Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Twitter'da 22.00'da Hastag ile dikkat çekelim!

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Dün yapılmış sanırım bnm netim az oldgu için çok kalamıom nette görmedim
#Engellilere10binatama Hastag ile sesini duyuran çok herkes aynı anda herkes yaparsa daha çok dikkat çeker katılım sağlayalım bu arada atanan arkadaşlar da biz atandık bitti deyip çekilmesin destek olsun dünde siz bekliyordunuz bizim giibi.. Bilginize
Bugun saat tam 22.00 de aynı anda Twitter dan Hastag yapın yapalım #engelliatamalarıöneçekilsin #Engellilere10binatama ve etikete devlet büyüklerini ekleyin ii aksamlar

Arkadaşlar artık sabrımız kalmadı. Harekete geçmeliyiz. Ben facebook hesabı dahi açtım, oralar daha aktif buralardan, bu duyuruyu oralara da yazalım. Her yerden duyuru yapalım, bugün saat 22:00'de #EngellilerAtamaBekliyor tagı altında buluşalım. Bakın ana tag bu olacak. Bunu yazarken yanına ne yazarsanız yazın ama bu tag mutlaka yazılmalı. Vee ayrıca tweet atan arkadaşlarınızın tweetlerini RT ve Fav yaparak tagın daha kısa sürede gündeme girmesini sağlayabilirsiniz.

Tek ortak tag altında birleşelim, herkes farklı bir şey yazarsa gündem olamayız. Bakın bunu temel ve acil bir görev olarak düşünelim, akşam saat 10'da twitterda randevunuz var, bunu ciddiye alalım ve o saatte telefon ya da bilgisayarlarımızın başına oturalım.

Tekrar ediyorum, bu duyuruyu her yere ama her yere yazın, twitter hesabı olan arkadaşlarınızdan destek isteyin. Ünlüleri etiketleyip taga destek isteyebiliriz, örneğin Haluk Levent bu mevzularda duyarlı ve hemen geri dönüş yapabiliyor. Mutlaka mention(yani adamın son attığı tweetlerin altına yanıt yazarak) veya etiketleyerek dikkatini çekelim.

Veee yine tekrar ediyorum bu akşam saat 22:00 herkes twitterda olsun.
TAG: #EngellilerAtamaBekliyor

Yahu buranın yöneticileri ne yapmaya çalışıyor. Ben tag altında birleşelim diyorum, ama insanların kafasını karıştırmak için her türlü çabayı sarfediyorlar. Benim attığım konu başlığı bu değil. Tag'lar farklı olursa nasıl gündem olacağız? Lütfen konu başlığı benim az önce attığım şekilde düzenlensin? Bu bir duyuru, her yerde duyurmaya çalışıyorum,

LÜTFEN DİKKAT! TAG BAŞLIKTA YAZILAN DEĞİL.
Tek tag altında toplanıyoruz.
Bu akşam saat 22:00'da Twitter'da buluşalım.
TAG: #EngellilerAtamaBekliyor

Esilaa

Arkadaşlar, karar verin başlığı tashih edelim.

hozgul abi sorun da bu zaten. Herkes tek tag altında toplansa gündeme girme olasılığımız daha yüksek oluyor. Kaldı ki şu süreçte önemli olan şey artık kadro sayısı değil, atamaların bir an önce yapılmasıdır. Birinci atama erken olursa diğer atamalar da zamanında olacak ve dolayısıyla toplam kadro zaten daha fazla olacak.

Ben tüm facebook gruplarına tag olarak #EngellilerAtamaBekliyor yazdım. Lütfen bu şekilde düzenlerseniz buradaki arkadaşlara da daha sağlıklı duyurmuş olacağız. Teşekkürler.

hozgul arkadaş konuyu dün yazmış, yani tag çalışması dün yapılmış. Onun yaptığı duyuru bugünü kapsamıyor. Yani benim bugün başlattığım bu tag çalışmasına onun da zaten destek vereceğinden eminim. Ama siz nasıl uygun görürseniz artık.

Tweeter dan zehrazumruts nın her tweetıne atama beklıyoruz yazın nisaısra99 kullanıcı adım atama beklyrum dıye sabıtldım .

Bıse yapmak isteyen bu akşam saat 22.00 da #EngellilerAtamaBekliyor hasdagine katılsın ünlülerin sayfasına tweet atsın

@hozgul dünlük bugünlük bi mevzu değil bi ay iki ay dikkat çekene kadar hergün akşam 10 da yapılacak yapılsın diye yani farketmez konu başlığını değiştirmek değiştirmemek değil mevzu dikkat çekme derdindeyim ben

@Esilaa konu dün bugün değil konu dikkat çekmek istenileni yaptırmak celallenme öyle hemen ilk ben yazmışım yani seninkini de taşımışlar buraya aynı konu dye toplamışlar benim kaç konu öyle oldu taşındı kural böyle ise bizede uymak düşer sen yazdın ben yazdım a girersek işin içinden çıkılmaz nyse aksam Twitter da grsrz

acı gerçek Esilaa

Herkesin niyeti engellilerin hakları üzerine. Konuya odaklanmak daha akılcı olacaktır. Birlikten vazgeçmeyelim.

Ben bircok unlunun son paylastıgı tweetın ıcıne spor takımlarının son paylasımlarına siyasılere Bıse yapmak isteyen bu akşam saat 22.00 da #EngellilerAtamaBekliyor hasdagine katılsın desteğinizi bekliyoruz yazdim!!!!!!!!

acı gerçek

Celallenme yok. :) Birlikte mücadele etmek var. Benim de dikkat çekmek istediğim nokta tek tag altında toplanmaktır. Konu başlığında farklı tag, benim yazdığımda farklı bir tag yazınca insanların aklı karışmasın istedim. Tek bir taga karar verip o tag altına tüm talepleri, kaç kadro istenildiği filan yazılırsa daha doğru olur diye düşündüm. Ama hasgtag olarak tek bir tane olmalı ki gündeme girebilelim.

Sorun yok inşallah kardeşim, akşam #EngellilerAtamaBekliyor tagı altında görüşmek üzere. :)

Twitter da herkes aktif akşam a kadar etiket yapıyorlar bn de tabi gidin sizde haber kanalları na yükleniyorlar

Takipçi sayısı çok olan hesaplara rica ederseniz yardımcı oluyorlar, o zaman top trende girme şansı daha yüksek.

Guncel.
Arkadaşlar biz şimdiden bazı hesapları etiketleyerek dikkat çekmeye çalışıyoruz. Haydi siz de gelin, saat en geç 10'da tagda buluşalım ve rt, fav yapalım, tweet atalım, gündeme sokalım şunu ya.

Pes etmek yok. Bugün farklı bir taktik uyguluyoruz. Akşam saat 21:00'da Devlet Bahçeli'nin attığı son tweete mention atarak dikkat çekmeye çalışacağız. Lütfen akşam saat 9 da twitterda Bahçeli'nin attığı son tweetin altında buluşalım.

Devlet Bahçeli, yerinde bir tercih olmuş; ne de olsa kendisi erken seçimlerin Türkiye'deki mimarı. Atamalar için de bir çıkış yapabilir. Ancak yarın öbür gün: "Engelliler ne yapmak, nereye varmak istemektedirler?" diye açıklama yaparsa da şaşırmayın. ;)

Evet Bahçeli'ye sesimizi duyurursak mutlaka gerekli merciilere durumumuzu iletir.

Üst Alt