps olanında indirim yapmışlar. İndirim sadece internette geçerli olduğundan teledünya paketlerini kapsamıyor. Bizim gibi eski kullanıcılar çözüm ortaklarından başvurmak zorunda. İstanbul Avrupa yakasında ancak 3-4 yerde var yani. Bu arada BTK. adil kullanım hız düşürme sınırını 3 mbps ye çıkardığına göre, bir süre sonra en düşük bağlantı hızının tüm servis sağlayıcılar için 3 mbps olma olasılığı yüksek. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Kablotv ve Uyduntet internet bağlantısı için başvurayım dedim. Binamız yeni bina olduğu için bina da kablotv bağlantısının olmadığını söylediler. Oysaki karşı bina da yandaki bina da var. Binada olmadığı için faydalanamıyoruz. Yani görüyorsun ama dokunamıyorsun olayı.. :) Bu konuda ne yapabilirim bir fikri olan varmı?

Sokağınızda var binanızda yoksa :
Bulunduğunuz şehirdeki Türksat İl Müdürlüğü ile irtibata geçmelisiniz. Sizden bir dilekçe talep edilecektir. Dilekçenizi İl Müdürlüğümüze göndermeniz halinde, İl Müdürlüğü tarafından yapılan proje araştırmasının sonunda bir değerlendirme raporu hazırlanır. Bu rapor sonucunda oluşan masrafın şirketimiz tarafından karşılanması için İl Müdürlüğümüz tarafından binanızdan taahhütlü abone sayısı istenecektir. Belirtilen sayıda müşteri abone olmayı taahhüt ederse, altyapı ücretsiz olarak binanıza taşınacaktır.
KAYNAK: Türksat kablo sık sorulan sorular bölümü

Üst Alt