Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçak biletlerinde engelliye indirimli bilet hakkında..?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sadece görme ve yürüyemeyen engelliler için indirimli bilet oluyormuş.
Dogru mu?

her %40 ve üstü raporluya %25 indirim yapılır thy de geçerlidir. Toplam bilet fiyatı üzereinden değil koltuk fiyatı üzerinden bu oran düşer ve uçakta bunu kullanan başka özürlü olmaması gerekiyor galiba iyi günler dilerim.

THY nin indirimli hali bile pegasusdan %50 fazladır hep.şimdiye kadar hiç avantajlı fiyatına denk gelmedim.İlk tercihiniz tereddütsüz pegasus olsun.

ben işim gereği ayda 4-5 sefer ucakla seyahat ediyorum.
THY nin 0850 333 0 849 veya 444 0 849 numaralarını arayarak ucmak istediginiz güzergah ve tarihi söyledikten sonra engelli indiriminden faydalanmak istediginizi söylerseniz yardımcı olucaklardır.
Bununla ilgili herhangi bir sınırlama vs yok refakatci ile seyahati hakkında bir raporunuz varsa refakatcınıza da indirim yaptırabilirsiniz. Daha sonra biniş kartınızı alırken size engelli kartını sorabilirler ucusta yanınızda bulundurmanız gerekli.
Benim hesaplarıma göre koltuk ücreti üzerinden %17 gibi bir indirim uygulanıyor... veya kafalarına göre yapıyorlar. Tam olarak anlayabilmiş değilim. Ancak ne olursa olsun son 3 gün içinde aldıgnız biletlerde bariz bir fiyat farkı oluyor.
Bahsettiğim mevzu Anadolujet ve THY nin içhatlar ucuslarında geçerlidir. Bunlar dışında indirim alabileceginiz havayolu sirketi yok.

vergi haricindeki fiyattan %25 indirimi yapıyor sonrada vergisini ekliyorsunuz.
son 3 gün ile bir alakası yok fiyatlar değişken oluyor hep.

ben önümüzdeki ay sonu için gidiş dönüş bir bilet aldım biletin fiyatı 1300 tl indirimden sonra 1090 tl oldu süper oldu

engelli kartımı ibraz etmeme rağmen uçak biletinde indirim yapmadılar

thy şubesinden bilet aldık. engellilere %25 indirim olmasına rağmen ödediğimiz fiyata indirim uygulanmamış. bunun cezai bir yaptırımı varmıdır acaba nereye şikayet edebilirim?

Üst Alt