Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üç yıllık mücadelemin sonu: amputasyon [O An]

Konular
10
Reaksiyonlar
0
3 yıl önce sol bacak tibiada stres kırığı oluştu. alçıya alındı olmadı. sonra platin takıldı. ameliyatı yapan doktor hatalı yaptı ve tekrar ameliyata aldı bir hafta sonra. ne olduysa o ameliyatta oldu. kemik enfeksiyon kaptı. 3 yıldır uğrastık. antibiyotik tedavisi oksijen tedavisi cevap vermedi.
ameliyatı yapan doktoru mahkemeye vermeyi çok düşünüyorum. kendimi toparlamam lazım. bu arada o doktor ibni sina ortopedi hocası ankara da.
geçen ay gata ortopedide heyete girdim ve sonuç sol diz altı amputasyon. yani diz altından dizim kesildi.
12 gün oldu ameliyat olalı. çok çektim artık ameliyata yani kesilmesine razı oldum. bundan sonra protezle yasamıma devam edeceğim. alıştım bu fikre. bacak beni değil ben onu tasıyordum çünkü. sitede amputasyon ameliyatı olmuş arkadaşlar bana çok moral verdi.
herkese teşekkür ederim.hepinizi seviyorum.
sevgiler...

Çok çok geçmiş olsun İlknur. Zor günleri geride bıraktığını düşünüyorum. Bundan sonrası çok daha kolay olacaktır. Yaşam akmaya devam ediyor...

ilknur çokgeçmiş olsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu siteden asla kopma çünkü bu sitede bana çok yol gösterdi ve çok şey kazandırdı selamlar

geçmiş olsun kolay değil
ama suçlularda cezasını çekmeli insan hayatı veya yaşam kalitesi bu kadar ucuz olmamalı

çok geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamazsın hayatının kalan bölümünde ALLAH şifa versin
arkadaşım

Öncelikle buna şükür diyelim,üzücü bi olay fakat yapacak elden gelen bişiy yok.Aynı hastanede bende tedavi gördüm dediğiniz gibi hastane mikrop yuvası,doktorları deseniz para için yemin etmiş bana enfeksiyon kaptırdılar,bende doktor kurbanıyım ama bunada çok şükür şimdi iyim banada çok çektirdi o hastane.Sizin gibi babam vede bende çok araştırdım mahkemeye vermek için ama çok zor cevabını aldım.Üstelik benim bütün tedavi giderlerim parayla oldu ayrıyetende doktorun ameliyata girmesi içinde döner sermayeye hesabına para yatırıyordum.Kendi yaralarımdan hariç bu seferde doktorun yapmış olduğu yaralar beni çok üzdü. Benim de arkadaşlara tavsiyem o hastaneye gidip ortopedi bölümü vede mikro el cerahında görev yapan .... bu şahsın adını duyduğunuzda uzaklaşın parayı çok seviyor veriyorsun yinede girmiyor üstelik beni ameliyat yaptı başka meslek taşı YEMİN EDERİM kasap mı bunu yapan diye meslek taşını kötüledi :( Neyse bundan sonraki halimize şükredelim bu dünyanın öteki tarafında sorarız orda elbet bi gün.

Çok geçmiş olsun ne yazikki boyle saglık skandallari çok oluyor Türkiye'de.Allah yardimcin olsun

gecmiş olsun arkadaşım umarım cabuk atlatırsın o adını bile anmak istemediğim dr ALLAHA havale et

geçmiş olsun çaresi olduktan sonra üzülmene gerek yok. çekilenleride şöyle bir kenara bırakıp acısıyla tatlısıyla yeni hayatına ve sitemize hoşgeldin diyorum :)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, HAYAT DEVAM EDİYOR VE HAYATINIZDA BUNDAN SONRA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

ve yine her güzelliğin (yaşamanın ) bir dikenidir bu
geçmiş olsun yenilerinin olmaması dileklerimle
böyle durumlarda tek vücut olamız dileğiyle

LÜTFEN SECİCİ OL

İlknur hanım öncelikle geçmiş olsun. siizi çok iyi anlıyorum.

Nedenine Gelince : Bende 1996 yılından bu tarafa diz altı protezi kullanıyorum.
size bazı tavsiyerde bulunacağım özellikle şu aşamadan sonra size protez konusunda tavsiyede bulunacağım protezinizi yaptıracağınız firmada seçici olun ve çok dikkatli olun ben 96 dan bu tarafa çeşitli firmalarda protez yaptırdım. Protezlerin hepsinide ankarada yaptırdım. ve bu son yaptırdığım proteze kadar sürekli sorunlar yaşadım ( Protez vurması, pişik- kıl dönmesi gibi ) Gittiğim doktorların % 90 bu sorunların çoğunluğunun PROTEZDEN kaynaklandığını söylediler ve değiştirmemi söylediler. ama yine aynı sorunlar yaşıyordum takii en son başka bir protez firmasına gittim. ve en son protezimi KIZILAYDA olan ATILIM ORTOPEDİYE yaptırdım.

Şuan allahıma Şükürler olsun çok rahatım. size en son tavsiyem herşeyden önce bütün engelleri kafanızda yenin

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.

Sağol arkadaşım.sizler en büyük moral kaynağımsınız.herşey bizler için ne diyelim.kimin ne olacağı belli değil.allah bugünümüzü aratmasın.güzel günler hepimizin olsun...

GEçmiş olsun İlknur Arkadaşım. Fakat hiç kendini üzme aksine mutlu ol, çünkü her şeyden önce moral en iyi ilaç.
ben 6 yaşında bir trafik kazası geçirdim sağ bacağım tamamen iyileşemedi fakat ben onu lise son sınıfa kadar taşıdım. Allaha şükür şikayetçi değildim yaşadığım hayattan ama zor zamanlarda yaşatmadı değil bana .
Üniversiteye tam başlıyacağı sırada genç birinin bacağını kaybetmesi oldukça kötüdür fakat bana yaşatmış olduklarından sonra gerçekten hafiflemiştim.

İnan bana kendine güvenirsen ve moralini yüksek tutarsan aşamıyacağın sorun olmadığını göreceksin.
Yaklaşık 10 yıldır sağ bacak dizaltı protez kullanıyorum ve çevremde olan insanlar ben söylemezsem protezin farkına varamıyor. seninde şansın diz altı protez kullanman olacak.
Eğer daha protez yaptırmadıysan www.ottobock.com ve www.ottobock.com.tr
adreslerine bakmanıtavsiye ederim ben kullanıyorum ve memnunum.
Geçmiş olsun tekrar.

İNŞALLAH RAHAT ETMİSSİNDİR YENİ PROTEZİNLE UYUM SAGLAMISSINDIR.

TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN

YAŞAMADIYSAN YORUM YAPMA

Çok geçmiş olsun İlknur hanım. sonuçta bir parça kayboluyor ama bu dünyanın sonu değil ben diz üstü amputeyim ve 16 yaşında bir trafik kazasında otobüsün altında kaldım 3 ay uğraştılar olmadı kesildi. sonuç 20 senedir bu şekilde yaşıyorum ve hiç özürlü gibi yaşamadım. tabii protez kullanıyorum. ki sizinki diz altı ve inanın bana alışana kadar sonra farkedilmeyecek bile. ama tabiiki bunu ilk önce sizin untmanız gerekir. Tekrar çok geçmiş olsun.

slmlar ilknur abla çok geçmiş olsun ama bu bizim kaderimiz ne yapalım yani ...

Üst Alt