Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçak jel aküleri neden almıyor?

cemal23

Bunda bir yanlışlık var. Çok kez yaptığım uçuşta jel akü ile seyahat ettim. Kutup başlarını izole etmeniz yeterlidir. Siz onlara jel değil de kuru akü deyin. Jel'i sulu zannedebilirler

Ne yapıcam bilmiyorum ayın 12 sinde uçuşum var ama jel aküleri kabul etmiyorlar havayolu şirketi pe**sus jel akü değil desem belki inanmayıp kontrol edebilirler

Bagaj bölümüne kabul edilir. (katlanabilir olması durumunda kabine kabul edilebilir.) diiyor bir hava you firması
ayrıca ucus öncesi havayolu firması özel rezervasyon firmasından onay alınma zournlulugu var

Benim aküler jel hiçbir sorun çıkmıyor sulu aküleri almıyor lar kaç defa uçtuysam hiç sorun olmadı benimkiler jell akü uçuştan 1 saat önce gidiyorum aküleri çıkartıyorlar problem olmuyor

Sulu akü ile jel akü aynı değil mi?

Bilmiyor musun
JEL kapalı ve bakımsız akü
Sulu akü genelde arabalara takılır

cemal23

Hiçbir alakası yok. Siz kuru akü diyeceksiniz. Kuru ve bakım gerektirmeyen akü sınıfındadır jel aküler.

Üst Alt