Daha önce başka hastahaneden epilepsi için başvurmuş ve %40 süreli rapor vermişlerdi.Kronik epilepsi olduğum için iyileşme imkanım olmadığı halde tekrar yenileme için gittiğimde vicdansız bir doktorun inatla kraldan çok kralcılık tutumu sayesinde aslanlar gibi %20 diye düşürüp dalga geçer gibi % 20 süresiz verdiler !...
6 ay sonra Tuzla Devlet Hastahanesi'ne başvurdum.
Personelin güleryüzlü sevecen ilgili durumu beni mest etti hayret içinde kaldım...
Doktorların sevecen alakalı ve anlayışlı bir biçimde davranıp ilgilenmesi daha çok şaşırmama vesile oldu...
Bir an rüyada olduğumu sandım ama gerçekti...
Bütün muayenelerimi 1 buçuk saat içinde bitirdim lakin eeg,mr ve kan tahlilleri olduğu için doğal olarak bir hafta sonraya sarktı heyete girmem...
Hele ki kendi bölümüm olan nöroloji bölümündeki çok değerli hanımefendi kibarlık,sevecen ve anlayış timsali değerli doktorumun davranışı daha çok mest etti.Bu yaşıma kadar ilk defa devlet hastanesinde böyle bir nadide doktorla karşılaşmış oldum...
Heyet günü tüm doktorların alakalı ve sevecen engelliye önemli değer veren davranışları takdire şayandı..
En sonunda %40 sürekli raporumu almış bulundum ...
Yolu düşecek tüm kardeşlerime tavsiye ederim...
6 ay sonra Tuzla Devlet Hastahanesi'ne başvurdum.
Personelin güleryüzlü sevecen ilgili durumu beni mest etti hayret içinde kaldım...
Doktorların sevecen alakalı ve anlayışlı bir biçimde davranıp ilgilenmesi daha çok şaşırmama vesile oldu...
Bir an rüyada olduğumu sandım ama gerçekti...
Bütün muayenelerimi 1 buçuk saat içinde bitirdim lakin eeg,mr ve kan tahlilleri olduğu için doğal olarak bir hafta sonraya sarktı heyete girmem...
Hele ki kendi bölümüm olan nöroloji bölümündeki çok değerli hanımefendi kibarlık,sevecen ve anlayış timsali değerli doktorumun davranışı daha çok mest etti.Bu yaşıma kadar ilk defa devlet hastanesinde böyle bir nadide doktorla karşılaşmış oldum...
Heyet günü tüm doktorların alakalı ve sevecen engelliye önemli değer veren davranışları takdire şayandı..
En sonunda %40 sürekli raporumu almış bulundum ...
Yolu düşecek tüm kardeşlerime tavsiye ederim...