Bir rotarlı geçmiş olsunda benden.Ben düşme konusunda master yapmış durumdayım.En son hamileyken düştüm.Bütün kaburgalarım kırıldı sandım.Kaburgalarım lavaboya çarpmasaydı kafam dağılırdı.Düşünce birde kalkamıyorum.Yer dinlendirici geliyor galiba. :lol: En pis düşmemde üniversitedeyken oldu.Derse yetişeceğim diye buz pateni yaptım.Güm diye bir ses ardından tekrar bir güm.Ben yerde boylu boyunca yattım daha kalkamıyorum.Minik kuşlar uçuştu kafamın etrafında.Arabalar vızır vızır,tamam dedim ,bir araba gelse ben mevta...Derken bayanın biri geldi kalkmama yardım etti,sonra birlikte düştük.Sonra tekrar kalktık.Beni okula yakın kırtasiyeye bıraktı.Ben oturdum,dinlendim.Ama hala dersi düşünüyorum :lol: .Herşeye rağmen gittim dersi dinledim,öylede güzel ders notu tutmuştum ki ...:lol: Neyse akşam oldu eve gittim,arkadaşlara söyleyince olayı öyle telaşlandılarki.Hastaneye gittik,aynı zamanda okulumda oluyordu.Acilde gerekli tetkikleri yaptırdım.Bir yandanda anatomi çalışıyordum.Arkadaşlar kahkahayla gülmüştüler.Dr. da ne oluyor ,bu durumdada ders mi çalışılır be demişti.Ne günlerdi ya...Bir düşme olayı beni taaaaaaaaa yıllar önceye götürdü.İnşaallah her seferinde düşsekte ciddi bir sorunla karşılaşmayız.