Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üç ay önce bacağım dizaltı ampute edildi. Protez kullanımı hakkında..?

necmiye acar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar 3 ay önce ampütasyon ameliyatı oldumsağ diz altı bacagım kesildi henüz protez takılmadı takılınca neler beni bekliyor kaygılarım var aynı duruda olanlar yorularını bekliyorum

Allah şifa versin canını sıkma moralini bozma. hayat yeni başlıyor senin için. ben de 12 yaşımda kaybettim ayağımı. 29 yaşındayım. istersen mail adresimi kaydet oradan özel sormak istersen yardımcı olurum: durdurundunyayiinecekvar@hotmail.com

necmiye acar :

öncelikle geçmiş olsun diyorum ampute oldunuz diye üzülmenize içinizi karartmanıza hiç gerek yok aksine daha güçlü olmak zorundasınız ve şuan okadar çok gelişmiş protezler varki taktığınız zman bile eski hareketlerinizi yapabiliyorsunuz protez yaptırırsanız eğer 10 gün bi zorluk alışma süreci yaşarsınız ve sonrası zaten kendiliğinden gelir hiç bir zorluk çekmeden artık alışmış olursunuz kısacası korkulacak herhangi bir sıkıntı yoktur ve herhangi bir kötü bulguları yoktur .... tekrardan geçmiş olsun ..

Üst Alt