19.07.2017 tarihinde maltepe park avm gittim 2 katta yemek yicektim ilk wc gidim dedim tekerlekli sandalyede olduğum için engelliler wc girdim gözlüğümü müsayt biyere koydum çıkarken gözlüğü unuttum kapıyı kapattım 2 kata yemek yemeğe çıktım sonra hemen aklıma geldi hızlıca aşşağa indim kapı sonuna kadar açık gözlük yok güvenliğe gittim adımı numaramı aldı gelirse ararız dedi bende şaka mı yapıyorsunuz gözlüğüm kayıp değil çalındı kameralara bakın dedim isteksiz biçimde baktı sizden sonra iki bayan girmiş dedi bilemeyiz hangisi aldını dedi ben aküllü aracımla içeri giremiyorum kapı çok dar oldu için baya uzaktan bakıyorum bende dedim fark etmez ikisindende şikayetciyim tamam bana savcılıktan kağıt getir ben sana görüntüyü öyle verebilirim dedi bende polisi aradım durumu anlattım çok ilgilendiler hemen ekip yolladılar polisler gelince avm müdürleri şefleri bütün güvenlik görevlileri odaya doldu işler değişti ben wc çıktıktann sonra hemen 2 dk sonra mavi şapkalı normal bir kişi 45 yaşlarında engelli wc kullanmış sonra kapıyı kapatmadan hemen ordan uzaklaşmış hemen ardından ben gelmişim 8 dk içinde oldu bu olay polis o kişinin fotolarını aldı olayı yazdı vs sonra bana bizim karakola gel biz bir kağıt vericez onla avm gel video al bize getir dedi gözlük 350 tl güneş gözlüğüydü